OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Omakotitontti

Tarrintie 66, Kaukjärvi, Tammela

Hinta

98 000 €

Koko

2 500

Upea rantatontti Tammelan Kaukjärvellä. Itään ja kaakkoon aukeava 2.500 m² rantatontti, missä omaa rantaa on noin 40 m. Tänne voit rakentaa ihanan kesänviettopaikan tai suomalaisen unelman, kodin ympärivuotiseen asumiseen. Tontilla sijaitsee tällä hetkellä purkukuntoinen loma-asunto ja pieni varasto. Alueelle voi sijoittua asumista sekä asumista ja elinkeinoa yhdistävää toimintaa edellyttäen, että toiminta on ympäristöön sopivaa. Rantakiinteistöjen rakennusoikeus määritetään muutoin kunnan rakennusjärjestyksessä, mutta rakennusoikeus rantarakennuspaikalla on kuitenkin vähintään 120 k-m². Tie on perille asti. Kiinteistöllä ei ole mitään liittymiä, mutta vesi- ja viemärijohto löytyvät tontin vierestä. Tontilla on mukavasti kasvillisuutta ja puita. Tontin toinen reuna rajoittuu peltoon. Toiselta puolelta löytyy loma-asunto. Kaukjärvi on syvä ja kalaisa järvi Forssan ja Tammelan palveluiden lähellä. Järven rannalla on pysyvää ja loma-asutusta. Kaukjärven lähialueella on kivoja ulkoilureittejä sekä paljon hyviä marja- ja sienimaastoja. Olisiko tässä sinulle unelmiesi tontti loppuelämäksi? Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
548560
Sijainti
Kohteen selite
1h, kk, s
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

98 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistöllä sijaitsee loma-asunto. Rakennus on huonokuntoinen jopa purkukuntoinen. Loma-asunto on ollut asumattomana noin 20 vuotta. Sen savuhormin toiminnasta ei ole ollut varmuutta. Mökin katossa on reikä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-411-5-54
Tontin pinta-ala
2 500 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Nurmiranta, 5:54
Rasitteet
Tieoikeus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Tammelan kunta / kaavoitus
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Kaukjärvi, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.