Tampereen Taloteko Oy

Rivitalo | 2h, tupak, kph, s, , vh, var

Hiilimiiluntie 2, 33480 Ylöjärvi A 5, Haavisto, Ylöjärvi

Hinta

203 550 €

Koko

59 / 64 m²

Vuosi

2023

RIVITALOASUNTOJA YLÖJÄRVEN HAAVISTOLLE! KOHDE VALMISTUU KESÄKUUSSA! Kohde myydään rs-kohteena. Maaliskuun loppuun mennessä kaupan tehneille terassilasitus kaupan päälle! YKSIKERROKSISIA RIVITALOASUNTOJA Ylöjärven Siltatien alueelle rakennetaan väljälle tontille erikokoisia YKSITASOISIA JA KAKSITASOISIA RIVITALOASUNTOJA. Yhden kerroksen asunnot asunnot ovat kooltaan 59 m2- 84,5 m2 ja kaksikerroksiset asunnot ovat 83 m2 4H+KT+S. Kaikissa asunnoissa pihan suunta on suoraan etelään, joten asunnot ovat valoisia ja viihtyisiä. YKSILÖLLINEN SISUSTUSSUUNNITTELU Asunnot sisustetaan asukkaan ja sisutussuunnittelijan tekemän suunnitelman mukaisesti. Pääset siis vaikuttamaan materiaalien ja värien valintaan, jolloin asunnostasi tulee yksilöllinen ja sinulle sopiva. Materiaalivalikoimassa on runsaasti hyväksi koettuja sisustusratkaisuja ja materiaaleja laajasta tuoteperheestä. Olemme saaneet erityistä kiitosta sisustussuunnittelun tasosta ja asuntojen viimeistelystä. ISOT KATETUT TERASSIT Kaikissa asunnoissa on koko asunnon levyinen katettu terassi tai parveke, joka voidaan lasittaa kesähuoneeksi. Täällä nautit kevään ja kesän lämmöstä tuulen ja sateen suojassa. Terassilasituksille on valmiiksi haettu rakennuslupa, joten lupa-asia on kunnossa. Terassin edessä olevaa piha-aluetta asukas hallitsee itsenäisesti ja piha on aidattu yhteisistä alueista pensasaidalla. Voit siis tehdä pihalle omat istutukset tai hoitaa valmista nurmialuetta taloyhtiön yhteisellä leikkurilla. KOULU- JA LÄHIPALVELUT Siltatien alueelle on valmistumassa UUSI YHTENÄISKOULU, jonka ensimmäinen 0-4 luokkien tilat valmistuvat vuoden 2023 aikana. Koululuokille 5-9 tilat valmistuvat vuoden 2027 aikana. Koululle rivitalon pihasta matkaa on vain 500 m. Lyhyt noin 3 kilometrin matka Ylöjärven keskustaan ja Elon kauppakeskukseen 3 km. Uudelle Kuruntielle tulee matkaa 1,6 km ja jäähalli/liikuntakeskukselle tulee matkaa 3 km. ENERGIATEHOKAS LÄMMITYS JA ILMANVAIHTO Kohteessa on maalämmitys, jonka energia otetaan lämpökaivoista. Lämpö jaetaan tasaisesti vesikiertoisen lattialämmityksen avulla, joten ei tarvita sisustusta haittaavia pattereita. Ilmanvaihto toteutetaan tehokkaalla ilmanvaihtolaitteella, jossa hyvä vuosihyötysuhde. Edulliset lämmityskulut näkyvät edullisena hoitovastikkeena ja ekologisuutena. Kylmän ja lämpimän veden mittaus etäluettavilla mittareilla, joten maksat vain oman kulutuksen mukaan. ASUNTOJEN VARAAMINEN Varaa asuntosi ajoissa ja saat valita parhaan päältä. Ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, niin kerron kohteesta lisää. ASUNTOMYYNTI JA ESITTELY Heikki Riihimäki , Tampereen Taloteko Oy heikki.riihimaki@taloteko.fi + 358 400 640674

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
52564682
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, tupak, kph, s, , vh, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5 m²
Kokonaispinta-ala
64 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Terassi 16,5 m2 on katettu ja mahdollista lasittaa terassilaseilla.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
24.6.2024.
Asunnot valmistuvat kesäkuussa 2024, mikäli rakentaminen alkaa kesällä 23.

Hinta

Myyntihinta

122 366,00 €

Velkaosuus

81 184,00 €

Velaton hinta

203 550,00 €

Neliöhinta

3 450,00 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

156,94 € / kk

Pääomavastike

344,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

501,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastike sisältää myös tontin vuokrakustannukset.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
Kauppaan kuuluu kaikki pihatyöt, pihavarusteet ja liikennealueiden viimeistely. Asunnon avattavissa ikkunoissa on sälekaihtimet, mutta olohuoneen kiinteissä ikkunoissa ei ole sälekaihtimia.
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.

