Onnelliset Kodit LKV
Onnelliset Kodit LKV

Omakotitalo | 3 h, k, pukuhuone, tk, wc, suihku / sauna

Rantatie 596, Isosäkylä Uusikylä, Säkylä

Hinta

54 000 €

Koko

80 / 150 m²

Vuosi

1964

Rantatien varrella omaksi kodiksi tai vapaa-ajanasunnoksi pieni omakotitalo omalla 1278 m2:n tilalla. Päärakennus on rakennettu vuosina 1963-1964. Talossa on asuintilat yhdessä kerroksessa: 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, erillinen wc. Sauna/suihku sekä pukuhuone on porrastettu hieman alemmalle. Kellarissa on varastotila, pannuhuone sekä puuvarasto. Päärakennuksen yhteydessä on pieni lämmin autotalli sekä 1984-1989 välissä rakennettu isompi autotalli rasvamontulla. Rantatien toisella puolella menee pyörätie Säkylän keskustaan. Hyvät liikuntamahdollisuudet. Uudessakylässä on kunnan uimaranta, frisbeegolf -rata. Ala-ja yläkouluun n. 2,5 km - 2,6 km, Säkylän keskustaan n. 3,5 km. Katismaan saareen n. 2,6 km. Päärakennus on kuntotarkastettu 5.2.2024, tarkastajana Oskari Ojanen Suomen Rakennusasiantuntijoilta. Kuntotarkastuksen yhteydessä on tehty myös energiatodistus, energialuokka G2018. Varaa oma yksityisesittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän kotiin. Lisätiedot ja esittelyvaraukset joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari@oklkv.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21967214
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, k, pukuhuone, tk, wc, suihku / sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Muiden tilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Säkylän rakennusvalvonnasta saadun rakennusten tiedot -asiakirjan mukaan asuinhuoneiston huoneistoala on n. 80 m2, rakennuksen kokonaisala n. 130 m2. Rakennuspiirustuksen 15.8.1963 mukaan huoneistoala on 67,6 m2 ja pinta-ala n. 119,7 m2. Laajennuksen yhteydessä on tehty toinen autotalli, kerrosala n. 30 m2. Ostaja voi halutessaan teettää pinta-alamittauksen kustannuksellaan ennen kaupantekoa. Rakennuksien pinta-alatietoja ei ole voitu tarkistaa eikä myyjä vastaa annetun tiedon paikkaansa pitävyydestä. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

