Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Kerrostalo | 2h + k + lasitettu parveke (YJ: 2 h + k)

Ristiaallokonkatu 6, Kivenlahti, Espoo

Hinta

158 000 €

Koko

60,5 m²

Vuosi

1979

Täydellisesti remontoitu 7/9 kerroksen tilava kaksio huikein näkymin. Materiaalivalinnat ovat laadukkaat ja värimaailma harmoninen ja kaunis. Ihanassa keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja lisää työskentelytilaa antaa saarekkeenomainen työtaso, jonka alla on lisää laatikko- ja hyllytilaa. Kutsu ystävät koolle ja kata komea buffet keittiöön: osa vieraista pääsee jo nauttimaan merinäkymistä lasitetulla parvekkeella. Myös huoneiston kaunis kylpyhuone on remontoitu nykyisen omistajan toimesta. Pohjaratkaisu on kokonaisuudessaan erittäin hyvä, ja huoneet ovat tilavat. Kivenlahden metroasema on n. 300 m etäisyydellä, joten pääset tästä muutamassa minuutissa vaikka Kauppakeskus Lippulaivaan tai Iso Omenaan. Merenranta ja hienot ulkoilureitit ovat kävelyetäisyydellä, samoin lukuisat liikuntamahdollisuudet. Tähän et voi olla ihastumatta! Ole nopea ja soita: Marja Mannerroos p. 045 1100 660, marja.mannerroos@spkoti.fi. Betjäning även på svenska. Complete service in English. Bedienung auf Deutsch. Service en francais.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:00 - 10:30

Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin!!

Esittelijänä Marja Mannerroos
p. 045 110 0660

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21886061
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + lasitettu parveke (YJ: 2 h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60,5 m²
Kokonaispinta-ala
60,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/9
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Vapautuu: 30.06.2024

Hinta

Myyntihinta

152 165,84 €

Velkaosuus

5 834,16 €

Velaton hinta

158 000,00 €

Neliöhinta

2 611,57 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Lainan päättymispäivä 30.6.2042. Viitekorko 6 kk euribor+marginaali 0,52 % (kokonaiskorko tällä hetkellä 4,3930). Korontarkastuspäivä 23.6.

