ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h, avok, kph, s, erillis wc, terassi, las. parveke

Bertha Pauligin katu 4, Aurinkolahti, Vuosaari, Helsinki

Hinta

389 000 €

Koko

77,5 m²

Vuosi

2021

Tervetuloa idylliseen kotiin Aurinkolahden sydämessä! Tässä lumoavassa asunnossa yhdistyvät kodikkuus ja käytännöllisyys täydellisesti. Astuessasi sisään huomaat välittömästi, että tämä koti on suunniteltu modernin kaupunkielämän vaatimukset huomioiden. Olohuone ja keittiö muodostavat tilavan ja avoimen kokonaisuuden, joka toimii kodin keskipisteenä. Keittiössä on hyvin säilytystilaa sekä tilaa ruoanlaittoon ja kokkaushetkien iloksi. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, jossa viihdyt pitkälle syksyyn. Kaksi makuuhuonetta tarjoavat levollisen tilan yöunille, ja toisesta makuuhuoneesta on käynti omaan terassille, joka on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia ulkoilmaelämästä. Molemmissa makuuhuoneissa on valmiit kaapistoratkaisut, jotka helpottavat arjen järjestelyjä. Kylpyhuoneen yhteydessä sijaitseva sauna tarjoaa oman rauhallisen keitaan rentoutumiseen ja hemmotteluun. Taloyhtiön monipuoliset yhteiskäyttötilat lisäävät asumismukavuutta entisestään. Kellarikomerot, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja lastenvaunuvarastot tukevat arjen sujuvuutta ja järjestystä. Aurinkolahti on alueena arvostettu ja rakastettu, ja sen luonnonläheisyys tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Kauppakeskus Columbus on alueen sydän, josta löytyy monipuoliset palvelut ja ostosmahdollisuudet. Tervetuloa kokemaan Aurinkolahden ainutlaatuinen tunnelma ja tämän kodin lämminhenkinen ilmapiiri – täällä saat nauttia kaupunkielämän mukavuuksista ympäröivän luonnon rauhassa. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Roni Porokara, LKV / 040 525 4900 tai roni.porokara@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21850870
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, s, erillis wc, terassi, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77,5 m²
Kokonaispinta-ala
77,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

94 014,94 €

Velkaosuus

294 985,06 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Neliöhinta

5 019,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

310,00 € / kk

Pääomavastike

2 237,13 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 547,13 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiön vesitasauslaskutus suoritetaan kerran vuodessa tammikuussa, 31.12. lukemilla. Isännöintitoimisto saa vesimittarilukemat etäluentapalvelusta. Osakkaan vaihtuessa tehdään vesitasauslaskutus. Taloyhtiön uudet vastikkeet ja maksut vahvistetaan yhtiökokouksessa ja ne astuvat voimaan vuosittain 1.7. alkaen. Vahvistetusta talousarviosta on mahdollista varmistaa, onko vastikkeisiin tai maksuihin tulossa muutoksia.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Saunamaksu 20 € / kpl Vesitasaus, kylmä 4,00 m3 Vesitasaus, lämmin 10,00 m3 Huoneisto on maksanut pääomavastikevakuuden 759,78 euroa. Varsinaisen yhtiökokouksen 15.6.2023 päätökset: - Päätettiin antaa hallitukselle valtuus kerätä tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoito ja/tai rahoitusvastiketta - Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet määritellä pääomavastike, jos korkotaso muuttuu oleellisesti. Valtuudet on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. - Päätettiin, että kartutetaan lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden tilikauden aikana maksamien lainaosuussuoritusten määrällä. Osakkaiden maksamat pääomavastikkeet tuloutetaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Rakennusaikaisen lainan pääomavastike sisältää 2024 asti pelkästään korot. Pääomavastike on nousemassa keväällä 2023 korkojen nousun vuoksi. Korko on sidottu 12kk euriboriin. Rakennusaikaisen lainan lyhennysvapaus päättyy 2024, koron lisäksi tuleva lyhennysosuus lisätään pääomavastikkeeseen alkuvuonna 2024. Jos huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta on jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Yhtiö kuuluu osapuolena 25.4.2016 allekirjoitettuun (13.6.2019 päivitettyyn) hallinnanjakosopimukseen (Asunto Oy Helsingin Bertha Pauliginkatu, Helsingin Arabica, Helsingin Kahvipavunkuja 4, Helsingin Iltakahvi, Helsingin Kahvitauko, Helsingin Barista), jossa sovitaan kiinteistön 91-54-99-9 hallinnonjaosta ja sillä sijaitsevien rakennusten ja piha-alueen huolto-, kunnossapito-, korjaustoimenpiteiden kustannustenjaosta. Yhtiöllä on rasitesopimus korttelin 54099/10 kanssa koskien yhteistä ajoluiskaa autohalliin.Tontin nro 9 kokonaispinta-alasta 13.189 m2 Asunto Oy Helsingin Baristan yksinomainen hallinta-alue on 968 m2.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto, allas, hana, jääkaappipakastin, astianpesukone, liesi, uuni, liesituuletin. SEINÄT: Maali LATTIA: Laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, allas, hana, pyykinpesukoneliitäntä, wc istuin, peilikaappi, kuivauspatteri. SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Allas, hana, wc istuin. SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Kiuas, lauteet SEINÄT: Paneeli LATTIA: Laatta
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Kattotyypin kuvaus
Liukumäkikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy Jari Leppämäki/Emännöintitoimisto Aamu 09 615 07 333 palvelumestari@aamu.io
Huolto
Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yj 15§ Auto- ja mp-paikat

