OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Muu

Verlankuja 14, Isokytö, Järvenpää

Hinta

248 000 €

Koko

1 350

Tämä tontti on harvinainen löytö alueella. Pienen kujan päädyssä oleva suorakaiteen mallinen tontti 1350 m² rajautuu kolmelta sivultaan Mankalanpuiston alueeseen, joten ilmatilaa löytyy vielä oman tontinkin ympäriltä. Loiva rinnetontti on nykyisellään rakentamatonta ja maastonmuodoltaan loivasti n. lännestä itään viettävää rinnettä. Tontilla on puustoa, eikä ongelmana ole mitään purettavia rakennuksia. Tontille on mahdollisuudet rakentaa esim. omakoti-, erillis-, pari- tai rivitalo. AOR2 I-II, Erillisten tai kytkettyjen pientalojen korttelialue, kokonaisrakennusoikeus on 337,5 m², tehokkuus e= 0,25 ja talousrakennusten tehokkuus te=0,05. Tontille on teetetty pohjatutkimus ja raportti on saatavana välittäjältä. Mahdollisuus tutustua myös kohteelle teetettyihin upeisiin arkkitehtipiirustuksiin: yhdelle isommalle tai yhdelle pienemmälle omakotitalolle. Tontille rakennetut kodit ovat mainiot esim. lapsiperheille. Mankalan koululle on tästä kävellen matkaa n. 700 m, K-Citymarketille n. 1 km. Keskeinen sijainti alueella, kuitenkin omassa rauhassa sekä puistoalueen avaruus ympärillä - ainutlaatuinen ja haluttava paikka omalle kodille! Yhteydenotot: Tiina Winqvist-Kukkonen, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Uusimaa huippumyyjä 2022

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560186
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

248 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 478,60 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 2478,60 e/ v. 2022

Tehdyt remontit
Pohjatutkimus on teetetty 16.2.2021: Toteutettujen pohjatutkimusten perusteella rakennukset ehdotetaan perustettavan maanvaraisesti perusmaan varaan. Raportti on saatavilla välittäjältä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-13-1327-3
Tontin pinta-ala
1 350 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 337,5 m². AOR2, Erillisten tai kytkettyjen pientalojen korttelialue. Asemakaavassa ilmoitetusta rakennusoikeudesta saa tontilla asuva käyttää enintään 25 % liike-, myymälä-, työ-, tiloina, jotka eivät aiheuta ympäristöllem kohtuutonta häiriötä. Tontilla tulee olla vähintään yksi puu ja pensas kutakin tontin rakentamatonta 100 m2 kohti. Yhtenäistä leikkitilaa on rakennettava vähintään 10 m2 asuntoa kohti. Tontille on järjestettävä vähintään 1 autopaikka asuntoa ja 1 autopaikka liike- yms. kerrosalan 100 m2 kohti.Tontin tehokkuus e= 0,25. Järvenpään kaupungin rakennusjärjestys (voimassa 20.1.2019 lukien): 64 § Talousrakennusoikeus omakoti- ja paritalotonteilla. Tontin sallitun kerrosalan lisäksi saadaan omakoti- ja paritalotontille, jonka tonttitehokkuus (e) on 0,25 tai vähemmän, rakentaa talousrakennuksia tehokkuudella te=0,05.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako). Järvenpään kaupunki.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki
Palvelut
Palvelut: K-Citymarket Järvenpää, JUST sosiaali- ja terveysasema n.1,5 km. Koulut: Mankalan koulu n. 700 m. Päiväkoti: Isokydön päiväkoti n.550 m. Liikenneyhteydet: VR-asema Järvenpää n. 2 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Isokytö, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.