Forentia Oy

Omakotitontti

Paiturintie 3, Kempele, Kempele

Hinta

49 500 €

Koko

707

Loistavalla sijainnilla oleva rakennuspaikka. Tontti on asemakaava-alueella ja rakennusoikeutta on n. 177 m2. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät vieressä. Kaavamerkintä AO. Tontti on Paiturissa, josta on lyhyt matka kaikkiin Kempeleen kunnan palveluihin ja toisaalta moottoritiellekin pääsee puikahtamaan 2 minuutissa. Tontilla on ollut valmiiksi painopenkka 11/2022 alkaen, joten rakentamaan pääset halutessasi vaikka heti. Myyjä kuljettaa ylimääräisen hiekan painopenkasta pois ja laskuttaa painopenkan kustannukset noin 15.000 e tontin ostajalta, mutta on hyvä huomioida että maatyöt on merkittäviltä osin ko. kustannuksella jo valmiiksi tehty kun rakennusalueelta on poistettu tarpeeton maa-aines, asennettu suodatinkangas ja ajettu hiekkapatja valmiiksi. Riittää kun ajaa kapillaarikatkoon murskeen ja nostelee tontilla valmiina oleva täyttöhiekat paikalleen. Huom! Maaperätutkimus kuuluu tontin hintaan! Useita päiväkoteja, ala-ja yläkoulut, lukio sekä ammattikoulu löytyvät turvallisen ja kohtuullisen matkan päästä (alle 2 km). Uusi Kirkonkylätalo valmistuu juuri vuoden 2023 lopussa ja sinne sijoittuu Kirkonkylän päiväkoti 220 lapselle, Kirkonkylän koulu 960 oppilaalle ja Kirkonkylän alueen nuorisotilat. Samalta alueelta löytyvät monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten jää- ja palloiluhalli, jalkapallo- ja pesäpallokentät, tenniskentät, hiihtoladut, pururadat ja yleisurheilukenttä! Ouluun ja lentokentälle ajat 10 minuutissa ja julkisen liikenteen yhteydetkin palvelevat hyvin tällä alueella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
36510523
Sijainti
Kohteen selite
AO-tontti
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

49 500,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
244-401-8-572
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
707 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontille on tehty maaperätutkimus ja sen johdosta tontille laitettu painopenkka marraskuussa -22.
Rakennusoikeuden pinta-ala
177 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Myydään rasitteista vapaana.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
ruokakauppa, terveysasema, päiväkoti, ala-aste, yläaste, lukio, ammattikoulu yms n.2 km etäisyydellä, huoltoasema 0,5 km päässä

ulkoilureitit lähellä, puisto lähellä, jäähalli, jalkapallokenttä, urheilukenttä
Liikenneyhteydet
bussipysäkki, juna-asema, sujuvat yhteydet omalla autolla

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kempele

Asuinalueena Kempele, Kempele

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jaakko Tahkola

toimitusjohtaja

Forentia Oy

Forentia Oy
Forentia Oy

Laturikuja 2,
90440 Kempele

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.