OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Omakotitalo | 5 h, k, s, 2 x kph, erillis-wc, vh, autokatos

Tuuliviirinkuja 22, Hyrylä, Tuusula

Hinta

549 000 €

Koko

158 / 189 m²

Vuosi

2009

Koti, jota aurinko rakastaa. Sisään astuttaessa eteen avautuu näkymä, joka miellyttää varmasti myös vaativaakin kodinetsijää. Kauniit, ilmavat portaat kohoavat yläkertaan ja huikeaan huonekorkeuteen avautuva olohuone suorastaan kylpee luonnonvalossa isojen, lähes koko talon korkeuteen ulottuvista ikkunoista. Olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilan kautta linjakkaaseen keittiöön, jonka avoimuus ei jätä kokkia yksin seurusteluhetkinä. Tulikiven takka antaa sekä tunnelmaa että lämpöä kaukolämmön rinnalle ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla huolehtii miellyttävästä sisäilmasta. Alakerrassa on yhtenäisten oleskelutilojen lisäksi kirjastohuone, josta ikkunat sekä Tuuliviirinkujalle että lasitetulle terassille. Laadukkaasti rakennettu sauna ja pääkylpyhuone ovat vaivattomasti lasiterassin välittömässä läheisyydessä vilvoittelua varten. Käytännöllinen kodinhoitohuone on järkevästi keittiön vieressä ja tilasta on käynti myös sisääntulopihalle. Vaatehuone ja tekninen tila ovat rinnatusten kodinhoitohuoneen vieressä. Yläkerrassa on normaalia korkeampi huonekorkeus, jota viisto sisäkatto korostaa antaen valon päästä tilaan vapaasti moneen suuntaan olevista ikkunoista. Päämakuuhuoneesta on käynti tilavalle ja varsin suojaisalle parvekkeelle. Muut kaksi makuuhuonetta ovat aulan toisella puolella rinnatusten ja molempiin sopiin tilavasti parivuoteen lisäksi myös työpiste. Yläkerran kylpyhuone on käytännöllisesti aulatilan päädyssä ja viehättävä pieni ikkuna sallii luonnonvalon tähänkin tilaan. Asuintilat on kokonaisuudessa suunniteltu ajatuksella, mikä yhdistää sujuvasti tyylikkyyden ja kodikkuuden. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä. Asumista palvelevat lasiterassin jälkeen lasikaiteella rajattu terassi, joka jatkuu talon sisääntuloon. Aina vihreä tuija-aita antaa yksityisyyttä takapihalle, jossa on nurmialuetta sekä erilaisia koriste- ja hyötykasveja. Keväällä saa ihailla luumupuun kukinnasta ja syksyllä mongolianvaahteran syysasu on sykähdyttävä. Sisääntulopihan rajaa toiselta sivulta kahden auton katos, jonka päädyssä on sähkölämmitteinen ulkovarasto. Kuntotarkastuksessa hyvässä kunnossa olevaksi todettu Kastelli-koti on loistava valinta, jos haluat nauttia aamukahvistasi nousevan auringon valossa ja ottaa vastaan illan lempeät auringonsäteet joko takapihan terassilla tai yläkerran suojaisalla parvekkeella. Tämä koti on sinulle, joka arvostat läheistä sijaintia niin Hyrylän keskustan palveluihin kuin luonnonläheisyyttä ja lähietäisyydellä olevia ulkoilureittejä sekä Tuusulanjärveä. Pääset tutustumaan tähän kotiin vain yksityisesittelyiden kautta, joten ole yhteydessä puhelimitse OP Kodin Lauraan, niin katsotaan sopiva aika kiireettömään esittelyyn.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
550794
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, s, 2 x kph, erillis-wc, vh, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
158 m²
Kokonaispinta-ala
189 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

