Bo LKV Turku

Omakotitalo | 6h, k, khh, 2xwc, kph / s, varasto, kellari, tekninen tila, autotalli, autokatos, puuvaja

Aittakuja 18, Ihala, Raisio

Hinta

340 000 €

Koko

179 / 215,5 m²

Vuosi

1976

Arkkitehti Ensio Suorannan, vuonna 1972 suunnittelema funkkistalo, päättyvän tien päässä, omalla 1048 neliön tontilla Ihalassa. Talo Lamppu- on suunniteltu ja toteutettu aikanaan pieteetillä ja siitä on pidetty erittäin hyvää huolta. Pääsisäänkäyntinä käytetään talon länsipuolen sisäänkäyntiä. Lattialämmityksellä ja kaapistoilla varustettu aulatila toimii hyvin suuremmankin perheen arkieteisenä. Tilasta on kulku erillisessä siivessä olevaan makuuhuoneeseen ja päätalon puolella kirjastoon, keittiöön, olohuoneeseen, sekä kodin kaikkiin kolmeen tasoon. Aulasta oikealle avautuu ruokailutilan- ja keittiön kokonaisuus, jota hallitsee massiivinen varaava takka, jonka ansiosta keittiön puolelle on muurattu leivinuuni. Kivitasot ja välitilan ruskeansävyinen, metallinhohtoinen laatta luovat ajanhenkeen sopivan, kauniin kontrastin valkoisten kaapistojen kanssa. Oma sisäänkäynti etupihan terassilta, antaa mahdollisuuden kauppakassien tuomisen suoraan keittiöön arkea helpottamaan. Suureen ja korkeaan olohuoneeseen tulvii valoa lähes lattiasta kattoon olevista ikkunoista ja joiden ansiosta luonto pääsee kuin osaksi sisustusta. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii alkuperäinen, upea kirjahylly luoden 70- luvun tunnelmaa ja jonka takaa löytyy kirjastohuone, joka soveltuu mainiosti myös makuuhuone käyttöön. Muutamat askeleet johtavat ylimpään asuinkerrokseen. Omissa päädyissään on kodin kolme makuuhuonetta, joista idänpuoleisesta toisesta huoneesta on kulku takapihan sympaattiselle terassille ja toisessa alkuperäisestä toteutettu parvisänky. Lisäksi kerroksessa on erillinen wc-tila. Alimmassa kerroksessa on kahden suihkun kylpyhuone, sauna, kodinhoitotila, erillinen wc, sekä suuri lämmin varastotila, tekninen tila ja kulku autosuojaan. Muutaman askeleen alemmas kulkemalla saavut kellaritiloihin, jossa mahdollisuudet, vaikka upean viinikellarin toteuttamiseen. Metsään rajoittuva pihapiiri tarjoaa suojaisan ja lapsille turvallisen ympäristön erilaisiin leikkeihin ja perheen yhteisiin hetkiin. Kokonaisuus täydentyy autovajalla, sekä autokatoksella, joka on varustettu sähkö auton latauspistokkeella. Hyvin pidetty & huollettu kokonaisuus, laajalla korjaus/parannus historialla, joista viimeisimpänä asennettu maalämpö 3/2023. Ihanteellinen lapsiperheen sijainti. Päiväkoti, alakoulu, yläkoulu ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä. Lisätiedot ja esittelyt: Susanna Venho I 040 501 9045 I susanna.venho@bo.fi *** OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitsevalle ja kertomaan miten asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21874603
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, khh, 2xwc, kph / s, varasto, kellari, tekninen tila, autotalli, autokatos, puuvaja
Asuintilojen pinta-ala
179 m²
Muiden tilojen pinta-ala
36,5 m²
Kokonaispinta-ala
215,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan: Kerrosala: asuinrakennus 187m², kellarisauna 22,5m², kellarivarasto 27m² ja pannuhuone 6m². Huoneistoala 159m² ja kellarisauna 20m². Pinta-ala tiedot perustuvat myyjältä ja rakennusvalvonnasta saatuihin tietoihin, pinta-ala tiedot eivät ole tarkistusmitattuja. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

