OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 3mh, oh, k, halli, takkah, wc, kph, s, var, autotalli

Niinikuja 8, Asemanseutu, Lieto

Hinta

148 000 €

Koko

116 / 159 m²

Vuosi

1974

Liedon asemanseudulla on myynnissä 1974 rakennettu omakoti, joka odottelee uusia asukkaitaan Kyseessä on yhteen tasoon rakennettu tiiliverhoiltu koti avarine asuintiloineen ja varustettu rakennusajan tyyliin suurine ikkunoineen. Talo sijaitsee rauhaisalla paikalla vehreällä 1210 m2 tontilla. Myytävän kiinteistön yhteyteen sisältyy 423 m2 maa-alue erillisenä palstana, johon on kulku tontin takaosasta. Talo sijoittuu tontin etuosaa, joten takapiha on varsin suojainen. Taloa on kunnostettu viimeksi katon osalta ja sisäpuolelta viimeksi 1990 luvulla ja talo kaipaakin jo hoivaa, huoltoa ja remonttia. Tämä kohde sopiikin erinomaisesti sille, joka kaipaa nikkarointia ja haluaa kodissaan omien kättensä jälkien näkyvän. Varasto ja harrastetilaa löytyy runsaasti niin talosta kuin tontiltakin. Tässä kodissa on keittiö, ruokailutila olohuoneen yhteydessä, kolme makuuhuonetta, erillinen wc, avotakalla varustettu takkahuone, kylpyhuone sauna. Lisäksi talon yhteydessä on 10 m2 varasto ja 23 m2 autotalli. Talon lämmitysmuoto on vesikiertoisin patterein toteutettu öljylämmitys. Öljykattilaa on mahdillista lämmittää myös puilla. Lisälämmitystä ja viilennystä tarjoaa ilmalämpöpumppu. Kaupan kohteena on siis kaksi erillistä kiinteistöä, pinta-aloiltaan yhteensä 1636 m2. Pienempi palsta on asekaavassa lähivirkistysaluetta, eikä ole rakennuskelpoinen tonttina. Liedon asema asuinpaikkana on ideaalinen asukkaille, jotka eivät halua asua ison kaupungin keskustassa, mutta jonne kuitenkin pääsee helposti. Asemanseudulta löytyvät Pahkamäen alakoulu, esikoulu ja kaupungin päiväkoti. Liedon keskustan palvelut, kuten kaupat ja terveyspalvelut, löytyvät 9 kilometrin päästä. Turkuun on matkaa n. 20 km ja sinne pääsee helposti myös Föli-bussilla. Lähellä ovat myös monet ulkoilureitit- ja -kohteet kuten Nautelankosken museo ja luonnonsuojelualue. Jos avara omakotitalo ja monia mahdollisuuksia tarjoava pihamaa ovat lähellä sydäntäsi, etkä pelkää remonttihaalareita, saattaisi tämä kohde olla sinun uusi kotisi! Ota yhteys ja sovitaan sinulle oma esittely. Myynti ja esittelyt: Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi Kohde kiinnostaa mutta oma on myymättä? Saat minulta arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Ota Yhteys! SEURAA MYÖS SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:00 - 09:30
Esittelijänä Pasi Pitkänen
p. 0500 522 229

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562765
Sijainti
  • Lieto Asemanseutu
  • Niinikuja 8, 21360 LIETO AS
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, halli, takkah, wc, kph, s, var, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

148 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

265,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 265 e/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Katto uusittu 1990-luvulla, keittiö 1998, olohuoneen ikkunat 1990-luvulla, kph 1980 -luvulla.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Ilmalämpöpumppu. Öljykattila uusittu 1990-luvulla (kaksoiskattila, puunkäyttömahdollisuus). Lasikuituinen öljysäiliö 3 m2, maassa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko, tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Muovilattia. Olohuone: Parkettilattia, seinät tapetetoitu, maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia,seinät tapetetoitu. Makuuhuone 2: Parkettilattia,seinät tapetetoitu. Makuuhuone 3: Parkettilattia,seinät tapetetoitu. Sauna: Lattia laattaa, seinät saunapanelia. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu. Eteinen: Parkettilattia,seinät maalattu. Wc: Lattia ja seinät laatoitettu. Takkahuone: Laattalattia, tiiliseinä.
Keittiön kuvaus
Pakastekaappi n. 5 v., kylmiö, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin huippuimuri, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaattitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katto uusittu 1990-luvulla.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
423-432-1-43 ja 423-431-2-14
Tontin pinta-ala
1 636 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kaijala,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 242 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1973. Asuinrakennuksen tontti on asemakaavassa AO eli erillispientalojen alue. Lisäalue on asemakaavan mukaista lähivirkistysaluetta (VL).
Lisätietoja kaavoituksesta: Liedon kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pasi Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.