Bo LKV Turku

Omakotitalo | 5h + k + 2kph + 2 wc + vh + tekn.tila + v

Linnavuoren Yhdystie 1A, Luonnonmaa, Naantali

Hinta

359 000 €

Koko

136,5 / 146,2 m²

Vuosi

2015

TERVETULOA KOTIIN NAANTALIN LUONNONMAALLE! Luonnonmaa on suosittu ja trendikäs asuinalue, joka tarjoaa rauhallisen asuinympäristön luonnon ja meren ympäröimänä. Koulut, päiväkodit, pururadat ja hiihtoladut sekä Naantalin keskustan palvelut ovat kuitenkin lähietäisyydellä. Vuonna 2015 valmistunut moderni omakotitalo sijaitsee tasaisella, noin 910 neliön kokoisella määräosalla Naantalin Luonnonmaalla. Tätä aluetta saa hallinnoida kuin mitä tahansa omaa pihaa. Leikkimökki ja pihavarasto kauniissa puutarhassa ovat jo valmiina seuraavia asukkaita varten. Isompi puolilämmin ulkovarasto perheen harrastevälineille löytyy asuinrakennuksen yhteydestä. Oleskelutilat jatkuvat osittain katetulle tilavalle terassialueelle, jossa kelpaa nauttia auringosta tuija-aidan reunustamalla pihalla. Jos olet unelmoinut ulkoporealtaasta, on sillekin jo paikkansa valmiina terassilla. Viihtyisän omakotitalon skandinaavinen tyyli ja ajattomat materiaalivalinnat tekevät tästä kodista hurmaavan. Valoisa olohuone ja ruokailutila suurine ikkunapintoineen, ympärikuljettava keittiö, saunallinen pesuhuone kodinhoitotiloineen sekä erillinen wc sijaitsevat kaikki käytännöllisesti sisääntulokerroksessa. Pesutilan ja kodinhoitohuoneen toiminnallisesta yhdistelmässä on oma uloskäyntinsä. Alakerran helppohoitoinen ja tyylikäs vinyylilattia jatkuu yhtenäisenä tilasta tilaan. Keittiön kodinkoneita on uusittu hiljattain seuraavan asukkaan iloksi. Avarasta eteisaulasta johtavat vaaleat ryhdikkäät portaat kodin yläkertaan, jossa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta ja tilava vaatehuone, joka muuntuu myös mainiosti muuhun käyttöön. Näitä tiloja koristaa kipsivalulattia, joka on lämmönjohtavuudeltaan ja halkeamattomuudeltaan ensiluokkainen lattiamateriaali. Yläkerrassa on tietysti myös oma kylpyhuoneensa wc:llä. Erittäin edulliset ja energiatehokkaat lämmityskustannukset takaa poistoilmalämpöpumppu ja aurinkopaneelit talon katolla. Aurinkovoimala antaa tehokkaan lisän esimerkiksi perheen sähköauton lataukseen tai vaikka ulkoporealtaan lämmitykseen. Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön miellyttävästi varpaiden alle. Kesäisin viilennyksestä huolehtii ilmalämpöpumppu ja nopea valokuitu taas mahdollistaa tehokkaan etätyön. Talon on rakentanut arvostettu ja luotettu naantalilainen rakennusliike Treeva, joka tunnetaan korkeatasoisesta laadustaan. Koti on täydellinen kokonaisuus lapsiperheelle tai pariskunnalle, joka arvostaa muuttovalmista ja helppoa asumista ihanteellisella paikalla. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan kanssani paikan päälle! ASTA LUMENTO I 045 229 3492 I asta@bo.fi instagram: astalumento.bolkv facebook: Asta Lumento Bo LKV MYYMÄSSÄ OMAA ASUNTOA? Kun kaipaat kodillesi aidosti paikallista ja ammattitaitoista välittäjää, autan mielelläni myös nykyisen kotisi myynnissä! Arviokäynti myyntiä varten on aina maksuton.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21955235
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + 2kph + 2 wc + vh + tekn.tila + v
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
136,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9,7 m²
Kokonaispinta-ala
146,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu asunitilojen pinta-ala on rakennus- piirustusten mukainen huoneistoala 136,5 m2. Rakennuspiirustusten mukaan kerrosala on 170,5 m2. Muihin tiloihin laskettu ulkovarasto. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

359 000,00 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

636,24 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus nykyisellä viisihenkisellä perheellä on ollut 10 020 kWh. Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä on myyty 4900 kWh. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoasta. Vesi, jätevesi ja jätehuolto kulutuksen mukaan. Ostajan mahdollinen varainsiirto 4% kauppahinnasta. Jokainen "osapuoli" vastaa omassa yksinomaisessa hallinnassa olevalle alueelle toteutattavien rakennusten, rakenteiden- ja laitteiden rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus- ja kunnossapitokustannuksista. "Osapuolet" vastaavat kukin kustannuksellaan itse hallitsemansa alueen rakentamisesta, kunnossapidosta, hoidosta ja huollosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Terassi katettu puolittain. Kaksi ranskalaista parveketta toisessa kerroksessa.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu, aurinkolämpö
Tulisija
Takkavaraus
Hormi olemassa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Kylpyhuoneessa erillinen kodinhoitotila pyykkihuollolle.
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyypin kuvaus
Vinokatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-104-17-15
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
4 149 m²
Lisätietoja tontista
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella määräosiin. Nyt myytävä 1/4 oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakosopimuksessa mainittua hallinta-aluetta A, jonka pinta-ala on hallinnanjakosopimuksen mukaan noin 910m2. Määrä-osa oikeuttaa lisäksi hallitsemaan yhteisaluetta H. Osapuolet vastaavat kukin kustannuksellaan itse hallitsemansa alueen rakentamisesta, kunnossapidosta, hoidosta ja huollosta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
1005 m²
Rasitteet
Panttikirja (1kpl) luovutetaan ostajalle lainoimattomana kauppahinnan maksuun. Rasitteet: Johto, kulkuyhteys asema-kaava-alueella, johto, kulkuyhteys asemakaava-alueella.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako, Naantalin Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
leikkimökki, varasto
Palvelut
Koulut: Kultarannan koulu 2,3km
Kuparivuoren koulu 1,8km
Maijamäen koulu 2,8km
Palvelut: K-market PikkuKippari 2,1 km
K-market Naantali 2,2 km
K-Supermarket Ukko-Pekka 3,7 km
Naantalin terveyskeskus 2,3 km
Posti 2,7 km
Päiväkodit: Keskustan päiväkoti 2,3km
Päiväkoti 2,2km
Kreivinniityn päiväkoti 2,5km
Liikenneyhteydet
Viialanmäentie linja-autopysäkki 450m Viialanmäentie linja-autopysäkki 650m Linnavuori linja-autopysäkki 160m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Luonnonmaa, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lumento Asta

asuntomyyjä, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.