OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Omakotitalo | 4h, k, khh, kph / wc, s, erill.wc, at, ak, talousrakennus

Tuohimäentie 3, Kirveskoski, Pornainen

Hinta

228 000 €

Koko

104 / 147 m²

Vuosi

1988

Ihana idyllinen tiiliverhottu omakotitalo näyttävällä tontilla Paalan alueella Pornaisten Kirveskoskella. Täältä löytyy lähes kaikkea, mitä lapsiperhe voi kodiltaan toivoa. 1-tasoinen päärakennus rakentuu näyttävästi takka/hella/leivinuuni- kokonaisuuden ympärille. Myös saunassa on puukiuas, jossa on myös varaus sähkökiukaalle. Kodissa on kolme makuuhuonetta, avara keittiön ja olohuoneen muodostama tila sekä hyvät peseytymis- ja kodinhoitotilat. Keittiö on remontoitu 2006 ja kodinkoneita on uusittu viime vuosina. Kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna on remontoitu 2009 ja erilliswc 2014. Avara ja hyvin varusteltu tontti 1337 m² tarjoaa monipuoliset puitteet asumiseen, harrastamiseen tai vaikka työskentelyyn omalla tontilla. Kodin yhteydessä on n. 26 m² autotalli, etupihalla on 2012 rakennettu autokatos ja 2013 rakennettu puuliiteri. Lähes kokonaan aidatun tontin takapihalta löytyy talon tyyliin 1988 rakennettu lämmin erillisrakennus n. 35 m². Rakennuksessa on 2 huonetta lämmintä tilaa ja ikkunoita tuomassa valoa. Puurakenteinen lisävarasto löytyy rakennuksen päästä. Takapihalla on 2011 omalla tulipaikalla rakennettu hirsinen kotalaavu ja erikseen muurattu grillipaikka. Tontilla on tilaa leikkiä ja temmeltää, hoitaa kotia ja puutarhaa, työskennellä tai harrastaa erillisessä rakennuksessa ja kunnon paikat autoille. Talo on kuntotarkastettu kesäkuussa 2023. Päiväkoti on kulman takana, paikalliset koulut ja kaupat kävelymatkan päässä. Tässä kodissa on ilo nostaa lippu salkoon - oman kodin ja kotimaan kunniaksi! Esittelyt ja yhteydenotot: Tiina Winqvist-Kukkonen, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Uusimaa huippumyyjä 2022

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
556553
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, kph / wc, s, erill.wc, at, ak, talousrakennus
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

228 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

400,99 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisäksi on puuta on käytetty n. 5 m³/v.
Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 400,99 e/ 2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Puhallusvillaa lisätty katolle 2018, wc-istuimet uusittu 2016, talon puuosia maalattu 2020, kodinkoneita uusittu 2021, seiniä maalattu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, /hyvä.
Energialuokka
  • F (2013)
  • Energiatodistus laadittu 20.2.2014. Viimeinen voimassaolopäivä 19.2.2024.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Sähköpatterit. Lattialämmitys: eteinen, erilliswc, khh, kph/wc, sauna. Lämmöntuoton apuna iso varaava takka/leivinuuni/hella keskeisellä paikalla keittiön ja olohuoneen välissä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. tiiliverhous.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät laatta, lattiat parketti. Olohuone: seinät paneeli, lattiat parketti. Makuuhuone 1: seinät maali/tapetti, lattiat parketti. Makuuhuone 2: seinät maali/tapetti, lattiat parketti. Makuuhuone 3: seinät maali/tapetti, lattiat parketti. Kodinhoitohuone: seinät maali, lattiat laatta. Sauna: seinät puu, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: seinät paneeli, lattiat laatta. Erilliswc: seinät laatta, lattiat laatta. Talousrakennus: seinät maali, lattiat parketti.
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu 2006, vaaleat kaapistot ja pöytätasot puuta. Keskeisellä paikalla varaava takka/leivinuuni/hella. Jääkaappipakastin 2021, pakastekaappi 2021(khh:ssa), keraaminen liesi ja uuni (pöytään integroitu), liesituuletin, astianpesukone 2021.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas (varaus myös sähkökiukaalle), kylpyhuone ja wc-istuin, peili- ja allaskaappi, bidee, suihku, suihkuseinä. Kylpyhuoneessa ikkuna ja lasiovi saunaan. Kodinhoitohuoneessa kaapistoja, lämminvedenvaraaja ja pesukoneliitäntä, sekä käynti ulos. Erillinen wc (laatoitettu 2014) peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin ja pikkuikkuna. 2009 lähes täysin remontoitu khh, kph ja sauna (vesieristys, laatoitukset lattiaan ja seiniin sekä uusittu kalusteet).
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Profiilipeltikate, maalattu 2008. Käyttöullakko.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
611-403-5-34
Tontin pinta-ala
1 337 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
TUOVILA,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO I Erillispienalojen korttelialue. Sallittu kerrosala 267 m2, e= 0,20.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 10.3.1987.
Lisätietoja kaavoituksesta: Pornaisten kunta.
Rakennukset
Talousrakennus n. 35 m2: puurunko/tiiliverhous/sähköpatterit rv. 1988. Rakennuksessa on 2 huonetta ja päädyssä puurakenteinen lisävarasto rakennuksen päässä. Autokatos. Puukatos. Kotalaavu omalla tulipaikalla ja erillinen muurattu grilli.
Palvelut
Palvelut: Lähikaupat n. 1,5 km päässä. Koulut: Pornaisten yhtenäiskoulu (esiopetus - 9 lk) n. 1,4 km. Päiväkoti: Päiväkoti Linnunlaulu n. 50 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 150 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pornainen

Asuinalueena Kirveskoski, Pornainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.