Huoneistokeskus Turku

Kerrostalo | 3h, k, s, p (yhtiöjärj. 3h + k + parv)

Ekmaninkatu 1, Nättinummi, Turku

Hinta

156 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

1975

Nättinummessa rauhallisella alueella on muuttovalmis koti vapaana uusille asukkaille. Asunnon lattia- ja seinäpinnat on uudistettu. Sijainti on hissitalon neljännessä kerroksessa. Tässä kodissa voit nauttia oman saunan löylyistä. Olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke, missä voit nauttia kauniista päivistä keväästä pitkälle syksyyn. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21888007
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, p (yhtiöjärj. 3h + k + parv)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

156 000,00 €

Velaton hinta

156 000,00 €

Neliöhinta

2 039,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

244,18 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

244,18 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

KTV- ja internetvastike 1,50 €/kk, vesimaksu 27 €/hlö/kk. Yhtiö laskuttaa sähkön kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta erääntyy ostajan maksettavaksi kaupanteossa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Janne Hyrsky, Maariankatu 4 C, 20320 Turku, PuhelinTyö 020 722 9949, Email janne.hyrsky@isannointitalo.fi
Huolto
Nättinummen Lämpö Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Jäähdytetty kellari, Hissi, Väestönsuoja, Mankeli, Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 70 Autokatospaikkoja: 28 Parkkipaikkoja: 3

Tehdyt remontit
Julkisivusaneeraus vaihe 1 (päädyt levytetty Steni- polymeerikivilevyllä sekä lisälämmöneristetty), ikkunoita uusittu sekä parvekeseinä lisälämmöneristetty, pinnoitettu ja parvekeovi vaihdettu (parvekeikkunat vaihtamatta) 1997, uusittu rakennusten vesikatot 1999-2002, pihat kunnostettu, loput ikkunat uusittu, parvekeseinämät lisälämmöneristetty 2001, käyttövesilinjojen saneeraus, patteriverkoston perussäätö ja tasapainotus, linjasäätöventtiilien uusinta 2004-2006, A- ja B- talojen saunaosastojen uusiminen 2008, C-talon saunaosaston uusiminen, C-talon takapihan sokkelin ja anturan vedeneristys sekä pintavesien johtaminen kaivoihin 2010, poistoilmakanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, talojen väliset lämpö- ja vesijohdot sekä lämmönsiirrin uusittu 2011, pihapäällysteitä uusittu 2012, hissit uusittu, pääovet, kellarikerroksen ovet ja ikkunat sekä talopesulakone uusittu, savunpoistoluukut ja automatiikka uusittu 2013, korvausilmaventtiilien asennus parvekeseinään, IV-nuohous, mittaus ja säätö 2014, porrasaulojen uudistaminen 2015, lukituksen uusiminen (Abloy protec2), yleisten tilojen LED-polttimot 2016, parvekejulkisivuremontti, parvekelasitus, sisääntulokatoksien uusinta, sokkeleiden kunnostaminen 2017, jätepisteen ja jäteastioiden uusiminen 2018, pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus 2019, sähköpääkeskuksen määräaikaistarkistus ja huolto 2020, asukkaiden oleskelualueen ja grillipaikan toteuttaminen, tallentavan kameravalvontajärjestelmän asentaminen, lämpöjohtoverkoston tyhjennys ja uudelleen täyttö hapettomasti 2021, energiaselvitys (maalämpö, talteenotto, aurinkopaneelit) 2022, vesikaton vuosihuolto, B-talon saunan vesivahingon korjaus 2023,
Tulevat remontit
Taloyhtiön 5 vuoden kunnossapitosuunnitelma 2023-2027: vesikaton vuosittainen kuntokartoitus ja perushuolto (jatkuva), aurinkovoimalan hankekartoitus, olohuoneen/parvekeikkunoiden uusinta, asuntojen ovien uusinta sekä porraskuilujen kunnostaminen 2023-2024, pyöräsuojien kunnostus ja perushuolto. A-talon julkisivukyljen uusiminen ja pesutuvan esteetön käynti, yleisten tilojen ja asuntojen sähkö- ja tietoliikenneremontti, maalämmön ja vaihtoehtoisten energiamuotojen hankekartoitus, 2026 parkkipaikan asfaltin uusiminen, uudet parkkipaikkasähköt, uusi valaistus, latausautopaikat ja uudet sadevesikaivot viemäreineen, leikkipaikkojen huolto/kunnossapito ja korjaukset. IV-nuohous. Kuntoarvion ja energiatodistuksen päivittäminen.

A-talon kyljen remontointi (tukimuuri) tulevaisuudessa.

Päätetty yhtiökokouksessa 23.10.2023 hakea tupakointikieltoa taloyhtiöön kunnan viranomaiselta sekä päätettiin antaa valtuutus hallitukselle toteuttaa energiaremontin toteutussuunnittelu, kilpailuttaa korjausurakka sekä hakea työlle saatavilla olevia avustuksia sekä tuoda yhtiökokouksen päätettäväksi työn toteuttaminen ja sen rahoittaminen sillä ehdolla, että hallitus jättää avustushakemuksen loppuvuoteen 2023 mennessä, ja että asian käsittelyä jatketaan varsinaisessa kevätyhtiökokouksessa 2024.

Syysyhtiökokouksessa 16.11.2021 päätetty yhtiön tonttiaidan jatkamisesta teräsverkkoaidalla ja julkisivuaidalla yhtiön metsätonttirajaa pitkin aina A-talon kulmalle asti ja kiinnitettynä julkisivuun sekä Aurorankadulla yhtiön parkkipaikka-aluetta pitkin ja tonttiliittymään asti, kustannusarvio 22 000 e (hoitolaina).
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
8 919,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki (02) 330 000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Paulinpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppaan 150 m
Päiväkodit: Päiväkoti 100 m
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 200 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Osa autopaikoista yhtiön omalla tontilla ja osa Nättinummen Lämpö Oy:n tontilla. Nättinummen lämmön tontille toteutettu 4 hidasta ja 4 keskinopeaa sähköauton latauspaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Nättinummi, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Honkala Sari

Asuntomyyjä

Huoneistokeskus Turku

Huoneistokeskus Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.