Vastike

Hoitovastike

242,00 € / kk

Pääomavastike

58,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

300,63 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Autopaikkavuokra sähköpaikat 20 €/kk, autopaikkavuokra sähköpaikat ulkopuolisille 25 €/kk. Autopaikkavuokra ei sähköä 10 €/kk, autopaikkavuokra ilman sähköä ulkopuolisille 15 €/kk. Sähköauton latausmaksu 35 €/kk. Pesulan käyttömaksu 2 €/koneellinen. Internet/kaapeli-TV vastike 0,50 €/kk. Yhtiökokous 12.12.2023: - Myönnettiin hallitukselle valtuudet periä 1-2 kuukauden ylimääräistä hoito- ja/tai pääomavastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen kenkäteline.
Kohteen lisätiedot
Espoon kaupunki on 21.5.2021 päättänyt määrätä tupakointikiellon Asunto Oy Seitsenaukion kaikille huoneistoparvekkeille ja huoneistojen käytössä oleviin ulkotiloihin. Päätöspöytäkirja 1227/11.03.00/2021. Asunto-osakeyhtiö osallistuu osakkeenomistajien teettämien pesuhuoneiden kunnostustöiden kustannuksiin. Yhtiössä noudatettavan käytännön mukaan määräysten mukaisesti toteutetun vedeneristyksen ja lattiakaivon vaihdon kustannuksista taloyhtiö korvaa 1300 euroa sekä mahdolliset rakenteiden kuivauksesta aiheutuneet kulut. YK 2023 päätettiin hyväksyä ilmalämpöpumppujen asennus parvekkeille osakasmuutostyönä yhtiökokouksessa käsiteltyjen asennusperiaatteiden mukaisesti. Hallitukselle annettiin valtuudet tarvittaessa tarkentaa tai lisätä ehtoja tapauskohtaisen harkinnan mukaan. - Päätettiin hyväksyä ehdotettu lisäys yhtiöjärjestykseen, uusi pykälä: 18§ Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle asennetun viilennys-, ilman vaihto-, ilmalämpöpumppu- tai vastaavan lvis-laitteen kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista, kuten esimerkiksi LVIS-laitteiden purun ja ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapito- toimenpiteen yhteydessä. Lisäksi osakkeenomistaja vastaa kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiön rakennukselle tai huoneistoille aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.
Tehdyt remontit
Keittiöremontti ja täydellinen pintaremontti 2016. Kylpyhuoneremontti 2018. Sähköt pintavetona parvekkeelle 2016.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tässä tyylikkäässä keittiössä valmistuvat herkulliset ateriat vaikka isommankin porukan voimin! Vaaleasävyinen keittiö on täydellisesti uusittu v. 2016. Keittiössä on lisäksi ruokapöytänä tai työtasona toimiva erillinen "saareke", jonka perustana on laatikosto/hyllystö ja päällä laminaattitaso. Kaapistojen ovet, työtasot ja Stala-tiskiallas kaikki kotimaisia. Lattia vaaleaa laminaattia, seinät maalattu, välitila kaakelia, työtasot laminaattia. Varustus: jääkaappi/pakastin (integroitu), induktioliesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu), aktiivihiililiesisuodatin. Kodinkoneet ovat Whirpoolin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaunis ja värivalinnoiltaan harmoninen kylpyhuone, joka on uusittu täydellisesti v. 2018. Seinät 40*20 hiekansävyistä kaakelia, lattia laattaa. Varustus: pesuallas ja allaslaatikosto (Camargue), valopeili (T-Lux), vesikiertoinen pyyhekuivain, wc-istuin, käsisuihku, suihku, lasinen suihkuseinä.
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, jossa paljon eheää seinäpintaa, joten sisustaminen on helppoa. Lattia laminaattia, seinät maalattu. Isot ikkunat pohjoisen suuntaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Rauhallinen makuuhuone, josta huikeat näkymät pitkälle Espoonlahdelle ja Kirkkonummen suuntaan. Makuuhuoneesta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Lattiat laminaattia, seinät maalattu. Makuuhuoneen liukuovikomero kuuluu kauppaan.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Huolto
Huolto: Kirihu Oy / Leo Savonen / p. 0500 439 601 Siivous: RVK Palvelut Oy Ruslana Kuisma p. 045 226 6557
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Väestönsuoja, Mankeli, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kerhohuone.
Kuntotutkimukset: Putkiston ja julkisivujen kuntotutkimus.
Kuntotutkimus tehty: 2020
Tehdyt remontit
1997 Kaukolämpökeskuksen uusiminen ja vesikattojen korjaus
2001 A-rapun saunatilat, lukoston uusiminen
2003 Antennijärjestelmän kunnostus
2004 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä Squash-hallin akustiikkalevyjen uusinta
2006 Piha-alueiden kunnostus
