Mökki tai huvila

Pentinniementie 12, Ii, Oijärvi, Ii

Hinta

35 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Oijärvellä Pentinniementiellä Kivijokivarressa n. 5760 m2:n tila, jolla on vanha, hirsinen 1800 luvun puolella rakennettu n. 40 m2:n talo, jossa on sähköliittymä. Rakennukseen on tehty 1990 luvun lopulla remontti, jossa on laitettu ulkovuoraus, peltikatto sekä sisustus uuteen uskoon. Valoisa ja raikkaan värinen talo on ollut vähäisellä vapaa-ajankäytöllä remontin jälkeen, ei ylimääräisiä hajuja. Remontin yhteydessä uuni on purettu pois ja talossa ei ole lämmitystä. Rakennus on hyvällä ja aurinkoisella paikalla Kivijoen koskenrannassa, omaa rantaa on noin 40 metriä, lisäksi alavirranpuolella yhteistä maa-aluetta rannassa. Tontilla on sakeaa, harvennuksen tarpeessa olevaa mäntymetsää n. 3000 m2:n alueella, rakennuspuuta otettavissa. Pihassa on vanha huonokuntoinen navettarakennus, missä on sauna ja varastotilaa. Puucee on purettu, ei kaivoa eikä vesiliittymää. Talossa ei ole vesikalusteita eikä viemäriä. Talo on niin vanhaa perua, että rakennuslupadokumentteja ei ole kunnassakaan arkistoissa, rakennuksella ei ole virallista osoitetta eikä siitä mene kiinteistöveroa. Rakennusoikeutta tontilla on kaavan mukaan 250 m2 asuinrakennukselle tai 120 m2 vapaa-ajan rakennusta varten, nykyistä rakennusta ei välttämättä tarvitse purkaa uuden tieltä. Tarkemmat tiedot, mm. pohjakuva ja kiinteistörekisterikartta osoitteessa https://www.metsatilat.fi/osta/240614813 Soittele niin sovitaan kohteen esittely.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
41198664
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa

Hinta

Myyntihinta

35 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Nykyiselle omistajalle ei ole tullut kiinteistöveroa rakennuksesta, on niin vanha ettei ole missään rekistereissä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ii

Asuinalueena Oijärvi, Ii

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussi Perttu

Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.