Rivitalo

Karistamontie 7, Sodankylä

Hinta

-

Koko

-

Vuosi

-

ENNAKKOMARKKINOINNISSA RIVITALOASUNTOJA KARISTAMONTIELLE Isoista olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoista aukeaa jokimaisema. Asunnoissa on avarat tupakeittiöt, oma sauna ja kevyttakka varaukset. Jokaisessa asunnossa on myös ulkovarasto ja autokatospaikka. Autokatospaikkaan on mahdollista saada sähköauton latauspiste. Sisäpihalla on tilavat oleskelu- ja leikkialueet. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Jokaisessa huoneistossa on oma ilmastointikone lämmöntalteenotolla. Tontti on edullinen Sodankylän kunnan vuokratontti. Hanke on konsulttivetoinen ryhmärakennuttamishanke. Tulevat asukkaat perustavat asunto-osakeyhtiön ja tilaavat KVR-urakan kilpailutetulla urakoitsijalta. Asunnoista ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Asukkaat voivat vapaasti muuttaa sisäpuolen materiaaleja, kalusteita ja kevyitä väliseiniä. Huoneistojakauma - 4kpl, 3H+KT+S, 61m2 - 5kpl, 2H+KT+S, 45m2 - 1kpl, 2H+KT+S, 52,5m2 Hankkeen alustava aikataulu: - KVR-urakan laskenta ja neuvottelut 2-4/2024 - Markkinointivaihe 2-4/2024 - Sopimusvaihe 5/2024 - Suunnittelu ja rakennuslupavaihe 6-8/2024 - Rakentaminen 9/2024 - 5/2025 Katso lisää suunnitelmia https://www.projektijohtajat.fi/karistamontie/ Projektinjohdon ja työmaavalvonnan toteuttaa Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
54329068
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Huoneita
Ei tiedossa
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sodankylä

Asuinalueena Sodankylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari-Antti Virkkula

Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.