Bo LKV Turku

Kerrostalo | 3h + k + 2kph + s + khh + 2vh + terassi (Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + kt + s + ap8)

Linnankatu 55, Keskusta, Turku

Hinta

798 000 €

Koko

132 m²

Vuosi

2020

FLOW 55 - urbaania asumista Aurajoen rantamilla Barkerin puistonäkymin Nyt olisi mahdollisuus hankkia itselle upea kaupunkiasunto loistavalla sijainnilla ja pohjaratkaisulla. Jokivarren tuntumassa elämää kuhisevan vierasvenesataman ja ravintoloiden läheisyydessä kohoaa pienkerrostalo. FLOW 55 on alunperin vuonna 1967 rakennettu entinen toimistorakennus, joka on kokenut täydellisen saneerauksen asunnoiksi vuonna 2020 ja tarjoaa upeat puitteet ensiluokkaiselle asumiselle Aurajokirannassa. Kodin tilat ovat kahdessa tasossa. Yläkerta on valoisaa avaraa yhtenäistä tilaa, jossa on olohuone, ruokailutila sekä ryhtiä antava Saari Keittiöiden musta keittiö. Kodin kaikki kiintokalusteet ovat Saari Keittiöiltä. Kokonaisuus on ajattoman tyylikäs. Asuntoon on helppo sisustaa omannäköisensä koti. Lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden lävitse ei kuulu liikenne eikä mahdolliset kaupungin äänet. Ison liukuoven takana on katettu, koko asunnon levyinen oleskelutila. Kodin ulkoporeallas sijaitsee muutaman portaan päässä ja ihastuttava oma piha-alue tuo kokonaisuuteen viherkasveineen upean väriloiston. Päämakuuhuone sijaitsee tässä kerroksessa. Huoneesta on kulku suoraan kylpyhuoneeseen sekä tilavaan vaatehuoneeseen. Alakerrassa on kodin toinen makuuhuone, jossa iso vaatehuone sekä arkiolohuone, jonka voi halutessaan muuttaa makuuhuoneeksi. Kylpyhuone, saunatilat ja kodinhoitotila sijaitsevat tässä kerroksessa. Kylpytilat jatkavat kodin samaa harmonista tyyliä. Alakerrassa on myös noin seitsemän neliömetrin kokoinen vaatehuone, joten säilytystilaa kodissa riittää. Alakerran eteisestä on kulku rappukäytävän kautta suoraan ulos. Asunnossa on valokuituverkko ja jäähdytysjärjestelmä toimii tarvittaessa tehokkaasti. Kokonaisuuteen kuuluu autokatospaikka asunnon ulko-oven lähellä. Autopaikka ei ole erillinen osakkeensa, vaan kiinteä osa asuntoa eikä erikseen myytävissä. Tilava lämmin varastotila kellarikerroksessa kuuluu myös asuntoon. Palvelut ovat kävelymatkan päässä kodista. Koulut, päiväkodit, ravintolat, kaupat, harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet, kaikki ovat muutaman minuutin matkan päässä. Ainutlaatuinen sijainti yhdistettynä loistavaan suunnitteluun, ensiluokkaisiin materiaaleihin ja tyylikkäisiin pintavalintoihin luovat uniikin Flown, jonka tunnelma, maisema ja itse asunto pitää kokea. Tervetuloa ihastumaan! TAINA VUORI | 050 527 4106 | taina.vuori@bo.fi facebook: BO LKV Taina Vuori instagram: tainavuoribolkv Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme kiinteistön, yhtiön ja osakehuoneiston asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville. ___________________________________________________________ Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21883226
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + 2kph + s + khh + 2vh + terassi (Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + kt + s + ap8)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Kokonaispinta-ala
132 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Yhtiöjärjestyksen mukaan asuinhuoneisto, toimisto/työhuone/työtila.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