835,12 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kaukolämmön kulutus on nykyisillä asukkailla (2 hlöä) ollut 20 Mw vuodessa (n.1650 euroa/v) ja sähkön kulutus 7000 kWh vuodessa.
Kaukolämmön kulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta sekä käyttöveden kulutustottumuksista ja vastaavasti sähkönkulutus on suuresti riippuvainen sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 835,12 /v. 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kuntotarkastettu 03/2023 ja tarkastuksessa havaitut asiat ovat lähinnä parannusehdotuksia, pienimuotoisia korjauksia tai talon normaaliin huoltoon liittyviä asioita.
Tehdyt remontit
2022 Autokatoksen ja etuoven Iiiketunnistimien uusiminen
2021 Lämmönvaihtimen uusiminen
2021 Kattojen pesu
2021 Eteläseinien, asuintalo ja varasto, eteläseinien huoltomaalaus
2020 Pesuhuoneen sekoittajien ja suihkujen uusiminen
2020 Liesituulettimen kanavan nuohous
2019 Verisure hälytysjärjestelmän asennus
2019 Sähköinen lukko pääoveen
2018 Uudenmaan pelastuslaitos tarkastus (palohälyttimet lisätty).
2018 Terassin laajennus ja terassin ja parvekkeen lasikaiteet
2018 Pihan kiveys
2018 Ilmanvaihtokanavien puhdistus
2018 Erkkerin lasitus, katon ja lattian uusiminen
2015 Roskakatoksen rakentaminen
2015 Pihatien muurin rakentaminen
2014 Saunan uusiminen, lauteet ja kiuas
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Erinomaisessa kunnossa
Energialuokka
  • C (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 24.3.2033.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys, yläkerrassa vesikiertoiset patterit.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Peltikate Ruukki Classic, villaeriste, välipohja puurakenteinen, tuulettuva alapohja (ontelolaatta).
Pintamateriaali: Keittiö: Maalatut seinät, laattalattia, välitilalevy. Olohuone: Maalatut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Makuuhuone 1: Maalatut/tapetoidut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Makuuhuone 2: Maalatut /tapetoidut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Makuuhuone 3: Maalatut /tapetoidut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Kodinhoitohuone: Laattalattia, kosteantilan tapetti, liukuovi. Sauna: Laattalattia, leppäpaneeli, lauteet lämpökäsitelty haapa. Kylpyhuone: Laattalattia, laatta seinät, katot leppäpaneelikatto. Eteinen: Kostean tilan tapetti, tammiparketti (alkuperäinen). Wc: Laattalattia, laatta seinät, katot leppäpaneelikatto. Alakerran kirjastohuone: Maalatut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Vaatehuone: muovimatto, maalatut seinät. Tekninen tila: betonilattia, maalatut seinät. Tuulikaappi: laattalattia, maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Whirlpool alkuper., pakastekaappi Whirlpool alkuper., erillisuuni AEG 2019, induktioliesi Whirlpool alkuper., liesituuletin Savo (huippuimuri alkuper. ), mikroaaltouuni Whirlpool alkuper., astianpesukone Whirlpool alkuper., kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaattitaso.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaremontti 2014 Sunsaunan toimesta, 2014 ikikiuas pilari 6 kWh, yläkerran kylpyhuoneessa kääntyvät suihkuseinät, alakerran kylpyhuoneessa tuplasuihkut, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. suihkusekoittajat ja suihkut vaihdettu molempiin kylpyhuoneisiin 2020.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
lukkosaumapeltikate. Vesikate pesty 2021.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-1-8072-7
Tontin pinta-ala
623 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Rasitteet
Rasitesopimus kiinteistön 858-1-8072-8 kanssa koskien lämpö,-vesi-,viemäri-, sähkö- ja puhelinjohtoja sekä kulkuyhteyttä ja jätteiden kokoamispaikkaa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 216 m². Asuinrakennuksen osalta rakennusoikeus ylitetty 2,8 % ja tälle haettu ja poikkeuslupa. Lisäksi haettu rakennuslupa autokatos-/varastorakennukselle 19 m2, joka käytetty.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), poikkeamispäätös. Voimassa olevan AP-24 kaavoituksen mukaisesti kyseessä on asuinpientalojen korttelialue, jolle saa rakentaa kytkettyjä tai erillisiä pientaloja. Alueella on erillinen sitova tonttijako.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta rakennusvalvonta
Rakennukset
Kiinteistöllä on lisäksi puurakenteinen talousrakennus, jossa on 2 auton katos sekä ulkovarasto. Talousrakennuksessa on sähkölämmitys.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Hyrylä, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.