Mökki tai huvila | Tupakeittiö, parvi, sauna, kph, terassi, liiteri, ulkohuusi, vierasmökki

Jokitöyry 12, Degerby, Inkoo

Hinta

175 000 €

Koko

35 / 47 m²

Vuosi

1970

Ihana kesämökki joen varrella Inkoossa! Haaveiletko omasta hyväkuntoisesta kesämökistä, jossa voit nauttia uimisesta, ja joka sijaitsee alle 30 minuutin päässä Helsingin keskustasta? Tämä mökki täyttää toiveesi! Inkoon Degerbyn idyllisen kirkonkylän lähellä sijaitseva kesäpaikka on nyt myynnissä. Tämä heti vapaa mökki hurmaa helppohoitoisuudellaan. Mökistä on pidetty hyvin huolta vuosien varrella. Alun perin mökki rakennettiin 1960-luvun lopulla, ja se saneerattiin perusteellisesti vuosina 2012-2013. Saneerauksen yhteydessä asennettiin myös porakaivo ja imeytyskenttä. Tällä hetkellä mökki sopii mainiosti idylliseen viikonloppukäyttöön, mutta kaava sallii myös lisärakentamisen, sillä kaikkea rakennusoikeutta ei ole vielä käytetty. Tutustu kaavatietoihin ja mahdollisuuksiin! Jos nautit luonnonrauhasta tai esimerkiksi melonnasta luonnon keskellä, tämä on täydellinen kohde sinulle. Täällä voit paeta kaupungin kiirettä ja nauttia hiljaisuudesta, vehreästä kasvillisuudesta, veden virtauksesta, saunasta ja aurinkoisesta terassista. Tule tutustumaan tähän kokonaisuuteen paikan päällä ja ihastu joen varrella sijaitsevaan kesämökkiin lyhyen matkan päästä Helsingistä! Samuli S. Strander 050 350 2951 samuli.strander@op.fi OP Koti Ullanlinna

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
554748
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupakeittiö, parvi, sauna, kph, terassi, liiteri, ulkohuusi, vierasmökki
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
47 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

175 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

250,12 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 250,12€/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Päärakennus jossa sauna rakennettu alkujaan 1960-luvulla ja peruskorjattu 2012-2013

Kevytrakenteinen vierasmaja rakennettu myöhemmin vuonna 2016.

Purkukuntoinen varasto.
Tehdyt remontit
Mökkiin tehty kattava peruskorjaus vuonna 2012-2013
2012-2013 Uusittu kaikki vesi- ja viemäriputket. Vesiputkessa saattolämpö.
2012-2013 Uusittu kaikki sähköt, sähköpatterit ja TV-antenni uusittu.
2012-2013 Uusittu vesikaton kaikki rakenteet, vaihdettu uudet villat 20cm, ponttilaudoitettu, aluskate ja päällyskate huopaa.
2012-2013 Uusittu kaikki ikkunat ja ovet.
2012-2013 Uusittu seinien eristeet ja tuulensuojapaperit.
2012-2013 Uusittu seinien sisäpinnat Effex-sisustuspaneelilla.
2012-2013 Uusittu saunan ja kylpyhuoneen lattioiden ja seinien rakenteet, sekä pintamateriaalit. Samalla myös alapohja avattu ja putsattu.
2013 Huoltomaalattu.