798 000,00 €

Velaton hinta

798 000,00 €

Neliöhinta

6 045,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

445,76 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

445,76 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan, taloyhtiö laskuttaa veden kolmen kuukauden välein. Sähkö kulutuksen mukaan. Varastovastike 5,53 €/kk. Taloyhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Sähkö (käyttösähkö) vuoden 2023 alusta syyskuun loppuun on ollut 4129 kWh.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran eteinen: kaapistot (Saari-Keittiö mattamusta). Terassi: lattia siperianlehtikuusi (leveä), seinät maalattua ja lasia, ulkoporeallas (Laatuallas LoistoL+), infrapunalämmitin (Sola Magic), led-valot (upotetut katossa, pistorasiat terassissa). Alakertaan menevät kierreportaat (mattamustat, metalliset, led-valaistus säädettävä). Alakerran eteinen: kaapistot (mattamusta eteiskaapisto Saari-Keittiö), ovi suoraan käytävälle, jossa varastot, hissi, kulku ulos. Vaatehuone noin 7 m2: lattia tammilankkuparkettia, seinät maalattu, pakastin, avohyllyjä.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ulkoporeallas, infrapunalämmitin.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
Rakennus saneerattu toimistoista asunnoiksi 2O2O.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Saari-Keittiöiden kalusteet (mattamusta), aamiaiskaappi (täyskorkea), kodinkoneet: jääkaappi (Siemens, integroitu), induktioliesi (Siemens), liesituuletin Savo), uuni/mikroyhdistelmä (Siemens), astianpesukone (integroitu, Siemens, zeolitikuivaus), työtaso laminaattia (betonikuvio), välitila musta lasi ja led-valaistus, allas blanco, hana (Hansgrohe), upotettu pistorasia, epäsuora valaistus. Lattia tammilankkuparkettia (Meister, leveä), seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa (seinä 60x60, lattia 6x6), lattialämmitys, kalusteet Saari-keittiö, seinämallinen wc, bidesuihku, sadesuihku, suihkuseinä (kääntyvä), upotettu valaistus, peili, epäsuora valo (liiketunnistin), integroitu allas (70x30), hana ja suihku (Hansgrohe).
WC-tilojen kuvaus
Pesuhuoneen yhteydessä erillinen wc: lattia ja seinät laattaa, kalusteet Saari-Keittiö, peili, led-valaistus, liiketunnistimella yövalo, seinämallinen wc, allas, hana.
Saunan kuvaus
Lattia laattaa (6x6), seinät puupaneelia/ lasia (leveä), lauteet, sähkökiuas (Mondex Tahko 9kW), kiukaan ohjausyksikkö. Pesuhuone: lattia ja seinät laattaa, sadesuihku, lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia ja seinät laattaa, kaapistot (Saari-Keittiö), pesukoneliitäntä, työtaso betonikuvioinen laminaatti.
Olohuoneen kuvaus
Lattia tammilankkuparkettia, seinät maalattu, iso liukuovi, josta käynti terassille, pimennysverhot, rullaverhot (molemmat sähköllä toimivat). Alakerran olohuone: lattia tammilankkuparkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, lattia tammilankkuparkettia, seinät maalattu. Päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, jonka lattia laattaa (60x60), käynti kylpyhuoneeseen, tuuletusovi. Alakerran makuuhuoneessa iso vaatehuone, liiketunnistimella valo, lattia tammilankkuparkettia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin varasto.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy Maariankatu 4 C 20100 Turku Antti-Ville Heikkilä 0207229965 antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi
Huolto
Taajama Team Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaapeli-tv, DNA taloyhtiölaajakaista 10M, valokuituverkko, pyörävarasto.

FLOW 55 on osa Asunto Oy Linnanrinne -nimistä asunto-osakeyhtiötä, jossa
toimistorakennus (alunperin rakennettu 1967) on muutettu asuinkäyttöön
vuonna 2O2O. Asunnot valmistuivat O8/2O2O. Kohde on verrattavissa
uudisrakentamiseen.

18.1.2023 - Flow 55 rakennuksen tontin lunastuksessa on kiista asia selvitettävänä. Yhtiön tietojen mukaan muutostyön aloittajan on ollut tarkoitus lunastaa tontti As Oy Linnanrinteelle muutostöiden edetessä tarvittavaan vaiheeseen. Työn alkuvaiheessa katuosuutta, johon on nyt rakennettu parvekkeet, ei voitu lunastaa koska kaava ei sitä sallinut.
Vuokrasopimus alkoi 1.1.2018, perusvuokra 3 115,00 € / vuosi vuokraan, hinta sidottu indeksiin ja tarkistetaan vuosittain
1.1.2019 alkaen. Sopimus on 10 vuoden määräaikainen, päättyy 31.12.2027. Tontti on ollut tarkoitus lunastaa. Muutostyötä tehnyt yritys on ilmoittanut, että näin ei olisi, vaan että kaistale olisi vuokralle jäävä. Kiista on selvityksessä.


Tehdyt remontit
FLOW 55 kuuluu osana taloyhtiöön As Oy Linnanrinne. FLOW 55 rakennus
on verrattavissa uudisrakentamiseen ja kokonaisuus on valmistunut
O8/2O2O.
Energialuokka
C (2013), Voimassa 10.11.2027
Tontin koko
19 339 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.


Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Linnanrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu autokatospaikka AP8.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuori Taina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.