Bo LKV Turku

Puutalo-osake | 5h, rh, k, s / ph, khh, 2xwc ja 2xvh. Yhtiöjärj. mukaan 5h + k.

Sirkkalankatu 17, Itäinen keskusta, Turku

Hinta

660 000 €

Koko

176,5 m²

Vuosi

1790

Hulppea ja hurmaava v.2014 arkkitehti Haroma & Partners Oy:n Sebastian Rönnbladin kynää mukaillen laadukkaasti remontoitu puutalokoti Itäisen keskustan sydämessä Tilava ullakkokerrokseen laajennettu kaksikerroksinen koti on kuin karamelli ihanine yksityiskohtineen ja parvekkeineen. Kodissa vallitsee mieletön harmonia, jossa maanläheiset sävyt vuorottelevat valloittaen jokaisen sisään astuvan. Kodin sykkivä sydän on saarekkeellinen Neljän Sepän valmistama keittiö ajattomine betonitasoineen. Kunnostettu lankkulattia tuo kauniisti esiin rakennuksen alkuperän sisääntulokerroksessa, kun taas ullakkokerroksen kruunaavat hirsiset kattopuut ja kaunis lankkuparketti. Ylimpään kerrokseen sijoittuu kaikkiaan kolme huonetilaa, kaksi varastotilaa, kodinhoitohuone ja saunallinen kylpyhuone. Kylpyammeesta voi ihailla kattoikkunasta avautuvaa taivaan kantta. Modernein seinä-wc istuimin varustetut erilliset wc-tilat löytyvät eteisen ja yläkerran aulan yhteydestä. Ympärikuljettava ensimmäinen kerros on luotu yhteisiin ikimuistoisiin hetkiin ja keittiön perällä olevasta huoneesta saa ruhtinaallisen kokoisen päämakuuhuoneen. Nykyisten asukkaiden keskimääräinen kokonaissähkönkulutus on ollut vuodessa n. 18 000kWh/v. Sähkönkulutus on paljolti riippuvainen omista kulutustottumuksista ja täällä asuessa voi selvitä tulevasta talvesta hyvinkin edullisesti puita polttamalla. Mikä onkaan syys- ja talvi-iltoina tunnelmallisempaa, kuin hehkuvan kakluunin kodikas lämpö. Kolme varaavaa koristeellista kakluunia ja ilmalämpöpumppu tehostavat lämmitystä. Lisäksi asuntoon on asennettu koneellinen ilmanvaihto. Korjaus- ja muutostöistä on suunnitelma-, lupa- ja lopputarkastusasiakirjat saatavilla. Rauhallisen Sirkkalankadun varrella sijaitsevat 1900-luvulla valmistuneen yhtiön 12 asuntoa ja yksi liikehuoneisto. Arvotontti on yhtiön omistuksessa ja remontteja on tehty ajantasaisesti. Kadun vesijohtoliittymä sekä vesijohto liittymästä vesimittariin saakka on uusittu v.2009, jolloin myös A-talon eli myös tämän asunnon vesikate uusittiin. A- ja C-talon välinen vesijohto on uusittu 2014. Asuntoon kuuluu ulkovarasto ja yhtiön pihalla on myös idyllinen yhteiskäytössä oleva terassi. Upeat lenkkeilymahdollisuudet lähtevät lähes suoraan kotiovelta kohti maamme vanhimpiin, niin maisemallisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaimpiin kaupunkipuistoihin kuuluvaa Vartiovuorenpuistoa, jossa kasvaa yhteensä yli seitsemänkymmentä puuvartista lajia. Täällä asuessa kaikki palvelut ovat lähellä ja arki ihanan vaivatonta. Yksityisesittelyt ja lisätiedot: Saija Palin 040 756 7070 saija.palin@bo.fi facebook: Bo LKV Saija Palin instagram: saijapalin.bolkv ______________________________________________________ OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitseville ja kertomaan miten kodistasi saadaan paras mahdollinen hinta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21869053
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, rh, k, s / ph, khh, 2xwc ja 2xvh. Yhtiöjärj. mukaan 5h + k.
Asuintilojen pinta-ala
176,5 m²
Kokonaispinta-ala
176,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1790
Käyttöönottovuosi
1907
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan 1-2kk

