OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 9-10h + k + 2wc + aula + th + 2kph / wc + s + var + parv + ak + autotalli

Hirvitie 4, Rästäsmäki, Nousiainen

Hinta

329 000 €

Koko

360 / 451 m²

Vuosi

1962

OP Koti tuntee Nousiaisen! Etsitkö kotia, jossa paljon tilaa useamman perheen asumisen tarpeisiin tai työn ja asumisen yhdistämiseen? Tässä ohittamaton kokonaisuus! Vuonna 1962 valmistuneessa omakotitalossa on paljon asuintilaa, sekä omalla sisäänkäynnillä olevia askartelu- ja vierasmajoitustilaksi sopivia huoneita. Asuintiloina ullakkokerroksessa kolme makuuhuonetta ja aulatila. Asuinkerroksessa eteisaula, tupakeittiö, avara ja valoisa olohuone, jonka yhteydessä kirjasto-/biljardihuone, kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kylpyhuone/wc, sekä kellarikerroksessa varastohuoneita, autotalli, askarteluhuone, takkahuone, kylpyhuone/wc, sauna. Asuinrakennuksen laajennusosassa on lisäksi vielä kolme makuuhuonetta. Talon lämmitysmuotona toimii nykyaikainen ja ekologinen maalämpö, sekä avustavina lämmitysmuotoina varaavat tulisijat ja sähköinen lattialämmitys märkätiloissa. Äskettäin valmistuneessa talousrakennuksessa erinomaiset puitteet autonrakennus- ja harrastustoimintaa varten, jossa rakennuksen sisäkorkeus on noin 4 metriä ja lämmityslaitteena toimii ilmalämpöpumppu. Tervetuloa tutustumaan! Henrik Haapakoski Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja puh. 040 141 0626, henrik.haapakoski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560067
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
9-10h + k + 2wc + aula + th + 2kph / wc + s + var + parv + ak + autotalli
Asuintilojen pinta-ala
360 m²
Kokonaispinta-ala
451 m²
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

669,73 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Mahdollinen varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu, kaupanvahvistusmaksu. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 12 kk:n aikana ollut noin 25.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 669,73 €/vuosi (2022)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kohde koostuu kahdesta tilasta: 538-443-2-121 Haapalehto ja 538-443-2-125 Haapalehto I.
Tehdyt remontit
Olohuoneen lattiat uusittu v. 2023. Kuntotarkastus tehty v. 2022. Talousrakennuksen rakentaminen v. 2022. Kellarikerros remontoitu (vesiputket, sähköt) v. 2019. Lämmitysjärjestelmä muutettu maalämmöksi v. 2017. Takka ja leivinuuni uusittu v. 2015. Asuinkerroksen kylpyhuone/wc remontoitu v. 2015. Vesikatto uusittu ja julkisivurappaus tehty v. 2009. Keittiön kaapit uusittu osittain v. 2009, sekä loput v. 2017. Ikkunoita uusittu vuosina 2005 ja 2019.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 25.7.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Betoni (kellaritilat)
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laatoitettu, seinät tapetoitu (välitila laatoitettu). Olohuone: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Makuuhuoneiden lattiat laminaattia, seinät maalattu/tapetoitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu. Wc: Lattia ja seinät laatoitettu (ullakko- ja kellarikerros). Lattia laatoitettu, seinät paneloitu (asuinkerros).
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia, massiivipuulauteet, lasiovi ja ikkuna, kylpyhuone Asuin- ja kellarikerroksessa, erillinen wc Ullakkokerroksessa, asuinkerroksessa ja kellarissa, suihku 2 kpl kellarikerroksessa, 1 kpl asuinkerroksessa, amme Kellarikerroksen kylpyhuoneessa, pesukoneliitäntä Kellarikerroksessa (vanha pannuhuone), lattialämmitys Asuinkerroksessa kph/wc, kellarikerroksessa kph/wc, kiinteät valaisimet. Lattialämmitys sähköllä
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
538-443-2-121, 538-443-2-125
Tontin pinta-ala
2 440 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Haapalehto, Haapalehto I, 2:121, 2:125
Rasitteet
Ei rasitteita
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 488 m². Rakennusoikeutta ei jäljellä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1967. Alueella voimassa asemakaava ohjeellisella tonttijaolla. Kiinteistö merkitty kaavassa erillispientalojen korttelialueeksi (AO-3).
Lisätietoja kaavoituksesta: Nousiaisten kunta
Rakennukset
Talousrakennus (lämmin autotalli ja autokatos) rv. 2022.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nousiainen

Asuinalueena Rästäsmäki, Nousiainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henrik Haapakoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, Kaupanvahvistaja

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.