Vuonna 2021 tapahtuneen putkirikon korjauksen yhteydessä uusittu kylpyhuoneen ja saunan kaikki pinnat.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Kylpyhuoneessa sähkökäyttöinen lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti ja seinät maalattu. Sauna: Laattalattia ja seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia ja seinät kaakeloitu. Eteinen: Laminaatti ja seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin uusittu 2012, erillisuuni uusittu 2012, liesitaso uusittu 2012, liesituuletin uusittu 2012, mikroaaltouuni uusittu 2012, kaapistot uusittu 2012, kiinteät valaisimet uusittu 2012, pöytätasojen materiaali MDF, Aduro-takka asennettu 2012.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc Biolan-ulkohuussi, suihku, lattialämmitys sähkö, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
149-440-1-14
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Mökin pihapiiri on suurelta osin avaraa tasaista nurmipihamaata, joka rajautuu jokeen. Pihalle paistaa hyvin aurinko koko päivän, sillä piha avautuu kohtisuoraan etelään.
Tontin nimi
Jokitöyry, 1:14
Rasitteet
Tie- ja venevalkamarasite.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 125 m². Rakennusoikeutta vielä jäljellä päärakennukselle 78 m². Yhteen laskettu talousrakennusoikeus on 100 m². Rakennusoikeus: Loma-asunnon rakennuspaikan rakennusoikeus on: loma-asunto enintään 125 k-m2, sauna enintään 30 k-m2, sekä pinta-alaltaan yli 1 ha rakennuspaikoilla vierasmaja enintään 25 k-m2. Kaikkien rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten tulee muodostaa yhtenäinen rakennusryhmä. Kevytrakenteinen vierasmajasta on luultavasti rakennettu ilman lupaa. Inkoon rakennusvalvonnan viestin/tulkinnan mukaan nykyinen mökki voi olla merkitty virheellisesti tietojärjestelmiin "päärakennukseksi". Jos mökki tarkastetaan uudelleen ja tulkitaan saunarakennukseksi, niin kiinteistölle voidaan näin rakentaa vielä erikseen enintään 125 k-m2 loma-asunto. Rakennus on tällä hetkellä vapaa-ajanasunto ja siellä ei voidaan olla kirjoina. "Jos halutaan muuttaa käyttötarkoitus omakotitaloksi niin vaaditan ensin poikkeuslupa (kaavan vastainen käyttö) ja sitten vielä rakennuslupa käyttötarkoitus muutosta varten. Nykyinen rakennus tuskin tullaan hyväksyttää omakotitaloksi (liian lähellä ranta). Mahdollista on että voidaan poikkeusluvan kautta saada lupa uuteen omakotitalon rakentaminen noin 40-50 m rannasta." - Inkoon rakennusvalvontapäälikkö
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, luvista ei ole säilynyt dokumentteja. Rakennusoikeutta vielä jäljellä päärakennukselle 78 m². Rakennusoikeus: Loma-asunnon rakennuspaikan rakennusoikeus on: loma-asunto enintään 125 k-m2, sauna enintään 30 k-m2, sekä pinta-alaltaan yli 1 ha rakennuspaikoilla vierasmaja enintään 25 k-m2. Kaikkien rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten tulee muodostaa yhtenäinen rakennusryhmä. Alueella on ajankohtaisena Itä-Inkoon vesisosuuskunnan toimesta vesijohto- ja viemäriverkon rakentaminen. Lisätiedot: www.ingavatten.fi Myyntävänä oleva kiinteistö kuuluu alueeseen 2, jonka rakentamista suunnitellaan 2024 (alustava). Kiinteistö on vanhaan sisäsaariston yleiskaava alueella, hyväksytty 1989.
Lisätietoja kaavoituksesta: Inkoo kunta, kaavoitus ja maankäyttö.
Rakennukset
2016 Vierasmaja. 1980 Varasto.
Palvelut
Palvelut: Degerbyn kylä n. 3 km, Kirkkonummen keskustaan alle 20 km, Helsingin keskustaan matkaa vain 35 km.
Ajo-ohjeet
Jorvaksentie -> Kopparnäsintie n. 2 km -> Åvikintie n. 350 m -> Jokitöyry tien päässä. (Navigaattori / Google maps neuvoo osoitteella Jokitöyry 12 lähes pihaan asti.)
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Suunta: Etelä
  • Torbackaån

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Inkoo

Asuinalueena Degerby, Inkoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Samuli S. Strander

Myyntineuvottelija, Kiinteistöedustaja KED, Sisustusarkkitehti

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.