Hinta

Myyntihinta

634 421,21 €

Velkaosuus

25 578,79 €

Velaton hinta

660 000,00 €

Neliöhinta

3 739,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

529,50 € / kk

Pääomavastike

247,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

776,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

14,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Asunnossa on sähkölämmitys, kolme kakluunia ja kaksi ilmalämpöpumppua. Sähkönkulutus noin 18 000 kWh/vuosi, sisältää lämmitys ja käyttösähkön. Sähkönkulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä ja kulutustottumuksista. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. B-talon katon maalauksen yhteydessä maalataan nyt myytävän osakkeen kattoikkunan ympäristöä, josta saattaa kohdistua jotain kustannuksia A 2 osakkeen omistajalle. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailutilassa on yksi kakluuni ja alkuperäiset lankkulattiat. Eteisessä on yksi vaatehuone (toinen yläkerrassa). Kylmävarasto ruokailutilan lähettyvillä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pesukone ja kuivausrumpu, sälekaihtimet, pimennysverho, ja koristekivet lattiassa.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Aiemman osakkaan tekemä laaja remontti vuonna 2014, joka on lopputarkastettu 15.1.2018 (pöytäkirja 3.4.2018). Ullakolle on rakennettu asuintiloja, julkisivuun on tehty muutoksia mm. parveke ja ikkunamuutokset. Asuntoon asennettu koneellinen ilmanvaihto. Sisätiloja saneerattu laajasti (märkätilat, keittiö, pinnat). Muutostyöilmoitusta ei ole löytynyt.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Varaavat kakluunit, ilmalämpöpumput
Tulisija
Kakluunit 3kpl, nuohottu 2023 (osakkaan vastuulla).
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: kivi, puu
Keittiön kuvaus
Keittiö lattia on alkuperäinen lankkulattia. Seinät maalattu. Varustus: astianpesukone (Siemens), induktioliesi (AEG), uuni (Siemens), Mikro, Liesituuletin (Savo). Tasot betonia ja välitila laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen lattiat ja seinät on laatoitettu. Varustus: amme, sadesuihku. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran WC:n seinät on maalattu/betoni/laatta ja lattia on laatoitettu. Varustus: seinä-wc, bidee-suihku, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Lattialämmitys. Alakerran WC:n seinät on laatoitettu/maalattu. Lattia on laatoitettu. Varustus: seinä-wc, allas, allaskaappi, peilikaappi. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen seinät on maalattu ja lattia on laatoitettu. Varustus: käsienpesuallas, pesukone ja kuivausrumpu, sekä lämminvesivaraaja (Jäspi).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on alkuperäistä lankkulattiaa ja seinät maalattu (kalkkimaali). Olohuoneessa on yksi kakluuneista.
Makuuhuoneiden kuvaus
Koko yläkerran lattia on lankkuparkettia. Seinät on maalattu. Päämakuuhuoneen yhteydessä suuri vaatehuone ja käynti parvekkeelle. Kaksi muuta yläkerran huonetilaa on myös makuu/työhuone käytössä ja niissä on hyvin myös säilytystilaa. Alakerran makuuhuoneessa kakluuni ja vaatekaapit.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Raunell Korkeavuorenkatu 8 1h 21, 20100 Turku Timo Raunell timo.raunell@gmail.com p. 0400 212225
Huolto
Lassila & Tikanoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Asunto-osakeyhtiölaista poiketen, katso yhtiöjärjestys 15§: Siitä poiketen, mitä asunto-osakeyhtiölaissa määrätään asunto-osakeyhtiön ja sen osakkaan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, jaetaan yhtiön hallituksen korjaus- ja uusimiskohteiksi hyväksymien ikkunoiden korjaus- ja kunnossapito- ja uusimistoimenpiteiden kustannukset kunkin ikkunan osalta siten, että ikkunan korjaus- ja uusimistyön kohteeksi tulleen huoneiston osakas maksaa kustannuksista 30 % ja asunto-osakeyhtiö 70 %. Jälkeenpäin asennetut erikoisikkunat, ilmavaihtokone, ilmalämpöpumput ym. on osakkaan vastuulla (lisätietoja välittäjältä).
Tehdyt remontit
2022: C-talon julkisivumaalaus ja As 11 yläpohjan höyrysulku
2020: B-talon vesikatto uusittu
2017: Ulko-ovikartoitus
2017: As1 keittiön lattia ja pihankallistus korjauksia
2015: Piiput ja kattoturvatuotteet uusittu
2015: Lukitus uusittu Abloy Sentoon
2014: A- ja C-talon välinen vesijohto uusittu
2013: A- ja B-talon julkisivumaalaus ja A-talon kattomaalaus
2012: Jätepisteen aitaaminen
2012: B-talon kattoa paikkakorjattu
2011: Itäpäädyn aita uusittu
2009: A-talon vesikatto uusittu
2009: Vesijohtoliittymä Sirkkalankadulla sekä vesijohto liittymästä vesimittariin saakka uusittu
2008: Pihalle rakennettu yksi sadevesikaivo lisää
2007: Sirkkalankadun puoleinen portti uusittu
2007: Pihan sadevesiviemäri uusittu
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 420 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Sirkkalankatu 17

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Ilmaisia autopaikkoja kadunvarrella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Itäinen Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palin Saija

Asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.