Alcovi LKV
Alcovi LKV

Kerrostalo | 3h + k + kph + wc + vh + parveke (yj 3h + k)

Koroistentie 13, Ruskeasuo, Helsinki

Hinta

427 000 €

Koko

75,5 m²

Vuosi

1959

Monen mahdollisuuden koti Ruskeasuon sydämessä Uusia asukkaitaan etsii nyt ihastuttava, erilaisiin tarpeisiin taipuvalla pohjaratkaisulla varustettu parvekkeellinen, ylimmässä kerroksessa sijaitseva kolmio. Huoneisto on melko siistikuntoinen, mutta kaipaisi jo pintojen päivitystä, kylpyhuonetta ja erillis-wc:tä lukuunottamatta. Tämän kodin tunnelma on vertaansa vailla, ja sijainti mitä parhain! Eteiseen sijoittuu mukavasti kaappitilaa, käytännöllinen vaatehuone ja erillis-wc. Vehreät näkymät etelään valloittavat erillisessä keittiössä, jossa on paikkansa myös ruokailuun. Valoisa olohuone jatkuu iltapäiväauringon suuntaan sijoittuvalle parvekkeelle, josta on ilmavat näkymät. Tilavaan päämakuuhuoneeseen mahtuu vaivatta työpiste ja runsaasti säilytystilaa, ja pienempi makuuhuone palvelee mainiosti vaikkapa lastenhuoneena. Linjasaneerauksen yhteydessä uusittu kylpyhuone on kompakti, mutta palvelee toimivasti niin peseytymiseen kuin pyykkihuoltoonkin. Säilytystiloja löytyy mukavasti niin huoneistosta, kellarikomerosta kuin vintiltä. Huomioithan, että taloyhtiössä ei ole hissiä. Asunto Oy Koroistentie 13 on vuonna 1959 valmistunut ammattitaitoisesti hoidettu taloyhtiö. Remonttihistoria on kattava, muun muassa vesikatto uusittiin kuluvana vuonna ja linjasaneeraus on tehty vuonna 2015–16, lisäksi salaojien saneeraus toteutettiin alkuvuonna 2024. Viihtyisä taloyhtiö tarjoaa asukkailleen muun muassa viikoittaisia saunavuoroja sekä vuokrattavia piha- ja autotallipaikkoja. Tonttivuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, eikä siihen ole tulossa korotuksia (mahdollisia indeksikorotuksia lukuunottamatta). Helsingin Ruskeasuo on arvostettu ja haluttu asuinalue aivan Keskuspuiston kupeessa. Kävelyetäisyydeltä löydät loistavat kulkuyhteydet, harrastusmahdollisuudet ja päivittäispalvelut. Triplan palvelujen äärelle on matkaa pari kilometriä, ja keskustaan hurauttaa pyöräillen vain vartissa, julkisilla reilussa 20 minuutissa. Tule tutustumaan ja ihastu! Tämän kodin sinulle myy Hilla, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21889709
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + wc + vh + parveke (yj 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,5 m²
Kokonaispinta-ala
75,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

