Omakotitalo | 4h, k, s, ph, khh, et, aula, 2erill wc, pukeutumishuone

Kaukolantie 382, Muurla, Salo

Hinta

285 000 €

Koko

168 / 171 m²

Vuosi

2014

Haaveiletko laadukkaasta arjesta oman kodissa? Tästä kauniissa omakotitalossa maaseudun rauhassa, vain n. 10 minuutin ajomatkan päässä Salon keskustan palveluista, kelpaa nauttia asumisen iloista. Astut ensin sisään tilavaan eteisaulaan. Tämä on rakkautta ensisilmäyksellä, kodikkuus ja lämminhenkisyys valtaa välittömästi mielen. Peililiukuovien taakse mahtuu koko perheen päällysvaatteet ja kengät. Astelet joitakin askelmia eteenpäin ja saavut avaraan tilaan, joka kokoaa yhteen niin perheen kuin ystävätkin. Olohuoneen ja keittiön yhdistelmä on tämän kodin ihastuttava helmi. Viihtyisässä Puustelli-keittiössä yhdistyvät loistava varustelu ja toimivuus. Kodinkoneet ovat laadukkaat. Aamu voi alkaa vaikka integroidun kahvikoneen tekemällä vastajauhetulla kahvilla kera vaahdotetun maidon. Pitkät tammitasot ovat ilo silmälle ja suuri ilo myös kokille. Saareke toimii hyvin aamupalapöytänä. Ruokailuryhmä asettuu keittiön ja olohuoneen väliin. Olohuoneen suuret ikkunat tuovat luonnonvalon kauniisti sisään. Tulikiven takka tuo tunnelmaa. Olohuoneesta kuljetaan isolle terassille, joka on osittain katettu. Täällä otetaan aurinkoa, viihdytään ja nautitaan kesän kiireettömyydestä. Kodinhoitohuoneessa on rutkasti säilytystilaa ja pyykkihuolto toimii mallikkaasti. Kodinhoitohuoneen jatkeena on pukuhuone. Saunaosasto on täynnä laatua ja tyylikkyyttä, joissa silmä lepää. Sadesuihkuja on kaksin kappalein ja saunan lauteita riittää tilaa koko perheelle. Kiireisen päivän päätteeksi IKI- kiukaan lempeisiin löylyihin unohtuvat kaikki huolet. Täältä pääset myös terassille vilvoittelemaan saunan päätteeksi. Lasipariovien taakse kätkeytyy yksi kodin makuuhuoneista. Oma pukeutumishuone ja wc, ihan parasta arjen luksusta! Kaksi muuta makuuhuonetta ovat erillään tästä huoneesta, näin kaikkien rauha on taattu. Viimeistelty yleisilme jatkuu alusta loppuun saakka. Maitokahvin väriset seinät ja tammiparketti ovat oivallinen yhdistelmä. Kaikkialla oleva vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu ihanalta varpaiden alla. Poistoilmalämpöpumppu on energiaystävällinen. Kaukolantie 382:ssa asutaan aivan luonnon lähellä. Tontti on mukavan kokoineni, täällä mahtuu lapset ja lemmikit touhuamaan! Pihapiirissä on lisäksi keskeneräinen kahden auton autotalli ja kaksi muuta vanhempaa rakennusta. Näiden seinien sisälle on uuden asukkaan helppo asettua kodiksi, lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn! Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi. Myös kaikki muut kuusi kiinteistönvälittäjäämme ovat apunasi tämän kiinteistön myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
556409
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, ph, khh, et, aula, 2erill wc, pukeutumishuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
168 m²
Kokonaispinta-ala
171 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

285 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

695,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Käyttövesi kulutuksen mukaan Salon kaupungille. Jätevesi umpisäiliön tyhjennyskertojen mukaan, joka riippuu paljon käyttäjämäärästä ja kulutustottumuksista. Tyhjennyskerta täysille tankeille n.500 euroa kerta sisältäen jäteveden käsittelymaksun. Jätehuollon perusmaksu n. 24 euroa/v ja jätehuolto muuten tyhjennyskertojen mukaan. Nykyisellä omistjalla sähkön kulutus ollut noin 10000 kwh v. 2022 (asuttu vain osittain, mutta normaali lämpötila ylläpidetty sisätiloissa ympäri vuoden)
Kiinteistövero: 695 €/ 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Poistoilmalämpöpumppu. (Nibe F750+sam40 tuloilmamoduuli). Poistoilmalämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa talosta poistettavasta ilmasta. Lämpöpumppu siirtää lämmön tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laatta/Maali. Olohuone: Tammiparketti/Maali,tapetti. Makuuhuone 1: Tammiparketti/Maali,tapetti. Makuuhuone 2: Tammiparketti/Maali. Makuuhuone 3: Tammiparketti/Maali,tapetti. Kodinhoitohuone: Laatta/Maali. Sauna: Laatta/Paneeli. Kylpyhuone: Laatta/Laatta. Eteinen: Laatta/Maali. Wc: Laatta/Laatta. wc: laatta/Laatta. Aula: Laatta/Maali. Pukuhuone: Laatta/Paneeli. Vaatehuone: Tammiparketti/Maali,tapetti.
Keittiön kuvaus
Varusteina: Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, ns. haudutusuuni takan yhteydessä, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, viinikaappi, tammiset pöytätasot, kiinteä sareke ja integroitu kahvikone. Tyylikäs Puustellin keittiö Siemensin laadukkailla kodinkoneilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkölämmitteinen IKI kiuas. Kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, varaus ammeelle. 2 kpl erillisiä wc:eitä, peilit ja allaskaapit. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitännät sekä tilaa pyykkihuollolle.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-663-4-27
Tontin pinta-ala
3 685 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
, 4:27
Rasitteet
Tierasite, vesijohtorasite, (toinen vesijohtorasite, joka ei näy kiinteistörekisteriotteella). Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistö sijaitsee kaavoittamattolla alueella (rakennusluvat tapauskohteisesti). Huom. suunnittelutarvealue.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 13.06.2013. Salon kaupunki rakennusvalvonta p. 02 778 2308
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki
Rakennukset
2 heikkokuntoista ulko/varastorakennusta. Keskeneräinen autotalli.
Palvelut
Palvelut: Omakotitalo sijaitsee omassa rauhassa, mutta kuitenkin tarvittavan lähellä palveluita! Kiskontietä pitkin salon keskustan palveluihin autolla noin 10minuuttia. Lähin kauppa Muurlassa noin 4kilometrin päässä. E18 moottoritieliittymään 8 kilometrin matka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Muurla, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.