OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 4 h, k, ph, s, var, wc

Jokiniementie 91, Venekoski, Hankasalmi

Hinta

172 000 €

Koko

112 / 167 m²

Vuosi

1968

Aikaa on vierähtänyt jo useampi vuosikymmen siitä, kun tässä pihapiirissä ja näillä pelloilla alkoi vireä ja menestyksekäs toiminta autoilun ja karjatalouden merkeissä. Vuosien saatossa tilalle on noussut uusia rakennuksia, mm. kuuden hevosen paikat käsittävä hevostalli rakennettiin 1980-luvun puolivälissä kun hevosharrastus tuli arkeen mukaan. Tähän kolmen tilan muodostamaan kokonaisuuteen kuuluu lisäksi 1960-luvun loppupuolella käyttöönotetut, vielä tänäkin päivänä poikkeuksellisen siistikuntoiset päärakennus ja vanha navettarakennus, jossa nykyisin mm. liiteri- ja varastotilaa sekä autotalli. Pihapiirissä on lisäksi aittarakennus ja edelleenkin käytössä oleva maakellari. Hieman kauempana, Jokiniementien varrelta löytyy kuorma-autotalli, jossa on paikat kolmelle kuorma-autolle. Ja tunnelmallinen, perinteinen rantasauna sijaitsee rantapellon takana Venejoen rannalla. Tätä paikkaa on hoidettu ja ylläpidetty huolella ja suurella rakkaudella. Tule ja totea itse paikan päällä kertomani todeksi. Muutama sananen päärakennuksesta. Tämän kodin ehdoton sydän on ison olohuoneen ja ruokailutilan muodostama tupamainen, valoisa oleskelutila. Täällä vaihdetaan kuulumiset ystävien kesken ja nautitaan yhteiset ateriat. Makuuhuoneita on kolme, tilavia kaikki. On aivan totta, että pesutilojen tekninen käyttöikä on mennyt jo vuosia sitten ohi, mutta edelleenkin ne ovat siistit ja hyvinkin käytettävissä olevat. Aina tarpellista erilaista varastotilaa löytyy myös reilusti, keittiössä on vielä vanha kylmiö varastotilana ja pesutilojen yhteydessä, arkieteisenäkin toimiva "varastohuone" muuntuu tarpeen mukaan vaikka minkälaiseksi säilytystilaksi. Keittiö on uusittu viitisen vuotta sitten ja wc vain muutama vuosi sitten. Lämmitysmuoto on muutettu hiljattain sähkölämmitykseksi. Ilmalämpöpumppu pitää kustannukset kurissa. Ja halutessasi voit varustaa nykyisen tulisijan takkasydämellä lämmöntuottoa parantamaan. Päärakennus on jo valmiiksi kuntotarkastettukin, sinun päätöstäsi helpottamaan. Vireä Hankasalmen kuntakeskus runsaine palveluineen on vain muutaman kilometrin päässä. Lapsiperheen tarpeisiin kylältä löytyy päiväkoti ja uudehko koulukeskus. Keskustasta löydät monipuoliset ruoka-, rauta- ja vaatekaupat. Siellä ovat myös kirjasto, apteekki ja paikallinen pankkikin. Myös terveydenhuollon palvelut ovat saatavilla, kylältä löytyy terveyskeskus ja hammashoitola. Tervetuloa asumaan ja viihtymään Venekoskelle, osaksi elävää kyläyhteisöä. Ehdota sinun kalenteriin sopivaa ajankohtaa, niin käydään tutustumassa tähän maalaisidylliin paikan päällä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
559652
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, ph, s, var, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
167 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

172 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

224,99 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 224,99 €/2022/Kankaanpää, 67,85 €/2022/Peltoranta

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Alkuperäinen öljylämmitys vaihdettu sähkölämmitykseen
Ilmalämpöpumppu asennettu 2016
Keittiö uusittu 2018 (tulisija poistettu, hormi jäänyt paikoilleen)
Wc uusittu 2019
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Siistikuntoinen
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energiatodistus voimassa 15.8.2033 saakka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Alkuperäinen öljylämmitys muutettu sähkölämmitykseksi. Lisälämmönlähteenä takka ja ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhoiltu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia puuta, seinät maalia. Olohuone: Lattia puuta, seinät tapettia. Makuuhuone 1: Lattia puuta, seinät tapettia. Makuuhuone 2: Lattia puuta, seinät tapettia. Makuuhuone 3: Lattia puuta, seinät tapettia. Sauna: Lattia laattaa, seinät puuta. Kylpyhuone: Lattia ja seinät lattaa. Eteinen: Lattia puuta. Wc: Lattia laattaa. Varastohuone: Lattia maalattu betoni, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, kylmiö (toimii säilytystilana, ei koneellista viilennystä), keraaminen liesi, liesikupu, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
77-404-16-53 ja 77-404-16-52
Tontin pinta-ala
38 600 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kankaanpää 16:53, Joenkorva 16:52 Peltoranta 16:51,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Mahdollinen lisärakentaminen Hankasalmen kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti. Kiinteistö Peltoranta 77-404-16-51 sijaitsee rantavyöhykkeellä, joten siellä on voimassa maankäyttö- ja rakennuslain 72 §:n mukainen rannan suunnittelutarve; ”Meren tai vesistön ranta-alueeseen kuuluvalle rantavyöhykkeelle ei saa rakentaa rakennuskohdetta ilman asemakaavaa tai sellaista oikeusvaikutteista yleiskaavaa, jossa on erityisesti määrätty yleiskaavan tai sen osan käyttämisestä rakentamisluvan myöntämisen perusteena.”
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa Päärakennuksen rakennuslupa myönnetty 25.9.1967, käyttöönottotarkastus. Kiinteistön alueella ei ole kaavaa
Lisätietoja kaavoituksesta: Hankasalmen kunta, kaavoitus
Rakennukset
Vanha navettarakennus, jossa autotalli, navetta ja liiteri. Navettaan ei tule vettä. Navetasta ei ole saatavilla rakennuslupa-asiakirjoja. Hevostalli, paikat kuudelle hevoselle. Vesi tallin tulee Venejoesta. Rakennettu 23.4.1986 myönnetyn rakennusluvan nro 63/86 mukaan. Loppukatselmus tehty 30.9.1987. Rantasauna Venejoen rannassa. Rakennettu 27.7.1970 myönnetyn rakennusluvan nro 120/70 mukaan. Loppukatselmus tehty 16.12.1970'. Iso kuorma-autotalli, ei lämpöeristystä. Paikat kolmelle kuorma-autolle. Rakennettu 28.3.1966 myönnetyn rakennusluvan nro 27 mukaan. Loppukatselmus tehty 14.7.1967. Pihassa nukkuma-aitta, josta ei ole saatavilla rakennuslupa-asiakirjoja.
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-Market Kuha, Keskustie 30 S-market, Keskustie 26 posti K-Market Kuhan tiloissa, Keskustie 30 kirjasto Hankasalmen kunnankirjasto, Rantakalliontie 3 terveysasema Hankasalmen terveysasema, Keskustie 53. Koulut: Kuuhankaveden koulu, Kirkkotie 7. Päiväkoti: Sillankorvan päiväkoti, Koulutie 14.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Suunta: lounaaseen
  • Venejoki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hankasalmi

Asuinalueena Venekoski, Hankasalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Vänttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.