Omakotitalo | 6h, k, kph, wc

Kojontie 4, Koijärvi, Forssa

Hinta

83 000 €

Koko

161 / 185 m²

Vuosi

1942

Forssan Koijärvellä luonnonäärellä, suomalaisessa mielenmaisemassa on hyvä olla ja elää. Täältä löytyy entinen pankkirakennus, mikä on myöhemmin muutettu kokonaan asuintaloksi. Samalla myydään reilu puoli hehtaaria luonnon monimuotoisuuden kannalta arvokasta metsää omalta takapihalta. Kojontieltä löytyy kivasti remontoitu koti, minne on asennettu muutama vuosi sitten vesiilmalämpöpumppujärjestelmä lämpöä tuottamaan. Reilun kokoisella tontilla sijaitsee varastorakennus, minkä yhteydessä on pihasauna. Kiireisen päivän päätteeksi on kiva päästä pihasaunan puukiukaan lempeisiin löylyihin rentoutumaan. Tässä kodissa on tilaa elää ja hengittää. Talon kuudessa huoneessa asustaa suurempikin perhe sulassa sovussa. Kodin toiminnot jakautuvat kolmeen eri kerrokseen. Keskikerroksesta löytyy keittiö heti eteisen vierestä. Sen kyljessä on suurempi ruokailutila, missä voi kokoontua suuremmallakin porukalla viettämään arjen juhlia ja nauttia pöydän antimista ja toistensa seurasta. Ruokailutilasta on käynti tilavaan olohuoneeseen. Olohuoneesta voi poistua pihalle tilavan lasikuistin kautta. Talon kolmas sisäänkäynti on alkuperäinen pääsisäänkäynti entiseen pankkisaliin. Tämä ulko-ovi on uusittu vuosi sitten. Sen takaa aukeaa historian havinaa edelleen omalla tavallaan viestivä pankkisali, mikä toimii tällä hetkellä yhtenä makuuhuoneista. Sen nurkasta pääsee entiseen pankkiholviin. Siellä pysyvät kaikki tavarat hyvässä säilössä. Se on nyt arkisesti otettu toimittamaan vaatehuoneen virkaa. Pankkisalin jälkeen aukeaa keskikerroksen viimeinen makuuhuone. Tämä huone on uusittu täysin ja se on valmistunut vuosi sitten. Remontin yhteydessä on otettu vanhat purut pois ja laitettu tilalle ekovilla. Lisäksi seiniin on laitettu tuulensuojalevyt. Yläkertaan pääsee kiipeämään wc:n ja suihkutilan vierestä. Sieltä löytyy tilava aula ja kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneet ovat hyvän kokoiset ja niissä on avaruuden tuntua. Tänne saat järjestettyä itsellesi vaikka rauhallisen etätyöskentelypisteen. Kivana bonuksena on oma wc myös tässä kerroksessa. Kellarikerroksesta löytyy tekninen tila ja kodinhoitohuoneen toiminnot. Koijärven koulu ja päiväkoti ovat noin kilometrin päässä. Forssan keskustan palvelut löytyvät ainoastaan 15 minuutin ajomatkan päästä. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
550657
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, kph, wc
Asuintilojen pinta-ala
161 m²
Kokonaispinta-ala
185 m²
Rakennusvuosi
1942
Käyttöönottovuosi
1942
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

83 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

228,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 228 €

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: 2 kiinteistöä myydään yhdessä. Markanmäki kiinteistöllä sijaitsee asuinrakennus ja ulkosauna/varasto. Markanranta kiinteistöllä ei ole rakennuksia. Sen hinta määritellään erikseen kauppakirjaan, mutta se sisältyy myyntihintaan.

Päärakennus on entinen pankki- ja asuinrakennus.

Yläkerran toiseen huoneeseen ei ole haettu rakennuslupaa.
Tehdyt remontit
2016 käyttövesiputket uusittu.
2018 öljylämmitys muutettu vesi-ilmalämpöpumppuun. Vanha öljysäiliö on edelleen maassa.
2018 liitytty kunnalliseen vesijärjestelmään.
2022 entisen pankkisalin puoleinen ulko-ovi uusittu.
2022 yksi alakerran makuuhuoneista lattia otettu auki, otettu purut pois ja laitettu ekovilla tilalle. Lisäksi seiniin tämän mh osalta lisätty tuulensuojalevyt.
Energialuokka
  • G (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu. Vesi-ilmalämpöpumppu asennettu 2018. Öljysäiliön sijainti: vanha säiliö on edelleen maan alla.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: muovimatto, maalattu. Olohuone: muovimatto, tapetti. Makuuhuone 1: puulattia, tapetti/maalattu. Makuuhuone 2: puulattia, maalattu tapetti. Makuuhuone 3: puulattia, maalattu tapetti. Eteinen: puulattia, maalattu. Wc: laatta, laatta. Wc yläkerta: laatta, maalattu lasikuitutapetti. Ruokailuhuone: muovimatto, tapetti. Entinen pankkisali: muovimatto, tapetti. Aula: puulattia, maalattu lasikuitutapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi keraaminen, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä kellarin teknisessä tilassa, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-403-2-69 ja 61-403-2-70
Tontin pinta-ala
8 340 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Markanranta ja Markanmäki, 2:69 ja 2:70
Rasitteet
Tieoikeus
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 1959 (sauna).
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki / kaavoitus
Rakennukset
1940-luvulla rakennettu pihasauna ja varastorakennus. Tätä rakennusta on laajennettu 1950-luvulla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Koijärvi, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.