2007 Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö
2008 Porraskäytävien ja ulko-ovien lippojen maalaus
2009 Maalattu A-portaan hissien sisäpinnat ja ovet. Pihan asfaltointi. Hankittu lämmönjakohuoneeseen vedenkäsittelylaitteet käyttöveteen ja lämmitysjärjestelmään. A-rapun linjasäätöventtiilien uusiminen
2011 Uusittu kaikki ilmastointikoneet ja asennettu niihin taajuusmuuttajat
2012 Uusittu ikkunat ja parvekeovet sekä puhdistettu ja nuohottu ilmastointikanavat ja
säädetty ilmastointi
2013 H-portaan kerhotila muutettu asunnoksi H110, joka on muutettu osakashallinnassa
olevaksi tilaksi
2014 B- ja C-portaiden saunojen pukuhuoneiden kunnostaminen, laajakaistayhteyden uusiminen ja kaapeli-tv:n hankinta, squash-hallin ja A-portaan liiketilan kunnostaminen
2015 Pihan betonikiveysten osittainen uusiminen ja kunnostaminen, saunojen B ja C
pukuhuoneiden lattioiden laatoittaminen, väestönsuojien tarkastaminen, elementtisauman
vuodon aiheuttamien vaurioiden korjaaminen
2016 Asunnon B 38 vesivahingon korjauttaminen, rakennusten julkisivujen ja parvekekaiteiden lasien pesu, ulkopuolisten puurakenteiden huoltomaalaus, A-talon tuuletusparvekkeen seinämän uusiminen, ulkovalaistuksen uusiminen ja lisääminen LED-valoiksi, keinun, keinupaikan ja pihan penkkien uusiminen, lämmitysjärjestelmän uusimisen sekä perussäätötyön suunnittelu ja toteutus
2017 Sokkelin ja seinäelementtien betonirakenteiden korjaukset, seinärakenteiden korjaus
H-portaan päädyssä, Fiksuvesi-vedentarkkailujärjestelmän käyttöönotto ja vettä säästävien
laitteiden hankinta
2018 A-talon elementtisaumausten uusiminen, muuntamotilan muuttaminen lämpimäksi
varastoksi, F-portaan saunan puuosien uusiminen, B- ja C-portaiden saunojen lauteiden
uusiminen
2019 Uusittu kaikki A-C-portaiden välissä olevat maanalaiset putket, uusittu porrashuoneiden ja muiden yleisten tilojen valaisimet LED-valaisimiksi.
2020 Ristiaallokon aukion ja B-portaan välisen jalankulkuyhteyden betonirakenteiden korjaus, A-talon lounaissivun ikkunoiden liitosten kittaaminen, A-portaan saunan korjaus ja C-portaan saunan kiukaan uusiminen, putkistojen ja julkisivujen kuntotutkimus
2022 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostustyöt
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiössä on keskusteltu seuraavista kunnossapitoon liittyvistä tarpeista:
2023 Ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien säätäminen + korvausilmaventtiilien suodattimien uusiminen
2023 A-portaan lämmönjakohuoneesta F-H -taloon johtavien maanalaisten käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusiminen
2024 Alustan rakentaminen pihan oleskelualueella oleville kalusteille
2024 Leikkipaikan ja -välineiden kunnostaminen/uusiminen (uusi keinuteline ja tornileikki-liukumäki) (YK2023: Päätettiin yksimielisesti uusia pihan leikkialueen uudella keinutelineellä ja
tornileikki-liukumäellä. Annettiin hallitukselle valtuudet huolehtia työstä.)
2022-2024 Piha-alueen kunnostamisen jatkaminen, upotettavien asentaminen nurmikon ja pihakäytävän väliin kaarteessa
2024 A-rapun hissin korjaus (YK2023: Päätettiin yksimielisesti A-rapun hissin peruskorjauksen tilaamisesta ja urakan rahoittamisesta julkisivuremonttia ja maanalaisten putkien uusimista varten nostetulla lainalla. Päätettiin edellä mainitun lainan käyttövaltuuksien laajentamisesta
vastaavasti, eli koskemaan myös hissin peruskorjausta. Todettiin, että ne lainan korkokulut, mitkä menevät yli hankebudjetin (600 000 euroa) rahoitetaan hoitovastikevaroilla, joissa on eri vastikeperuste (pinta-ala). Valtuutettiin hallitus huolehtimaan urakan tilaamisesta ja allekirjoittamaan siihen liittyen tarvittavat sopimukset)
2024 Parvekelasituksen huolto
2023-2026 Asuntojen märkätilasaneeraustöihin osallistuminen
Energialuokka
F (2013), 18.10.2017-18.10.2027.
Tontin koko
6 987,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Seitsenaukio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaavoitetut autopaikat 123 kpl, toteutetut 89 kpl. Lämmitystolpan avainpantti 20 eur/kpl. Mopon säilytysmaksu 5 eur/kk. Hybridiauton lataussähkö

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kivenlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mannerroos Marja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Aleksanterinkatu 48 B 8.krs,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.