Omakotitalo | 4h, k, s, 2 eril.wc

Lamminolankatu 17, Talsoila, Forssa

Hinta

63 000 €

Koko

140 / 300 m²

Vuosi

1954

Tervetuloa tutustumaan rintamamiestaloon Forssan Talsoilassa. Tämä koti tarjoaa tilavaa ja monipuolista asumista kolmessa kerroksessa. Talo on erityisesti remontointia harkitsevan unelma, sillä sen tilat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia oman kädenjäljen toteuttamiseen. Sijainti on erinomainen rauhallisella alueella, joka tarjoaa sekä hyvät yhteydet että kauniin ympäristön. Talon keskikerroksessa on kodikas keittiö, minkä jatkeena toimii käytännöllinen ruokailutila ja viihtyisä olohuone. Asunnon yksi makuuhuoneista sijaitsee myös tässä tasossa. Näissä tiloissa on hyvä mahdollisuus tehdä arkisia askareita, kuin viihtyä yhdessä suuremmallakin porukalla. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, joiden ansiosta asuintilaa on runsaasti myös perheen kasvaessa tai vieraiden saapuessa. Talon kellarikerros on todellinen aarreaitta varastotiloineen, mahdollistaen ylimääräisen tilan säilyttämiseen. Kellarista löytyy myös saunatilat. Kiuas lämpiää ekologisesti puilla. Suuri tontti tarjoaa runsaasti tilaa ulkona viihtymiseen ja mahdollisuuksia puutarhan hoitoon tai vaikka omien viherpeukaloiden toteuttamiseen. Tontin perällä sijaitseva autotalli/varastorakennus tarjoaa lisää käytännöllistä tilaa ja mahdollisuuden auton säilytykseen. Talossa on valokuituyhteys, mikä takaa nopeat ja luotettavat yhteydet digitaaliseen maailmaan. Ilmalämpöpumppu on asennettu vuonna 2017, mikä tarjoaa energiatehokkaan tavan säädellä sisäilman lämpötilaa niin kesällä kuin talvellakin. Tämä rintamamiestalo Talsoilassa on kokonaisuus, joka odottaa uutta omistajaansa tuomaan siihen omaa persoonallista tuntuaan ja toteuttamaan mahdolliset unelmat tilojen suhteen. Sen tilava rakenne, monipuoliset mahdollisuudet sekä rauhallinen sijainti tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin perheille kuin remontointiin intohimoisesti suhtautuvillekin. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
560340
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, 2 eril.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
300 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

63 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

238,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Talossa asunut yksi henkilö. 10173 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: sopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 238 € / 2023. .
Kiinteistövero: 238 € / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Keskikerroksen suihku rakennettu toiseen WC-tilaan 1980-luvulla.
Tehdyt remontit
1988 toiseen vessaan tehty suihku.
Saunan viemäriputki on uusittu noin 1980-luvulla.
2016 piippu/hormi on tarkastettu.
Energialuokka
  • E (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä 07.09.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Sähköpatterit ja lisäksi asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2017.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: muovimatto, maalattu/tapetti. Olohuone: muovimatto, maalattu/tapetti. Makuuhuone 1: muovimatto, maalattu/tapetti. Makuuhuone 2: muovimatto, maalattu/tapetti. Makuuhuone 3: muovimatto, maalattu/tapetti. Sauna: betoni, puupaneli. Wc: muovimatto, alaosa muovitettu levy/maalattu. WC suikulla: laatta, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Puukiuas, erillinen wc 2 kpl toisessa vessassa on suihku., suihku, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä kellarissa, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-8-226-12
Tontin pinta-ala
1 250 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 1952. Asemakaava ja sitova tonttijako
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunkin / kaavoitus
Rakennukset
Autotalli/varastorakennus 32 m². Varastorakennukseen on piirretty sauna, mutta sitä ei ole koskaan toteutettu. Valmius saunan rakentamiseen on olemassa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Talsoila, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.