340 000,00 €

Velaton hinta

340 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus ollut n. 19 000 kWh/vuosi (sis. yhden sähköauton jatkuva lataus) . Puita poltettu n. 3 kuutiota/vuosi. Vesi- jätevesi n. 50€/kk. Kiinteistovero 486,92€/vuosi. Puhtaanapito 20€/kk. Valokuitu n. 45€/ kk. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Varainsiirtovero 3%. Mahdollisen esisopimuksen vahvistaminen 64€. Kaupanvahvistajan maksu 64€. Lainhuudatus kustannukset.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Maalämpö hankkeen loppukatselmus suoritetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ennen hallinnan luovutusta. Myyjä vastaa kokonaisuudessaan siitä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista. Olohuoneessa ja pääsisäänkäynnin viereisessä makuuhuoneessa, edellisen koiran aiheuttamia värjäymiä laminaatissa.
Tehdyt remontit
Rakennusvalvontaviranomaiselta on haettu/saatu lupa. Korjauksiin liittyvät suunnitelmat ja asiakirjat ovat saatavilla.
Suoritetut korjaukset 2018-Nykyhetki:
Taloon lisätty kaksi ilmalämpöpumppua 2018, Keittiön kaappien ovet vaihdettu 2018, keittiöön asennettu uusi induktioliesi/uuni 2018, Öljysäiliö kuntotarkastettu ja pesty 2018, Öljysäiliöön lisätty uusi mittari 2018, Pohjoispuolen julkisivun alimmat puuosat vaihdettu 2019 ja uudet ikkunalaudat asennettu (vaneri, filmi/viira) 2018, Osakellarissa toiminut kylmiö poistettu toiminnasta ja kaikki kosteat betonirakenteita vasten olleet orgaaniset ainekset poistettu tiloista 2018, Sadeveden johdatusta pois rakennuksen läheisyydestä parannettu 2018, Taka-oven yhteyteen tehty uudet portaat ja lisätty uusi terassi 2019, Keittiön sisäänkäyntiin rakennettu uudet puuportaat 2019, Salaojituksen toiminta tarkastettu 2019, Kattoikkunoiden tiivisteet vaihdettu 2019, Autotallin ja lisäosan tasakattojen alastulokouruihin ja katoille lisätty sulanapitokaapelit 2019, Katot putsattu säännöllisesti havuneulasista 4-6 kertaa vuodessa, Makuuhuoneet pintaremontoitu (4 kpl) 2019-2020, Varastossa sijaitseva vesipostiventtiili vaihdettu ja lisätty em. venttiiliä koskeva uusi sulkuventtiili pannuhuoneen puolelle. Pesuhuoneen ylimääräinen allashana poistettu 2019, Yläkerran wc-tila remontoitu ja poistettu ylimääräinen lavuaari/allashana 2020, pihavalaistuksen lisäys tontilla 2020, Lämmityspatterijärjestelmä ilmattu 2020, autokatokseen lisätty Walle -sähköauton latausasema, 3x16 A, 11 kW 2021, Lisätty voimavirtapistoke ja uusi sähkökaappi autokatokseen, palovaroittimet lisätty jokaiseen huoneeseen + 2kpl häkävaroitinta, Internet-yhteyksiä parannettu taloon liitetyn valokaapelin (Dna) avulla, autotallin tasakaton kaatoa parannettu 2020, Öljypoltin huollettu joulukuu 2020, Varastotilassa sijaitsevat vesimittarit ja sulku vaihdettu 2021, Sokkeli putsattu ja maalattu osittain 2021, Terassit osittain hiottu ja öljytty 2021, Pesuhuoneen vasemmanpuoleisen suihkun käyttövesiputki korjattu 2021,
Käyttövesiputket maadoitettu 2021, Puita ja pensaita hoidettu ja karsittu vuosittain. Yläpohjan lämmityslinjojen ilmauskellot ja putkistoa uusittu 2022 tapahtuneen vesivahingon yhteydessä. Vuotoalue kuivatettu ja saneerattu vahinkoa edeltävään kuntoon. Keittiön kattolevyjä vaihdettu ja katto maalattu. Myös keittiön ikkunaseinä tapetoitu ja valaistusta lisätty. Saunaan asennettu uusi kiuas 11/22. Maalämpö asennettu 3/2023, Öljysäiliö tyhjennetty ja täytetty hiekalla 5/2023, Terassit öljytty 6/23.
Edellisten omistajien suorittamat korjaukset 1976–2018:
Kiinteistöön on tehty vuosien varrella joitakin korjauksia, huoltotöitä/laitteiston päivityksiä mm. katon bitumihuopa-kate uusittu v. 2005. Kylpyhuone, WC ja kodinhoitohuone remontoitu v. 2007 vesivahingon johdosta.
Huippuimuria on korjattu v. 2010. Ulko-ovet uusittu v. 2013. Eteläpuoleisen julkisivun puuosat on huoltomaalattu v. 2017.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Alakerran laminaattilattian kunto tyydyttävä.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1995 rakennetuissa rakennuksissa ja asunnoissa on saatettu käyttää asbestia sisältäviä materiaaleja, rakenteita ja laitteita. Ennen rakenteiden purkamista vaativien korjausten käynnistämistä on asbestin esiintyminen ja sen vaikutukset korjaushankkeisiin selvitettävä asbestikartoituksella.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Maalämpöpumppu asennettu 3/2023. Vesikiertoiset patterit alkuperäiset. Laatoitetuissa tiloissa sähköinen lattialämmitys.
Tulisija
Takka
Takan yhteydessä leivinuuni. Takka nuohottu 1.11.2023
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu (DNA)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Ulkoseinärakenteet: Puurunko/kalkkihiekkatiili (ns. piilosokkelirakenne) Julkisivupinnoite: Kalkkihiekkatiili/puu Väliseinät: Puurunko/rakennuslevyseiniä, osa tiili- ja betoniseiniä Välipohja: Teräsbetonirakenteisia Yläpohja: Puurakenteinen Kattomuoto: Pulpettikatto, ns. siipiosissa tasakatto (autotalli ja yksi makuuhuone) Vesikate: Bitumihuopakate
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu, muu, puu, tapetti
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, leivinuuni, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, suihku
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: laattalattia, kaakeli seinät, pesuallas, wc-istuin, bidee, kaapisto, sähköinen lattiälämmitys. Yläkerran wc: laminaattilattia, tapetti seinät, pesuallas, wc-istuin, bidee, kaapisto, vesikiertoinen patteri.
Saunan kuvaus
Sauna alkuperäinen, kiuas uusittu 2022.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa oleva suuri kirjahylly on alkuperäinen ja kuuluu kauppaan.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kivi, maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yhdessä makuuhuoneessa, parvisänky, yhdessä oma kulku takapihalle. Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Pääosin vinokatto, osittain tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
680-1-179-4
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 048 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Metsäinen loiva rinnetontti.
Tehokkuusluku
0.2
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Raision kaupunki/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
puuliiteri

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Ihala, Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Venho Susanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KIAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.