Lomahuoneisto | 3h + k + s + 2 lasitettua parveketta

Dyynikylä 7 E 12, Hiekkasärkät, Kalajoki

Hinta

69 500 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

2023

Marinan Dyynikylä – Laadukasta lomailua! Kalajoki Beach & Golf Resortin 1/7-osuudella omistat ja hallitset tilavaa kalustettua vapaa-ajan kokonaisuutta joka seitsemäs viikko, perjantaista - perjantaihin viikon pituisen jakson kerrallaan. Yhteensä 7–8 viikkoa vuodessa laadukasta asumista. Kysy lisää! Mahdollista ostaa myös kaikki 7 osuutta, jolloin velaton hinta on 372 300€ (143 015 € myyntihinta + 229 285 € yhtiölainaosuus) Kesällä -23 valmistuneet tasokkaat Marinan Dyynikylän loma-asunnot meren rannalla Kalajoella! Kalajoen ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun merellisissä maisemissa, etätyöhön tai muuten vain Hiekkasärkkien tasokkaasta palveluista nauttien. Kaunis, rauhallinen sijainti hiekkarannalla meren välittömässä läheisyydessä, kuitenkin kävelymatkan päässä Hiekkasärkkien monipuolisista palveluista ja kivenheiton tuntumasta löytyy Kalajoki Golf, joka on yksi Suomen suosituimmista golf kentistä. Tehokkaasti suunniteltu loma-asunto, jossa makuuhuoneet ja pesutilat ovat alakerrassa, ja yläkerrasta löytyy lasitettujen parvekkeiden lisäksi olohuone, keittiö ja erillinen wc. Olohuoneessa kaltevasti kohoava huonekorkeus tuo huoneistolle mukavasti lisää avaruutta ja valoisuutta. Kaksi lasitettua parveketta ovat eri ilman suuntiin. Etelän puoleisella parvekkeella on poreallasvaraus. Taloyhtiön erillistalojen yhteydessä on jokaisella oma autopaikka, johon on mahdollista lisätä tarvittaessa sähköautonlatausasema. Autopaikan edessä on lukittava pihavarasto ulkoiluharrastevälineille. Kalajoki on kasvava ja kehittyvä lomakeskus, jossa vuokrausasteet eri sesonkeina ovat hyvät ja etenkin uusien, tapahtumien lähellä sijaitsevien asuntojen kysyntä vuokraukseen on hyvä. Loma-asunto sopii niin sijoittajalle kuin omaa loma-asuntoa etsivällekin. Huoneisto E12 on valmiiksi kalustettu. Asunnoissa on alv-vähennysmahdollisuus, jos laitat asunnon vuokralle ja ostat kaikki osuudet. Kysy meiltä tästä lisää! Varaa kohteeseen esittely tai kysy lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 4.5. 09:00 - 09:30

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiisiin loma-asuntoihin merimaisemalla! Mahdollisuus ostaa myös valmiiksi kalustettuna!

Esittelijänä Mervi Sammalmaa
p. 0401459903

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
31258357
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + 2 lasitettua parveketta
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asunto kahdessa kerroksessa.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

36 745,00 €

Velkaosuus

32 755,00 €

Velaton hinta

69 500,00 €

Neliöhinta

794,29 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

60,00 € / kk

Pääomavastike

125,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

185,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike sisältää vain korot. Arvioitu lyhennysten aloitusajankohta 10.9.2024. Rahoitusvastike lyhennysten alkaessa 189 €/kk.

Taloyhtiölainan voi maksaa kokonaan tai osittain pois rahoitusvastikkeella.

Hoitovastike 60 € / kk /aikaosuus + osuuden mukaiset käyttökustannukset sähköstä, vedestä ja tietotekniikkayhteydestä. (Kalajoen kuitu). Sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.

1/7 aikaosuus osakkaat tekevät erillisen yhteistyösopimuksen huoneiston kalusteista ja muista huoneistoon kuuluvista järjestelyistä.

Yhtiölainassa kokonaislaina-aika 22 vuotta sisältäen rakennusajan. Lyhennysvapaa 24 kk lainan nostopäivästä.

Lisätietoa vastikkeista: Yhtiölainan 32 755€ voi halutessaan maksaa kokonaan tai osittain pois. Rahoitusvastike 125 € jos yhtiölainan haluaa maksaa kuukausittain rahoitusvastikkeella.

