Omakotitalo | 7h, k, kph, s, khh, at, autokatos

Dansbackantie 40, Myrans, Siuntio

Hinta

695 000 €

Koko

225 / 327 m²

Vuosi

1999

Tervetuloa astumaan sisään tähän ainutlaatuiseen kiinteistöön, joka huokuu lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Heti kiinteistölle saapuessasi huomaat ympärilläsi levollisen luonnonkauneuden ja raikkaan ilman, joka täyttää mielen energialla. Tilan päärakennus on tyylikäs ja kodikas, tarjoten tilavan ja valoisan asumisympäristön. Sen avoimet ja viihtyisät huonetilat luovat ihanteellisen paikan perheelle tai ystäville kokoontumiseen. Laadukkaat materiaalit luovat kodikkaan tunnelman. Toinen omakotitalo on perinteisempi ja charmikas. Sen rustiikkinen ulkonäkö ja lämminhenkinen sisusta luovat ainutlaatuisen tunnelman. Täällä voit nauttia rauhasta ja luonnonläheisyydestä omassa pihapiirissäsi. Tämä talo sopii erinomaisesti esimerkiksi vierasmajoitukseen, vuokrauskäyttöön tai vaikkapa isovanhempien asunnoksi. Tämä omakotitalo on saneerattu täysin ulkopuolelta, mutta sisätiloista saat remontoida juuri sellaiset kuin haluat. Hallirakennuksen ovet avautuvat edessäsi paljastaen laajan tilan, joka täyttyy lupaavasta potentiaalista. Valonpilkahdukset tunkeutuvat ikkunoista, valaisten tietä tuleville projekteille ja luoville ideoille. Halli kutsuu sinua toteuttamaan intohimojasi ja antamaan tilaa luovuudellesi. Olipa kyseessä sitten harrastukset, työ tai unelmien projekti, tämä tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmistasi totta. Tämä kiinteistö on paljon enemmän kuin vain rakennuksia. Se on paikka, jossa luontoympäristö ja kodikkuus yhdistyvät luoden tunnelman, joka rauhoittaa ja inspiroi. Tule kokemaan tämä ainutlaatuinen tunnelma ja löydä uusi koti, joka tuntuu sydämessäsi kodilta heti ensi hetkestä lähtien. Tämän kodin myynnin hoitaa: Oskari Ekqvist 040 718 2233, oskari.ekqvist@op.fi Nea Henriksson 050473 3051 nea.henriksson@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
556558
Sijainti
  • Siuntio Myrans
  • Dansbackantie 40, 08100 LOHJA
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, kph, s, khh, at, autokatos
Asuintilojen pinta-ala
225 m²
Kokonaispinta-ala
327 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

695 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

737,24 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 4%

Kokonaissähkönkulutuskustannus 439 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut kilowattitunnin hinta on ollut 10,14 senttiä/kilowattitunti. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (5 henkilöä) vuonna 2022 on ollut 23000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Nykyinen omistaja ei ole juurikaan käyttänyt takkaa lämmityksessä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 2023: 737,24

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kaupan kohteena olevista kiinteistöistä yksi kiinteistö on tontti jossa on rakannuspaikka. Kts. tarkemmin kohta lisätietoa rakentamisesta.
Tehdyt remontit
Asuinrakennus 1 :
- peltikaton ruuvien vaihto 2018
-wc pönttöjen vaihto 2018
-julkisivun maalausta noin 6vuoden välein. viimeisin 2020 -salaojaremontti (vanha oli vielä täysin kunnossa) 2021 -
kevyt-takan uusiminen 2022 -ilmalämpöpumpun iso huolto. myös laakerin vaihto.
- kaikissa yllämainituissa rakennuksissa on tehty normaalia ylläpito huoltoa. esim rännien putsausta, sakkakuppien puhdistusta, lattiakaivojen putsaus ynnä muuta.
Asuinrakennus 2:
- pesuhuone uusittu 2004
-katto uusittu 2007
-ulkoikkunat+ovet 2010
-keittiö 2010
-julkisivu laudoitus 2012
-luonnonkivi sokkelin vahvistus+routaeristys -julkisivun maalaus 2020 -ilmalämpöpumpun isohuolto myös laakerin
vaihto 2022 -wc pöntön vaihto korkeempaan 2022
Halli:
julkisivujen maalausta noin 6 vuoden välein. viimeisin 2021
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Kuntoluokitus koskee asuinrakennus 1 sekä konehallia
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Energiatodistus on tilattu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Suora sähkö / Puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Alakerrassa laattalattia ja maalatut seinät. Olohuone: Yläkerrassa laminaatti ja maalatut seinät. Kodinhoitohuone: Laatta lattia ja maalatut seinät. Sauna: Paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi (keraaminen), liesituuletin (hormiin), astianpesukone, kaapistot, irralliset saarekkeet (työnnettävä vaunu), kiinteät valaisimet työtason valot, pöytätasojen materiaali (laminaatti).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (heti valmis, kiuasta ei ole juuri käytetty), kylpyhuone, erillinen wc (3kpl), suihku (2kpl samassa tilassa), peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys (koko talossa).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Alkuperäinen / Huollettu ja ruuvit vaihdettu 2019 / Aluskate on asennettu mutta on alkuperäinen. Asuinrakennus 2: Mansardipeltikatto Konehalli : Harjakatto / Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
755-444-3-3, -2-8, 755-408-2-2
Tontin pinta-ala
30 380 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Rasitteet
Tieoikeus Dansbacka väglag Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 755-408-2-2 RÅBACKA Tieoikeus Dansbacka väglag Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 755-444-2-8 Råbacka äng
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä. Siuntion kunta on antanut lausunnon missä toteaa että rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla ennen rakennuslupaa, vaikka kantatilan mukaan rakennuspaikkaa ei olisi. Alueella noudatetaan Siuntion kunnan rakennusjärjestystä.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 1998. Siuntion kunta / Rakennusvalvonta
Lisätietoja kaavoituksesta: Siuntion kunta / Kaavoitus
Rakennukset
Asuinrakennus 2 (755-408-2-2) Valmistunut epävirallisen rakennuksen tiedot -otteen mukaan 01.01.1953, Omistajan kertoman mukaan rakennus on valmistunut jo 1920 -luvun loppupuolella ja sitä olisi laajennettu 1950 -luvulla. Rakennuksen iästä johtuen, siitä löydy rakennuslupadokumentteja eikä katselmuksia, dokumentteja ei ole myöskään 1950 -luvulla tehdyn laajennuksen tai vuosien saatossa muiden mahdollisesti tehtyjen muutosten osalta. Rakennuksen ulkomitat ovat 8,3m x 8,1m. Konehalli valmistunut 03.11.2006, Ulkomitat 30,12m x 12,12m, lisäksi katos joka on 15,5m x 4,35m Saunarakennus valmistumis ajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa, todennäköinen valmistumisen ajankohta on samoihin aikoihin kuin asuinrakennus 2:lla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siuntio

Asuinalueena Siuntio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Oskari Ekqvist

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.