Bo LKV Turku

Rivitalo | 3H + K + KHH + PH + S

Leppäläntie 2 as 6, Merimasku, Naantali

Hinta

315 000 €

Koko

83 m²

Vuosi

2024

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA UNELMIEN RIVITALOKOTI NAANTALIN MERIMASKUSSA! Skandinaavisen selkeälinjainen kahdeksan asunnon rivitaloyhtiö As Oy Leppäläntie 2 nousee pian merelliseen Naantalin Merimaskuun. Täällä yhdistyy kaunis ympäröivä luonto, sen rauha ja kuitenkin Naantalin keskustaan ja sen palveluiden luo on vain noin 10 minuutin matka ja työmatka Turkuun taittuu 20 minuutissa. Lapsiperhettä miellyttää koulun, päiväkodin ja uimarannan läheisyys sekä turvallinen asuinympäristö. Moni arvostaa myös uutta K-market PikkuKipparia kotimatkan varrella ja Kultaranta Resortin golfkenttien ja ravintoloiden tarjontaa. As Oy Leppäläntie 2 rakennetaan omalle tontilleen kohti Taattisten järveä. Huoneistot lämpeävät tasaisesti vesikiertoisella lattialämmityksellä, jonka lämmönlähteenä on energiatehokas ilmavesilämpöpumppu. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma irtaimistovarasto ja kaksi autopaikkaa, joista toinen varustetaan pistorasialla. Tilavat kolmen ja neljän huoneen asunnot rakentuvat käytännöllisesti yhteen tasoon. Kodin trendikäs avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä on luotu perheen ja ystävien yhdessäololle. Olohuoneen suuret ikkunapinnat terassille kohti järveä saavat tilan tulvimaan luonnonvaloa ja kauniit maisemat osaksi sisätiloja. Koko asunnon levyinen terassi toimii kesäkuukausina olohuoneen jatkeena aurinkoon. Asuntojen vakiovarustuksessa yhdistyvät laadukkuus ja harmoninen sävymaailma, johon pystyy halutessaan vielä vaikuttamaan ja toteuttamaan omia sisustusunelmia. Nämä modernit asunnot ovat sinulle, joka toivot kodiltasi ajan kestävää laatua, tyyliä ja huoletonta arkea. Merellinen Naantali on monen pariskunnan ja lapsiperheen valinta ja loistava asuinpaikka. Nämä kodit saavat sinut tuntemaan tulleesi kotiin. Arvioitu valmistuminen vuonna 2024. Kyseessä on RS-kohde. Ota pian yhteyttä ja varaa omasi! MYYNTI JA ESITTELYT: MIKKO AHOLA I 040 553 2121 I mikko.ahola@bo.fi ASTA LUMENTO I 045 229 3492 I asta@bo.fi MYYMÄSSÄ OMAA ASUNTOA? Kun kaipaat kodillesi aidosti paikallista ja ammattitaitoista välittäjää, autamme mielellämme myös nykyisen kotisi myynnissä! Arviokäynti myyntiä varten on aina maksuton.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21863640
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + K + KHH + PH + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

157 500,00 €

Velkaosuus

157 500,00 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

3 795,18 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

154,21 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

154,21 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike on arvio ja tarkentuu vielä kohteen valmistumiseen mennessä. Vesi - ja sähkö kulutuksen mukaan. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta. Yhtiölaina-aika 1+24 vuotta. Ensimmäinen asumisvuosi lyhennysvapaa. Korko per 30.8.2023 4,87% (12kk eb + 0,80%), vuosikorko n.7.5€/m2/kk. Tuleva lainanlyhennys n. 6,4€/m2/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Sisäkatot ovat pääosin valkoiseksi maalattua mdf-paneelia. lattiamateriaalina vinyylilankku, asennus kelluvana. Vinyyliä ei asenneta kiintokalusteiden alle.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Wc:n katto kosteudenkestävää valkoista mdf-paneelia. Kylpyhuoneen, saunan, wc:iden ja kodinhoitohuoneen lattiat ovat laatoitetut.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Pesuhuoneen ja saunan katto on tervaleppä. Lauteiden muoto asunnon pohjakuvan mukaan, pinta tervaleppä. Pesuhuoneiden seinät ovat laatoitettuja ja saunat paneloituja tervaleppä.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Wc:ssä ja kodinhoitohuoneissa seinät ovat näkyviltä osin tasoitettu ja maalattu (F497 paperi).
Olohuoneen kuvaus
Asuinhuoneissa, wc:ssä ja kodinhoitohuoneissa seinät ovat näkyviltä osin tasoitettu ja maalattu(F497 paperi). Asuintilojen lattiamateriaalina vinyylilankku, asennus kelluvana.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät ovat näkyviltä osin tasoitettu ja maalattu(F497 paperi). Asuintilojen lattiamateriaalina vinyylilankku, asennus kelluvana.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Rakennus 1 kellarissa sijaitsee asuntovarastot (verkkokellarit) ja yhtiön yhteiset tilat sekä tekninen tila. Rakennus 2 kellarissa tekninen tila.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumihuopa
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Leppäläntie 2
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön keskuslämmitys tuotetaan ilmavesilämpöpumpulla.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Parkkipaikkoja: 10

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
5 666 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin Kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä yhteensä 19 autopaikkaa. Jokaisella huoneistolla on 1 autopaikka, joka varustetaan pistorasialla, (mahdollistaa esim. auton lämmityksen) sekä 1 autopaikka ilman sähköä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Merimasku, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahola Mikko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.