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asuntoon kuuluu
Kaksi lasitettua parveketta eri ilman suuntiin.
Kohteen lisätiedot
Näkymät: Merinäköala ja hiekkaranta
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys, Ilmalämpöpumppu
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Ilmanvaihto
Lämmöntalteenotto, Koneellinen tulo, Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Pyydä huoneiston oma erillinen pintamateriaalisuunnitelmaesite sähköpostiisi!

Eteisessä näyttävä suuri 60x60 kokoinen kivijäljitelmätyylinen laatta Pukkilan Stone
Age Greige 60x60. Muuten asunnossa kestävä tumman tammen värinen laminaatti Mammut Plus Macro Oak Brown 4726. Käyttöluokka 33.

Yleissävy on tikkurilan valkoinen TIKV ja osassa huoneista tehosteseiniä tuomaan viihtyvyyttä asumiseen.
Keittiön kuvaus
Laadukkaat Topi keittiön pähkinän väriset kalusteet ja integroidut Electroluxin kodinkoneet. Näkyvät kodinkoneet (uuni ja liesituuletin) mustat. Induktioliesi. Välitilassa vaaleahko laatta Bianco Assoluto Levigato 60x60. Tasona vaalea kalkkikivi kohokuvioinen K209 Topi keittiöiltä. Yläkaapit keittiössä vetimettömät pomppusaranalla ja hidastimella, alakaapeissa musta Lungo-vedin. Musta allas ja musta Oraksen hana.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinälaatta Pukkilan luonnonkivimäinen Stone Age Greige 60x60, lattiassa 10x10 Stone Age Greige laatta. Mustat Oraksen Sadesuihkut ja musta wc paperiteline ja pyyhekoukut.
WC-tilojen kuvaus
Lattiassa ja wc istuimen takaseinällä 60x60 kokoinen Pukkilan Stone Age Greige laatta. Muuten Luja himmeä maali sävyssä H486. Kiintokalusteet Topin Aitta AT66 Hiilipuu mustilla Lungo vetimillä. Valopeili. Musta Oraksen hana.
Saunan kuvaus
Pesuhuoneen ja saunan välissä puolilasiseinä ja lasiovi. Kiuas Harvian Cilindro tai vastaava tornikiuas. Kattopaneeli 1-valeurainen kuusipaneeli käsiteltynä lämpöhaapapaneelin sävyyn. Lauteet Termohaapa 28x120.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kattopaneeli 1-valeurainen kuusipaneeli käsiteltynä lämpöhaapapaneelin sävyyn. Maaliseinät kestävällä Luja Himmeä maalilla, sävyssä H486.

Lattialaattana tyylikäs 10x10 Stone Age Greige. Laatan pinta muistuttaa luonnonkiveä ja väri on luonnollisen harmoninen.

Kiintokalusteina Topi keittiön Aitta AT66 Hiilipuu ja taso R915 Siniteräs Väre. Yläkaapit vetimettömät ja alakaapeissa musta Lungo-vedin. Musta allas ja musta Oraksen hana. Myös musta neliökaivo laittiakaivolle.
Olohuoneen kuvaus
Laminaatti lattia, maalin yleissävy Tikkurilan valkoinen TIKV ja tehosteena harmahtava H486.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laminaatti lattia, seinät pääosin tikkurilan valkoinen TIKV ja tehosteena harmahtavia sävyjä Tikkurilan 1917 ja 1918. Valkoiset Topi keittiön laadukkaat kiintokalusteet.
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Bitumikate
Taloyhtiön nimi
KOY Kalajoki Beach & Golf Resort
Isännöitsijän yhteystiedot
Jarkko Marjakangas / MHT Isännöinti Oy
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 332 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
15 656 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kalajoen kaupunki
Tontin vuokra-aika
30
Tontin vuokra-aika päättyy
14.8.2052
Palvelut
ruokakauppa

kuntosali, ulkoilureitit lähellä, uimahalli, uimaranta, golfkenttä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Oma katospaikka asunnon yhteydessä, sähköautolatausvalmius
Näkymät
Merinäköala ja hiekkaranta
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Meri

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kalajoki

Asuinalueena Hiekkasärkät, Kalajoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Eljas Rantala

LKV, julkinen kaupanvahvistaja, Auktorisoitu kiinteistöarvioitsija (AKA) asunnot

Rave Rakennus Oy

Rave Rakennus Oy
Rave Rakennus Oy

Hallitie 4,
84100 Ylivieska

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.