427 000,00 €

Velaton hinta

427 000,00 €

Neliöhinta

5 655,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

411,82 € / kk

Pääomavastike

448,81 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

860,63 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autotallivuokra 50,00 e/kk, piha-autopaikkavuokra 20,00 e/kk. Taloyhtiöllä on lainaa yhteensä 678.936,59 euroa per 31.8.2023, joka koostuu kolmesta lainasta: L1 linjasaneeraus ja muut remontit, L2 julkisivu ja L3 vesikatto. Myytävälle huoneistolle kohdistuu taloyhtiölainaa yhteensä 63.025,27 euroa per 31.8.2023, joita lyhennetään rahoitusvastikkeena seuraavasti: L1 349,00 e/kk ja L3 99,81 e/kk. Yhtiökokous päätti salaojaurakan suorittamisesta keväällä 2024 sekä valtuutti hallituksen pyytämään päivitettyjä tarjouksia, valitsemaan urakoitsijan ja käymään lainaneuvottelut. Hallitukselle annettiin valtuutus 250.000 euron lainannostoon liittyviin asioihin sekä valtuutus sopia urakan aloittamisesta. Hanke on valmistunut, mutta laina vielä jyvittämättä osakkeille. Lisätietoja välittäjältä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuudet nostaa tai laskea rahoitusvastikkeen suuruutta yhtiön rahoituslainojen niin vaatiessa tai salliessa. Päätettiin, että osakkaiden maksamat rahoitusvastikkeet ja kertasuoritukset rahastoidaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on parkettia, seinät maalatut. Kiinteää kaapistoa. Vaatehuoneen lattia on parkettia, seinät maalatut. Kiinteät avohyllyt, valaistus.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään,länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Osakkaat eivät ole asuneet huoneistossa, eivätkä näin ollen tunne sen historiaa tarkkaan. Ostajia kehoitetaan tutustumaan huoneistoon ja asiakirjoihin erityisellä huolellisuudella.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu liesi, liesituuletin ja jääkaappi-pakastin. Välitila on laattaa, työtaso osin laminaattia, osin rosteria. Tilaa pienelle ruokaryhmälle. Vehreä näkymä etelään.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peilikaappi, suihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekuivain ja pesukoneliitäntä. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto maalattu. Kiinteä valaistus.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-wc:n varustukseen kuuluu peilikaappi, pyyhekuivain, seinäkaappi, wc-istuin ja bidee-suihku. Lattia on laattaa, seinät ja katto maalatut. Kiinteä valaistus.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia, seinät maalatut. Kulku parvekkeelle. Tilaa ruokailuun.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 2 kpl. Isomman makuuhuoneen lattia on muovimattoa, seinät maalatut. Pienemmän makuuhuoneen lattia on parkettia, seinät osin tapetoidut, osin maalatut. Esteettömät näkymät itään.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Iskurit Oy, Anu Lallo, p, 0207308313, anu.lallo@iskurit.fi, Pohjoinen Hesperiankatu 15 A, 00260 Helsinki
Huolto
Kiinteistöhuolto Seppo Saksa Oy, p. 09 270 6061, huolto@khsaksa.fi, Tilkankatu 39, 00300 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Vinttikomero, Mankeli, Kellarikomero
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 9 Parkkipaikkoja: 3

Tehdyt remontit
Peltikate uusittu -86, tuuletusparvekkeiden lattioiden kunnostus -00, rapattujen julkisivujen kunnostus ja maalaus -04, kiinteistön kuntoarvio sekä PTS-korjaussuunnitelma -05, satelliittiantennin käyttö lakkautettu ja liitytty HTV/Welho kaapeli-TV-verkkoo, lämpö-, vesi- ja viemäriputkien kuntotutkimus -06, parvekkeiden betonirakenteiden kuntotutkimus, vesikaton pesu ja huoltomaalaus, lumiesteiden ja kulkusiltojen uusiminen -07, tiilijulkisivun väliaikainen kunnostus, lämmönvaihtimen uusiminen -08, parveke-, tiilijulkisivu, huoneistojen ikkuna- ja parvekeoviurakka -10, huoneistojen A1 ja A7 vesivahinkokorjaukset, viemäriverkoston ja salaojien painehuuhtelu -11, linjasaneerauksen hankesuunnittelu, ilmanvaihtokanavien puhdistus -13, linjasaneeraus valmistunut, lämmitysverkoston venttiilien uusinta, pihan asfaltointi, pihan ja viheralueiden kunnostus -16, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, etupihan kunnostus ja vedenpoiston korjaus, lukitus -17, ulko-ovet, autotallien ovet -19, katon pienkorjaukset -20, jätekatoksen, varasto-oven ja pesulan ikkunan huoltomaalaus, kaukolämpöjärjestelmän paisuntasäiliön uusiminen -21, alapohjan kosteusongelman, sokkelin kunnostuksen ja salaojaurakan suunnittelu -22-23, uusi vesikate, pääty- ja sivuräystäiden uusiminen, otsa- ja räystäslautojen sekä näkyvissä olevien yläpaarteiden maalaus, lisäeristys ja tuuliohjaimet, ullakkoikkunoiden kunnostus -23.
Listassa vain olennaisimmat korjaukset. Kaikki remontit sisältävä listaus välittäjältä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-27: huoneistoparvekkeiden kuntotarkastus -23, salaojaurakka (tehty -24), porrastaso-ovien tarkastus ja korjaussuunnittelu 23-24, porrastaso-ovien maalaus ja pienkorjaukset 24-25.
Energialuokka
D (2018), Todistus on laadittu 8.5.2023.
Tontin koko
2 215 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691 (vaihde), kartta.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
33 361,52 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

Asunto Oy Koroistentie 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiössä on yhteensä 9 autotallia, joista yksi on lastenvaunuvarastona. Lisäksi taloyhtiössä on 3 piha-autopaikkaa. Autopaikkojen tiedustelut Iskurit Oy:n asiakaspalvelusta, asiakaspalvelu@iskurit.fi, p. 020 730 1330.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ruskeasuo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.