T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Rivitalo | 4-5h + kt + s + terassi + piha

Ruonasalmentie 17 I63, Tammisalo, Helsinki

Hinta

698 989,24 €

Koko

98 m²

Vuosi

2024

Rakenteilla uusi korkeatasoinen koti Helsingin Tammisalossa! Asunto Oy Helsingin Kimalluksen asuntojen rakentaminen on alkanut. Tämä uniikki rivitalo valmistuu Lokakuussa 2024 arvostetulle asuinalueelle Helsingin Tammisaloon! Tässä Ihanassa kodissa on: - Mahdollisuus lunastaa tontti omaksi - Edulliset asuinkustannukset - Alakerrassa kolmen metrin huonekorkeus - Oma piha terassilla - Isot, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat - Vesikiertoinen lattialämmitys - Ainutlaatuinen sijainti merellisessä Tammisalossa - Upea lasiseinäinen oma sauna pilarikiukaalla - Taloyhtiöllä erillinen pihasauna Tämä upea rivitalo rakentuu halutulle asuinalueelle Helsingin Tammisaloon. Asunnon lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, huikea n 3-metrin huonekorkeus tuovat asuntoon upeasti valoa. Oma terassi-piha kokonaisuus tekee tästä kodista uniikin jollaisia on harvoin saatavilla. Energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys tarjoaa asumismukavuuden lisäksi lähes rajattomat sisustusmahdollisuudet, kun näkyviä pattereita ei tarvita. Tämä upea huoneisto varustetaan laadukkailla kalusteilla sekä AEG:n kodinkoneilla. Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset valitsemaan pintamateriaalit itse laajasta valikoimastamme. Asunto Oy Helsingin Kimallus sijaitsee arvostetulla ja kauniilla Tammisalon alueella Helsingissä. Yhtiöön rakentuu 15 rivitaloasuntoa kooltaan 59,5 m2 - 100,5m2. Tammisalo on lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta, mutta silti luonnonläheinen. Maisemat ovat puistomaisia ja vehreitä, ja upea meri viihtyisine rantoineen ja ulkoilureitteineen ovat kotioven takana. Arjen kattavat peruspalvelut löytyvät aivan Tammisalon kupeessa sijaitsevalta Herttoniemen alueelta. Tähän Ihanaan kotiin pääset muuttamaan Lokakuussa 2024. Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta kodista! Lisätiedot ja esittelyt: Miika Karjula, 040 626 5830, miika.karjula@t2h.fi. Soita tai laita viestiä ja sovitaan esittely sinulle sopivaan aikaan! Kohteen sivuille pääset tästä: https://www.t2h.fi/kohde/asunto-oy-helsingin-kimallus-i-aurinkoasunnot/ Esitteeseen saat ladattua tästä: https://www.t2h.fi/wp-content/uploads/2310-t2h-asunto-oy-helsingin-kimallus-rak.-i-aurinkoasunnot-web.pdf Jos mielenkiintosi heräsi ole pikaisesti yhteydessä koska näitä kohteita on harvoin tarjolla! Osa ilmoituksen kuvista on havainnekuvia, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellisuutta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 11:15 - 12:00

Tervetuloa tutustumaan juuri valmistuneisiin malliasuntoihimme. Käynti näytölle viereisen sataman kautta johon saa pysäköityä. Osoite Abraham Wetterin tie 26, Helsinki. Tervetuloa!

Esittelijänä Miika Karjula
p. 0406265830

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
50749589
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + kt + s + terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asunnolla oma piha.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
30.9.2024.

Hinta

Myyntihinta

279 595,69 €

Velkaosuus

419 393,55 €

Velaton hinta

698 989,24 €

Neliöhinta

7 132,54 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

363,58 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

416,50 € / kk

Pääomavastike

1 481,33 € / kk

Tontin vuokravastike

363,58 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 261,41 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Korko on laskettu 6kk Euriborolla + 0,8 % marginaalilla (tilanne 7.3.2023 yht. 4,218 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kolme ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,72 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen (arviolta 3/2027) ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä pankille.Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on huoneistokohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa ja esisopimuksessa määräosien kaupasta määritellysti. Yhtiön vuokraaman tontin lunastushinta on 1.269.227,32 euroa maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä. Lunastushinta ja tonttivuokra on sidottu elinkustannusindeksiin (perusindeksilukuna lokakuun/2022 pisteluku), tarkemmat vuokra- ja lunastusehdot on määritelty maanvuokrasopimuksessa ja esisopimuksessa määräosien kaupasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.

Asunnossa on oma piha.
Asunnolla oma suuri piha
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Varusteet: Jääkaappipakastin, Astianpesukone, Integroidut kodinkoneet
avokeittiö
Saunan kuvaus
Varusteet: Sähkökiuas
Upea lasiseinäinen sauna pilarikiukaalla
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Asunnolla on sisäänkäynnin yhteydessä tilava ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Taloyhtiön autopaikat

Yhtiölle tulee yhteensä 15 autopaikkaa. Autopaikat ovat pihapaikkoja, jotka sijaitsevat samalla tontilla rakennuksien kanssa. Autopaikat myydään osakkeina

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tammisalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miika Karjula

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.