54 000,00 €

Velaton hinta

54 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Käyttö- ja lämmityssähkö kulutuksen mukaan (1 henkilön taloudessa n. 7200-8000 kWh/vuosi), öljy kulutuksen mukaan n. 1000 l (lämmitys: käyttövesiputket ja sauna/suihkutilan lattia, saunan käytävä ja pukuhuone sekä pienen autotallin lämmitys), vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan, varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta, kiinteistövero 2023: n. 140 e/vuosi, lainhuudatuskulut, kaupanvahvistajan maksu 128 e , mahdolliset kiinnitysten hakemiskulut, pankin kulut. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi: Lattia on muovimattoa ja seinät on lastulevyä. Saunan käytävä: Lattia on muovimattoa ja seinät on paneloitu. Eteinen: Lattia on muovimattoa ja seinät on tapetoitu. Eteisessä on naulakko ja siivouskaappi.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pyykkiteline pihalla, Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu viilennyksellä (2014), roska-astia, TV-antennin vahvistin, keskuspölynimuri (asennettu n. 1988-1989), 2 rullaverhoa ja 2 pimennysverhoa. Polttopuut puuvarastossa.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto, autotallin kompressori.
Kohteen lisätiedot
Myyjä ei ole tietoinen kiinteistön salaojituksen olemassaolosta tai sen toiminnasta eikä ota vastuuta havaittavista puutteista tai niistä aiheutuneista vahingoista. Myyjä on ilmoittanut, ettei hän ole tietoinen kylpyhuoneen vedeneristyksen olemassaolosta, kunnosta tai asianmukaisuudesta. Myyjä ei vastaa vaurioista tai puutteista, joita kylpyhuoneen materiaaleista tai rakenteissa tai vedeneristeissä mahdollisesti kaupan jälkeen havaitaan eikä niiden korjausten aiheuttamista kustannuksista. Myyjä ei vastaa myöskään näiden puutteiden muille rakenteille, laitteille tai materiaaleille mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai niiden korjauskustannuksista. Öljysäiliö on alkuperäinen, eikä sitä ole tarkastettu. Myyjä ei vastaa öljysäiliön kunnosta tai sen aiheuttamista vaurioista maaperälle.
Tehdyt remontit
Käyttövesiputket uusittu talon sisältä 2000, osa viemäreistä uusittu sisäpuolelta. Keittiön kaapin ovet, tasot, liesi ja jääkaappi/pakastin 2014, ilmalämpöpumppu 2013-2014, asuinhuoneiden sähköpatterit, makuuhuoneiden, olohuoneen ja keittiön muovimatot 2014, öljykattila ja poltin 2000, Saunan lattia laatoitettu 1980-luvulla. Saunassa oleva suihku ja vesihana, pukuhuoneen (rakennuspiirustuksessa varaston) puolelle asennettu pesukoneliitäntä 1990-luvulla. Pesukoneliitännän muutoksesta ei ole tehty käyttötarkoituksen muutosta rakennusvalvontaan.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • G (2018)
  • Energiatodistus on laadittu 10.2.2024 ja se on voimassa 10.2.2034 asti.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kaupan kohteena olevassa kiinteistössä ei ole tehty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, öljylämmitys, lämpöpumppu
Sauna/suihkutila: vesikiertoinen lattialämmitys, ph ja saunan käytävä: vesikiertoiset patterit, oh,k,2xmh:sähköpatterit
Öljykattila ja poltin 2000, öljysäiliö alkuperäinen, ilmalämpöpumppu 2014, asuinhuoneiden sähköpatterit: 2014
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Vesiliittymäsopimus 1971
Viemäri
Viemäriliittymäsopimus 1984
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä on alkuperäiset kaapin rungot. Ovet on uusittu 2014. AEG:n vanha pakastin, Husqvarna liesituuletin, UPO:n sähköliesi (2014), Mielen jääkaappi/pakastin (2014), 2 allasta, hana, tasot, valo yläkaappien alla. Kodinkoneet ovat vanhat, eikä myyjä vastaa niiden toimivuudesta. Välitila on levyä, seinät on maalattua lastulevyä, lattia on muovimattoa.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on alkuperäisessä kunnossa. Wc:ssä on wc-istuimen lisäksi allas, hana, bidesuihku, peilikaappi ja lääkekaappi. Lattia ja seinät on muovia.
Saunan kuvaus
Ikkunallisessa saunassa on lauteiden lisäksi puukiuas, vesipata, suihku ja hana. Puukiuas on huonokuntoinen. Vesipata on alkuperäinen (vähän käytetty). Seinät on paneloitu ja lattia on laatoitettu. Saunan lattiassa on vesikiertoinen lattialämmitys. Patteri saunan lauteiden alla ei ole toiminnassa. Sauna/suihkutila on täydellisen remontin tarpeessa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pukuhuoneessa on pesukoneliitäntä ja ikkuna. Lattia on muovimattoa ja seinät on paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on ikkunat kahteen eri suuntaan. Olohuoneessa ilmalämpöpumppu viilennyksellä. Lattia on muovimattoa ja seinät on tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa on vaatekaapit. Lattiat on muovimattoa ja seinät on maalattua lastulevyä. Makuuhuoneiden ovia ei ole tallessa.
Säilytystilojen kuvaus
Autotallit, kellarissa varastotila, makuuhuoneissa vaatekaapit, keittiön kaapit.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
783-401-22-24
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 278 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
Tilan nimi: TEPPOLA
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Rasitteita ei ole kiinteistörekisteriotteen mukaan.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
AO= Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako) vahvistettu 9.10.1974, voimaantulo 9.10.1974. Yleiskaava hyväksytty/vahvistettu 19.9.2016, voimaantulo 1.11.2016.

Lisätiedot Säkylän kunta rakennusvalvonta, kunnan vaihde puh: 02 83 281.
Rakennukset
Autotallit päärakennuksen yhteydessä. 1964 valmistunut autotalli n. 17 m2 ja 1989 loppukatselmoitu autotalli n. 27,5 m2. Isompi autotalli on eristetty. Pienempi autotalli lämmin. Laajennusosan autotallissa on rasvamonttu ja pienemmässä autotallissa keskuspölynimurin yksikkö. Asuinrakennuksen alapuolella on kellari n. 21 m2. Kellarissa on puuvarasto, varasto ja pannuhuone. Puuvarastoon luukku takapihalla puiden tiputtamista varten.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Säkylä

Asuinalueena Uusikylä, Säkylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hakala Mari

Yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Onnelliset Kodit LKV

Onnelliset Kodit LKV
Onnelliset Kodit LKV
SKVL jäsenyritys

Valeri-Haarlantie 16 B 6,
20900 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.