Asunnossa on oma piha.
Yhtiöjärjestyksen mukaan asukas hallitsee terassin edessä olevaa piha-aluetta hallinnanjakosopimuksen mukaisesti, asunnon piha-alue on rajattu muusta piha-alueesta pensasaidoilla, Asukas voi hoitaa omaa piha-aluetta haluamallaan tavalla,

Asuntoyhtiöllä on yhteinen oleskelupaikka ja leikkipaikka, jota yhtiö hoitaa ja huolehtii,
Kierrätyspisteessä on jätteiden lajittelu määräysten mukaisesti, , istutukset, nurmikko, esteettömät kulkuväylät, tamppaus ja pyykinkuivaus, hiekkalaatikko, keinu
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Maalämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lattialämmitys: Asuntojen kaikissa tiloissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joten sisustusta rajoittavia pattereita ei ole. Jokaisessa asunnossa on myös vesiposti varaston seinässä.
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Taloyhtiöllä yhteinen lämmityslaitos, josta kanaalia pitkin johdetaan asuntoihin lämmitys. Asunnoissa lattialämmitys vesikiertoisena, jota ohjataan termostaattien avulla.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Elementti, Rakennukset tehdään puurakenteisena elementeistä ja verhoillaan puuverhouksella. Vesikattomateriaali on rivipeltikatto ja terassit ovat kaikki katettuja.
Keittiön kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Varusteet: Astianpesukone, Integroitu astianpesukone, Jääkaappipakastin
Työtaso: Laminaattitaso
Liesi: Induktioliesi, Liesituuletin hormilla
Keittiökalusteet Puustellin Pro sarjaa. Kalusteiden yksityiskohdat sisustussuunnitelman mukaan.
Ruokailutila: Ruokailutila keittiön vieressä, joka avautuuolohuoneeseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä, Lasiseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Kylpyhuone ja kodinhoitohuone samassa tilassa, josta kulku saunaan. Kylpyhuoneessa on myös wc- istuin ja pesuallaskaapisto.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaali: Osalaatoitusseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Varusteet: Lattiaan asennettu WC, Lattialämmitys, Lattiakaivo, Allaskaappi, Peilikaappi
Wc on pesuhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Seinämateriaali: Puuseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Varusteet: Sähkökiuas, Lattialämmitys, Lattiakaivo
Saunan panelointi ja lauteet ovat lämpöhaapaa. saunan ja pesuhuoneen välinen seinä kokolasinen. Saunassa teräksinen pilarikiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Varusteet: Pesukoneliitäntä, Pesuallas, Lattiakaivo, Pyykkikaapit, Lattialämmitys
Kodinhoitohuone on pesuhuoneen ja wc tilan kanssa samassa tilassa. Lattiat ja seinät kokonaan laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä, Tapettiseinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Olohuoneessa isot maisemaikkunat, joista valo tulvii sisään. Olohuoneesta on käynti asunnon levyiselle terassille, joka on kokonaan katettu. Olohuoneessa tv- ja datakaapelointi molemmilla sivuseinillä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaali: Tapettiseinä, Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Makuuhuone 1 on makuuhuone, jossa hyvin tilaa parisängylle. Pistorasiat sänguýn molemmin puolin lukuvaloa varten ja vaatesäilytykseen koko huoneen levyiset vaatekaapistot. Iso ikkuna etelän suuntaa, joka varustettu tuuletusikkunalla.

Seinämateriaali: Tapettiseinä, Maalattu seinä
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyypin kuvaus
Kattotyyppi: Taitekatto
Rakennuksissa on epäsymmetrinen taitekatto. Terassit ja sisääntulokuistit ovat katettuja ja terassilla on terassilasituksille varaus.
Terassille voidaan asentaa täyskorkeat avattavat terassilasit.
Kattomateriaali
Pelti
Rakennuttaja
Tampereen Taloteko Oy
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikoilla kaikissa sähköauton latausmahdollisuus 3,6 kw teholla. Lataussähkö voidaan mitata erikseen ja taloyhtiö voi laskuttaa sen käyttäjältä.

Tehdyt remontit
Asunnot ovat uusia.
Energialuokka
B (2018), Kohteessa on maalämmitys, joka otetaan porakaivosta.
Ilmanvaihtokone tulee olemaan Airfin, jonka vuosihyötysuhde on 76%.

Tontin koko
6 026 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Alueelle kaavoitettu omakotitalo- ja rivitaloasuntojen asuntoaluetta. Alueelle on rakenteilla uusi peruskoulu ala-asteikäisille. Alueella lähes kaikki asuinrakennukset ovat uusia ja puistoalueita hoidetaan kaupungin puolesta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
15 840 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ylöjärven kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.5.2072

Asunto Oy Ylöjärven Hiilimiilu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Siltatien alueelle on valmistumassa UUSI YHTENÄISKOULU, jonka ensimmäinen 0-4 luokkien tilat valmistuvat vuoden 2023 aikana. Koululuokille 5-9 tilat valmistuvat vuoden 2027 aikana. Koululle rivitalon pihasta matkaa on vain 500 m. Lyhyt noin 3 kilometrin matka Ylöjärven keskustaan ja Elon kauppakeskukseen 3 km. Uudelle Kuruntielle tulee matkaa 1,6 km ja jäähalli/liikuntakeskukselle tulee matkaa 3 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikille asunnoille on varattu autokatospaikka, joka on varustettu 3,6 kw latauslaitteella. Lataussähkö voidaan mitata erikseen. Autokatospaikat varataan myydään erikseen.
Näkymät
Kaikkien asuntojen terassit ja asuntopihat avautuvat iltapäiväauringon eli lounaan suuntaan optimaalisesti. Terassin katto varjostaa hiukan kesäauringon paistetta. Autokatospaikat varataan lähimmästä autopaikasta jokaiselle asunnolle., lounas
Pihan kuvaus
Taloyhtiön tontti avautuu hyvin etelän suuntaan, jossa isot ja tilavat terassit lisäävät asumismukavuutta. Jokaisella asunnolla oma piha-alue omassa käytössä ja piha on rajattu pensasaidalla muusta piha-alueesta.

Pihat rakennetaan esteettömäksi, jossa liikkuminen on helppoa. Piha-alueella on yhteinen oleskelupaikka ja myös leikkipaikka kenuineen ja muine varusteineen.

Jokaiselle asunnolle on varattu pihasta mahdollisuus ostaa autokatospaikka asunnon läheisyydestä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Haavisto, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikki Riihimäki

Toimitusjohtaja

Tampereen Taloteko Oy

Tampereen Taloteko Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.