OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 1h + kt

Kauppatie 6 A, Hyrylä, Tuusula

Hinta

115 000 €

Koko

24 m²

Vuosi

2023

Huippusijainnilla uusi yksiö Hyrylän keskustassa! Moderni pikkukoti vaikkapa sijoittajalle. Kohteessa on valmiiksi vuokralainen. Keskeisellä sijainnilla aivan Tuusulan palvelujen äärellä on juuri valmistunut energiaystävällinen uudiskohde - As Oy Tuusulan Päämaja omalle tontille. Kohde edustaa tämän päivän hiilineutraalia uudisrakentamista parhaalla A-energialuokallaan. Avustavana energianlähteenä ovat aurinkopaneelit ja oma aurinkosähköjärjestelmä. Kohde on laadukas ja vastaa nykypäivän tarpeita. Materiaaleissa on huomioitu kestävän kehityksen näkökulma. Autopaikka 34 myydään erillisinä osakkeina; velaton hinta 9 000 euroa(myyntihinta 6 022€+yhtiölainaosuus 2 978€). Pyydä lisätietoja välittäjältä Tarjalta ja sovi näyttöaikasi! tarja.ala-leppilampi@op.fi, puh. 0400 790 780.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
561377
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
24 m²
Kokonaispinta-ala
24 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

34 597,50 €

Velkaosuus

80 402,50 €

Velaton hinta

115 000,00 €

Neliöhinta

4 791,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

81,60 € / kk

Pääomavastike

332,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

413,70 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20€/hlö/kk on ennakkomaksu, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan.

Autopaikkaosake 34 myydään erillisinä osakkeina (piha-autopaikkaosake) velattomaan hintaan 9 000 € (myyntihinta 6 022€+yhtiölainaosuus 2 978€). Autopaikkavastike on 10€/kk ja rahoitusvastike on 12,30€/kk.

Rahoitusvastikkeet sisältävät vain korot. Kokonaiskorko on 4,882%. Seuraava koron tarkistus on 29.5.2024.

Arvioitu lyhennysten aloitusajankohta on 1.1.2025. Rahoitusvastike lyhennysten alkaessa noin 618,30€/kk huoneiston osalta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ranskalainen parveke.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: AVUSTAVAT ENERGIARATKAISUT

As Oy Tuusulan Päämajan katolla energiaa tuottaa oma aurinkosähköjärjestelmä.
Asukkaiden oma aurinkovoimala tuottaa puhdasta sähköä omalta katolta. Laadukkaat järjestelmät kestävät pitkään ja voimalan tuottama sähkö pysyy aina saman hintaisena, vaikka ostoenergia kallistuu.

Aurinkovoimalasta saadaan selkeää säästöä taloyhtiön kustannuksiin. Näillä asioilla on iso merkitys omaa uutta asuntoa hankittaessa, mutta myös sen jälleenmyyntiarvon näkökulmasta.

Päämajan 22,5 kWp aurinkovoimala muodostuu 54:stä Longi 415W aurinkopaneelista, kattomekaniikasta ja SMA 20.000 invertteristä. Aurinkovoimalan tuotanto käytetään ensisijaisesti kiinteistösähkön kulutukseen.

AUTOPAIKAT

As Oy Tuusulan Päämajan autopaikka osakkeet sijaitsevat 21.10.2021 allekirjoitetun rasitussopimuksen nojalla kiinteistöille 858-1-8023-1 ja 858-1-8023-3 rakennetun rakenteellisen pysäköintitalon kannen päällä. As Oy Tuusulan Päämajan ja osoitteessa Kauppatie 2, Tuusula sijaitsevan naapurikiinteistöllä on käytössä yhteiskäyttöauto.

Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus tomutus-, leikki- ja oleskelualueen rakentamisesta ja käytöstä ja yhteisen jätealueen rakentamisesta ja käytöstä naapurikiinteistön KOY Tuusulan Kauppaholvin kanssa.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Koko rakennuksen runko on betonirakenteinen. Ulkoseinät ja asuntojen väliset seinät tehdään betonielementeistä. Välipohjat ovat pääosin paikallavalettuja teräsbetonilaattoja. Porraskäytävien osalta välipohjat ovat laattaelementtejä. Julkisivu: Sokkelit ovat betonisia, ulkoseinät ovat pääosin tiililaattapintaisia ja väribetonipintaisia betonielementtejä. Väliseinät: Kantavat väliseinät ovat teräsbetonisia, kevyet seinät ovat kipsilevyseiniä. Märkätiloissa käytetään märkätiloihin soveltuvaa märkätilalevyä ja tilat vesieristetään. Ikkunat ja ovet: Asuntojen ikkunat ovat tehdasvalmisteisia kohteen äänivaatimukset täyttäviä ulkoapäin alumiiniverhoiltuja MSE- tai MEK-ikkunoita. Ranskalaiset parvekkeet ilman lasitusta. Ranskalaiset parvekeovet ovat sisäänpäin aukeavia vakiomallisia MSE-rakenteisia ikkunaovia tai puualumiinilasiovia. Huoneistojen sisäovet ovat tehdasvalmisteisia laakaovia. Porrastaso-ovet ovat luokiteltuja yksilehtisiä tammiviilupintaisia puuovia.. Ikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet, integroidulla säätimellä MSE-ikkunoissa, MEK ja parvekeovet pintakaihtimilla. Makuuhuoneissa on vaatekomerot, tanko- ja hyllykomeroita varustettuna valkoisilla ovilla. Ovien lukitus on mekaaninen Abloy Easy. Porrashuoneessa on mosaiikkipintainen betonielementtiporras.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, lattia laminaatti KL32, 8mm, sävy Rockfoard Oak. Olohuone: seinät maali, lattia laminaatti KL32, 8mm, sävy Rockfoard Oak. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maali, lattia laminaatti KL32, 8mm, sävy Rockfoard Oak.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Whirlpool, rosteri, erillisuuni Whirlpool, rosteri, kiertoilma, liesitaso Whirlpool, induktioliesi, liesituuletin Airfi Suvi, harmaa/hopea, astianpesukone Whirlpool, integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet. Laminaattitaso Graniitinharmaa . Keittiön ovien ja laatikoiden vaimennus, allas Franke Maris/rosteri, hana Oras Vega
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi Valopeilikaappi pistorasialla, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet LED-kylpyhuonevalaisin. 2-osainen laatikosto altaalle Valkoinen komposiittiallas
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, irtainvarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Vesikatto on bitumikermikatteinen epäsymmetrinen harjakatto, varustettuna ulkopuolisilla vedenpoistoreiteillä. Katolla on aurinkosähköjärjestelmän paneelit.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Mio Isännöinti Oy/Tarja Kilgast
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastot, tekniset tilat
Taloyhtiön autopaikat

17 kpl, 13 kpl

Tehdyt remontit
Kohde on uusi.
Energialuokka
A (2018), Voimassa 10.2.2032 saakka.
Tontin koko
1 495 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta, puh. 09 87 181

As Oy Tuusulan Päämaja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyrylän keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Koulut: Mikkolan koulu, luokat 1-6 n.1km, luokat 7-9 ja lukio 1,5km. Päiväkoti: Uusi Martta Wendelinin päiväkoti noin 1km. Lähellä on rakenteilla Monio, joka on hirsinen monitoimirakennus. Tilat on suunniteltu lukion, musiikkiopiston ja kansalaisopiston käyttöön. Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tuusulan kuuluisa Rantatie ja sen ympäristössä olevat kulttuurikohteet helposti saavutettavissa. Liikenneyhteydet: Bussi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Hyrylä, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.