Vapaa-ajan tontti

Pohjoislahti, Kynsiniemi, Nurmes

Hinta

68 000 €

Koko

12 128

Harvinainen mahdollisuus omistaa oma kappale paratiisia! Tarjolla on ainutlaatuinen rantatontti Nurmeksen Kynsiniemessä, Pielisen rannalla. Tämä poikkeuksellinen tontti tarjoaa erinomaisen rakennuspaikan korkean kallion päällä, mistä avautuvat huikeat, esteettömät näkymät Pieliselle. Tontilla on rakennusoikeutta 140m2, ja lähelle rantaa rakentaminen on mahdollista, mikä tekee tästä kohteesta erityisen houkuttelevan niille, jotka haluavat rakentaa unelmiensa loma-asunnon tai vakituisen kodin aivan veden äärelle. Tontin kokonaispinta-ala on 1,2 hehtaaria. Erinomainen sijainti: Oma niemi takaa yksityisyyden ja rauhan, jota on vaikea löytää muualta. Tontti sijaitsee suojaisassa paikassa, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta keskellä kirkkaita vesiä ja vihreitä metsiä. Lisäksi lähistöllä on syvävenesatama, joka mahdollistaa pääsyn isommallakin veneellä. Tontilla on erinomainen puusto; suoraa honkaa vaikkapa hirsimökin rakennustarpeiksi! Tämä antaa upean mahdollisuuden rakentaa kestävä ja kaunis hirsimökki tai -talo omista puista toiveidesi mukaisesti. Oma niemi Kynsiniemellä Nurmeksessa, Pielisen rannalla 140m2 rakennusoikeus Lähelle rantaa rakentaminen mahdollista: mökki 30m, sauna 15m, grillikota 10m Tontin koko 1,2 hehtaaria Upeat näköaalat kauas Pieliselle Loiva rinnetontti, ympäristönsä korkeimpia kallioita - “Mini-Koli” Palstalla erinomainen puusto Rauhallinen sijainti, luonnonkaunis paikka Etäisyys Nurmeksen keskustasta tietä pitkin n.15 km, vesitse/moottorikelkalla n. 10km Syvävenesatama lähellä Tie ja sähkölinja tontin rajalle Älä anna tämän ainutlaatuisen tilaisuuden lipua käsistäsi. Ota yhteyttä jo tänään ja starttaa unelmiesi projekti yhdessä Suomen kauneimmista paikoista!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
31183044
Sijainti
  • Nurmes Kynsiniemi
  • Pohjoislahti, 75500
Kohteen selite
Rakentamaton tila
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

68 000,00 €

60 000,00 €

Kiinteistötunnus
541-411-51-50
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
12 128 m²
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kangasmaasto
Tontin nimi
Lääsö
Kaavoitustiedot
Tekninenvirasto
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Nurmeksen keskustaan n.15 km
Liikenneyhteydet
Oma auto
Näkymät
Huikeat näkymät Pieliselle, pohjoinen, itä, etelä, länsi
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kovapohjainen ranta
  • Pielinen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmes

Asuinalueena Nurmes

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Timo Erovaara

Laillistettu kiinteistönvälittäjä

Aula Lkv Elämäsi kotiin | Kiinteistönvälitys T.Erovaara

Aula Lkv Elämäsi kotiin | Kiinteistönvälitys T.Erovaara

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.