OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Omakotitalo | 5h + k + s

Mäyräkorventie 2 A, Niinikangas, Kerava

Hinta

349 000 €

Koko

120,5 / 134,5 m²

Vuosi

2003

Ihastuttava talo tilaa tarvitsevalle! Vuonna 2003 rakennettu omakotitalo on vapautumassa pian seuraaville omistajilleen. Tästä kodista on pidetty hyvää huolta vuosien varrella ja muuttamaan pääset ilman suurempia remonttitarpeita. Makuuhuoneita on yhteensä neljä, joten valinnanvaraa sekä mahdollisuuksia löytyy useita. Isoimpaan makuuhuoneeseen kuljetaan kauniiden pariovien kautta ja tämän yhteydessä on myös kylpyhuone sekä sauna. Muut makuuhuoneet ovat talon toisessa päässä omassa rauhassaan. Keittiö täyttää vaativammankin kotikokin tarpeet ja toiveet, sillä kaappi- sekä työskentelytasoja on reilusti! Tänne mahtuu mainiosti myös isompikin ruokailuryhmä ilman, että kyynärpäät kolisevat koko ajan yhteen. Olohuoneen isot ikkunat sekä viisto sisäkatto luovat upeasti valoa sekä tilan tuntua ja varaava takka tukee lämmityksessä ja on klassinen tunnelman luoja. Olohuoneesta on myös kulku takaterassille, joka uusittiin sekä laajennettiin v. 2021. Suojaisalla takapihalla on mukavasti tilaa niin viherpeukaloille, lapsille kuin eläimillekin. Aina tarpeellista säilytystilaa löytyy käyttöullakolta. Etupihalta pääset myös suoraan kodinhoitohuoneeseen, jonka merkitys vain korostuu märkinä vuodenaikoina. Omalla tontilla sijaitsee yhteensä 6 omakotitaloa ja jokaiselle kuuluu paikka autokatoksesta, jossa on myös kylmä varasto. Tämän lisäksi tälle asunnolle kuuluu tolppapaikka. Autokatoksen yhteydessä on myös tekninen tila sekä yhteinen varasto puutarhavälineille sekä pyörille. Uusi 24h auki oleva Alepa avattiin Saviontien varteen ja Savion palvelut ovat nekin vain reilun kilometrin päässä. Ole yhteydessä ja sovitaan aika esittelylle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
551139
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120,5 m²
Kokonaispinta-ala
134,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

614,54 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus vuodelta 2023 on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) ollut n. 14700 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Määräosien omistajien kesken on kerätty vastiketta 41€/kk, jolla on katettu vesi-, jäte- ym. yhteiset kiinteistön maksut.
Kiinteistövero: 614,54€/v. 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka sekä kylmä ulkovarasto. Tämän lisäksi on vielä 1 tolppapaikka. Autokatoksen yhteydessä yhteinen väestönsuoja sekä tekninen tila.
Tehdyt remontit
2022: Yksittäisten kattotiilien vaihto ja katon huoltokäsittely. Nuohous syksyllä. 2021: Takaterassin uusiminen ja laajennus sekä sadevesi- ja viemäriputkien ja kaivojen kuvaukset. 2017: Julkisivujen huoltomaalaus. 2015: IV-putkien koneellinen alipaine- ja harjapuhdistus. 2013: Vesivaraajan vaihto. 2012: Etupihan kunnostus ja laatoitus. 2005: Ilmalämpöpumppu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • energiatodistus voimassa 4.4.2034 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka ja ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Kodinhoitohuone: laatta. Sauna: laatta ja paneeli. Kylpyhuone: laatta. Wc: laatta. Muut asuinhuoneet: parkettilattiat.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi n. 2013, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, käyttöullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
245-6-1543-9
Tontin pinta-ala
4 223 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 1 055 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2002. AP-21: Asuinpientalojen korttelialue. Rakennusten ulkoseinien, yläpohjan, ikkunoiden ja muiden rakenteiden ääneneristävyyden lentomelua vastaan tulee olla vähintään 35 dB(A).
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki
Rakennukset
Autokatos.
Palvelut
Palvelut: 24h Alepa n. 700m. Savion palvelut n. 1,2km. Keravan keskustan palvelut n. 2km. Koulut: Svenskbacka skola n. 700m. Savion koulu (lk. 1-9) n. 1,2km. Päiväkoti: 1km säteellä useampi. Liikenneyhteydet: Bussit n. 100m. Savion asema n. 1,5km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Niinikangas, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veera Kallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLat

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.