Mökki tai huvila | 5h, k, pkh, kph, khh, s

Långvikintie 65, Tvärminne, Hanko

Hinta

795 000 €

Koko

150 / 200 m²

Vuosi

2013

Merellisten maisemien, oman rannan ja loistokkaan huvilan yhdistelmä Hangon historiallisessa Tvärminnessä hurmaa ja huumaa varmasti jokaisen. Tämä nyt myynnissä oleva viiden huoneen, keittiön ja monen lisätilan käsittävä loma asunto on pulpettikattoinen Herralatalo, joka on rakennettu vuonna 2012. Oman tontin pinta ala on 1,3888 ha. Kiinteistöllä on omaa itään päin suuntautuvaa rantaviivaa noin 50 metriä. Ranta on hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen. Vesijättö on lunastettu kiinteistöön kuuluvaksi. Rannan näköalat pitää itse kokea, on laimeaa sanoa, että meri on kaunis ja maisemat koukuttavat katsomaan niitä kohden yhä uudelleen ja uudelleen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit, kiiltelevät laattalattiat ja saumattomasti huoneesta toiseen jatkuva viehättävyys sekä avarat ja valoisat huoneet ovat tämän asunnon tunnusmerkkejä. Eteisestä lähtevä aula jakaa tilat merenpuoleisiin ja metsän puoleisiin huoneisiin. Keittiö, olohuone ja yksi makuuhuone katselevat merelle päin ja kolme muuta makuuhuonetta vastakkaiseen suuntaan. Olohuoneessa on alas asti olevat suuret ikkunat kahdella seinällä, joten valo ja maisemat tulvivat sisään. Tilassa on hyvin tilaa sekä isommalle ruokailuryhmälle että myös olohuoneen kalustukselle. Myös makuuhuoneet ovat tilavia ja kauniiksi tapetoituja suurine kaapistoineen. Saunoja on kiinteistöllä kaksi, toinen on erillinen rantasauna, jossa on puukiuas ja postikorttimaisen kauniit maisemat ikkunasta. Päätalon saunassa on kaunis Harvian Globe-sähkökiuas, katon paneeleissa ledien luoma tähtitaivas, mustanpuhuvat paneeliseinät yhdistettynä puunvärisiin lauteisiin. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin kirsikkana kakussa saunassa on ikkuna suoraan pukuhuoneen puolelle ja siitä edelleen ulos upeisiin merimaisemmin. Pihamaalla on myös istutuksia, puita sekä autotalli, autokatos ja varasto. Rannan puoleisella pihalla on paljon nurmikenttäistä tilaa, jonka laittamiseen puutarhasisustaja voi antaa itsensä innostua ja tehdä kahvitteluterasseja, vaikka auringon mukaan paikkaa vaihtaen. Tämän sopimuksen mukaan vapautuvan lomakodin kunto on erittäin hyvä, minkäänlaista remonttia ei ole tarvetta tehdä. Talon pääasiallinen lämmitysjärjestelmä on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämmitystä tukee olohuoneessa oleva varaava takka. Kiinteistöllä on oma vedenpuhdistuslaite teknisessä tilassa sekä oma porakaivo. Viemäröinti johtaa umpisäiliöön ja harmaavesi imeytyskenttään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
550781
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, pkh, kph, khh, s
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
200 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

795 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 442,48 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus 96 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (0,13 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 6 500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.”
Kiinteistövero: 1442,48 euroa (v. 2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Satunnaisesti käytetty
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Herrala-talo
Pintamateriaali: Keittiö: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu. Olohuone: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu. Makuuhuone 1: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Makuuhuone 2: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Makuuhuone 3: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Makuuhuone 4: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, maalattu. Sauna: Laattalattia, paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeliseinät. Eteinen: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu. Wc: Marokossa käsintehdyt laatat, kaakeliseinät / maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin kaksoisovilla ja laatikoilla, erillisuuni, keraaminen liesi Miele, liesituuletin, leivinuuni Haudutusuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone Miele, kaapistot Puustelli, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Talossa, puukiuas Rantasaunassa, kylpyhuone, erillinen wc, suihku x 2, amme, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Koko kiinteistössä, kiinteät valaisimet. Mielen pyykinpesukone kuuluu kauppaan
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
78-401-2-29
Tontin pinta-ala
13 888 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 200 m². Rakenusoikeus 150m2 + 50m2
Kaavoitustiedot
Rantaosayleiskaava, yleiskaava, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 2012, poikkeamispäätös. Hangon kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Hangon kaupunki
Rakennukset
Kesäsauna ja autotalli / autokatos, sekä varastot
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Suunta: Itään

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hanko

Asuinalueena Tvärminne, Hanko

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Malin Fagerlund

Myyntipäällikkö LKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.