Omakotitalo | 4h, k, kph, wc, eteinen, takkahuone

Valimontie 9, Pappila, Somero

Hinta

117 000 €

Koko

122 / 142 m²

Vuosi

1958

Viehättävä omakotitalo rauhallisella alueella odottaa uusia asukkaita! Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, joka tarjoaa sinulle viihtyisän asumisympäristön ja monipuoliset tilat. Oma 2140 m²:n kokoinen tontti luo tilaa ja mahdollisuuksia niin lapsiperheelle kuin omaa rauhaa arvostavalle. Talon kerrosala on 142 m² ja asuinala noin 122 m², joten tilaa on riittävästi kaikille perheenjäsenille. Neljä huonetta tarjoavat joustavuutta eri käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä työhuone, lastenhuone tai vierashuone. Pesutilat, sauna, takkahuone ja käytännöllinen varastotila lisäävät asumismukavuutta ja tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia. Tämä talo on hyvin hoidettu ja kunnossa. Katto on uusittu noin 15 vuotta sitten, ja päärakennus on kuntotarkastettu, joten talon tarkempi kunto on jo selvitetty. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys öljylämmityksellä, joka takaa tasaisen lämpötilan ja miellyttävän asumismukavuuden. Erillinen kahden auton autotalli ja varastotila tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja mahdollisuuksia harrastuksiin. Täällä voit säilyttää niin autoja, polkupyöriä kuin puutarhatyökalujakin. Tämän kauniin puutarhatontin ympäröimänä voit nauttia luonnon kauneudesta ja viettää rentouttavia hetkiä ulkona. Täällä lapset voivat leikkiä turvallisessa ympäristössä, ja aikuiset voivat rentoutua ja nauttia omasta rauhasta. Someron kaupungin palvelut ovat lyhyen ajomatkan päässä, vain reilun 1 km:n päässä. Täältä löydät kaupat, koulut, päiväkodit ja muut tarvittavat palvelut, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja helppoa. Helppouttaja nykyaikaisuutta edustaa kuitu- ja kaapeliliittymä, joka helpottaa esimerkiksi etätyöskentelyä ja tarjoaa nopean sekä vakaan internetyhteyden. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
555355
Sijainti
  • Somero Pappila
  • Valimontie 9, 31400 SOMERO
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, eteinen, takkahuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
122 m²
Kokonaispinta-ala
142 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1958
Käyttöönottovuosi
1958
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

117 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

162,45 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 162,45€ / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostajan maksettavaksi varainsiirtovero 3 % elleivät ensiasunnon ostajan kriteerit täyty, lainhuudatuskustannukset, puolet kaupanvahvistajan kuluista.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Laadittu 08.06.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Öljysäiliön sijainti kellarissa, Öljysäiliö tarkastettu: 2017 tarkastettu. Kattilan valmistusvuosi:1976
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Vanha osa puurakenteinen. Jatkettu-osa tiilirakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: Muovimatto, maali. Olohuone: Parketti. Makuuhuone 1: Kokolattiamatto. Makuuhuone 2: muovimatto. Makuuhuone 3: Muovimatto. Sauna: Lattialaatta, seinäpaneeli. Kylpyhuone: Lattialaatta, seinäkaakeli. Eteinen: muovimatto. Wc: Lattialaatta, seinäkaakeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot. ilmalämpöpumppu , Irtaimitovalaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusittu noin 15 vuotta sitten.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
761-421-2-112
Tontin pinta-ala
2 410 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
KUUSISTO, 2:112
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Someron kaupunki
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1958. Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta: Someron kaupunki / rakennusvalvonta
Rakennukset
Autotallirakennus rakennettu 2000. Kahden auton talli + varasto-osa. Kerrosala 54m2, Tilavuus 140m3. Sähköt tallissa. Ei kaivoa tai vesipistettä. Salaojat rakennettu autotallin ympärille.
Palvelut
Palvelut: Someron keskustan monipuoliset palvelut kävelysillan kautta nopeasti tavoitettavissa. Autolla keskustan palvelut Joensuuntiellä n. 2 - 3 km. Monipuoliset harrastuspaikat mm. jäähalli, uimahalli, keilahalli, tennishalli, monitoimihalli, hevosharrastuskeskuskin löytyy ja urheiluseuroja. Kulttuuritapahtumia, hyvä kirjasto, tanssilavoja jne. Terveyskeskukseen matkaa noin 700 m. Somero Opistossa luentoja ja kurssitusta. Koulut: Kevyen liikenteen sillan kautta alakouluun n. 3 km, yläkouluun ja lukioon n. 2, km. Päiväkoti: Aivan lähistöllä Tervapääskyn päiväkoti. Pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa! Hki n. 108 km, Tku n. 90 km, Tre n. 127 km, Salo n. 40 km, Forssa n. 30 km. Ylläty Somerosta ja katso lisää Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista www.yllättäväsomero.fi sekä linkistä: https://www.facebook.com/pg/VisitSomero/videos/?ref=page_internal. Liikenneyhteydet: Bussiasema keskustassa n. 2,2 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Somero

Asuinalueena Somero

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.