14 § ÄÄNIMÄÄRÄ YHTIÖKOKOUKSESSA Yhtiökokouksessa järjestettävässä äänestyksessä yhden osakkeenomistajan äänimäärä on enintään viidesosa kokouksessa edustettujen osakkeiden yhteenlasketusta äänimäärästä. 15 § LUNASTUMENETTELY Jos autopaikan tai moottoripyöräpaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijaisen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Kellarikomerot, Ulkoiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Väestönsuojat, Kerhohuone, Sauna, Lastenvaunuvarastoja

Tietoliikennejärjestelmä: DNA taloyhtiölaajakaista 10M/10M
Antennijärjestelmä: Kaapeli TV
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen

Yhtiön rakennuksessa sijaitsevaa kerhotilaa ovat oikeutettuja käyttämään hallinnanjakosopimuksen mukaisesti myös Asunto Oy Helsingin Iltakahvin asukkaat. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti kaikki kiinteistön 91-54-99-9 jätehuoneet ovat kaikkien kiinteistön 91-54-99-9 omistajien käytössä. Yhtiön osakkaat ovat oikeutettuja käyttämään hallinnanjakosopimuksen mukaisesti yhteisiä tiloja.

Yhtiön tavanomaisesta talousjätehuollosta huolehtii yhtiö ja siitä aiheutuvat kustannukset sisältyvät hoitovastikkeella katettaviin kustannuksiin. Mikäli jonkin huoneiston käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä esim. runsaasti pakkausjätettä, on ko. huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan niistä yhtiölle aiheutuvat kustannukset.

Tehdyt remontit
2022

- Vuositarkastuksen ennakkotarkastus
- Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous
- Sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen (AH/MP osakkaat)
Tulevat remontit
Korjaukset suunnitteilla

Suunnitteilla 2023-2024: Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset

Suunnitteilla 2023-2027: Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia, yhtiö valmistunut vuonna 2021

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
B (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 11.12.2030
Tontin koko
13 189 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi

Lähistöllä valmisteilla olevat asemakaavat per. 6.4.2024

1. Vuosaari, Kulttuurikortteli

Hankkeen kuvaus: Vuosaaren metroaseman ympäristöä suunnitellaan Vuosaaren keskustan suunnittelupe-riaatteiden mukaisesti monipuoliseksi ja kävelypainotteiseksi keskustamaiseksi alueeksi. Alueen asemakaavat laaditaan vaiheittain.

Vuosaaren keskustaan kulttuurikeskus Vuotalon itäpuolelle suunnitellaan toiminnoiltaan sekoittunutta keskustakorttelia. Suunnitelmassa kortteli sijoittuu purettavan Tehtaanpuis-ton yhteiskoulun ympäristöön, osoitteessa Vuosaarentie 7.

Kaavaratkaisu mahdollistaa suunnitteluperiaatteiden mukaisen asumisen ja työpaikkatilo-jen rakentamisen, olemassa olevien pysäköintiratkaisujen tehostamisen sekä kulttuuri-keskus Vuotalon toiminnan laajenemisen asukasluvultaan kasvaneessa kaupunginosas-sa. Kaavaratkaisu tehdään Helsingin yleiskaavassa esitetyn raideliikenteen solmukohdan palvelujen ja sen ääreen sijoittuvan asumisen mahdollistamiseksi.

Hankkeesta vastaavatPetri Leppälä, arkkitehti, p. (09) 310 37046

2. Vuosaari, Vuosaarentie 10

Hankkeen kuvaus: Asunto Oy Säästöpoiju on hakenut asemakaavan muutosta Vuosaaren keskustaan osoitteeseen Vuosaarentie 10. Kaavaratkaisu liittyy osaksi Keski-Vuosaaren merkittävää korttelikokonaisuutta Vuosaarentien, Porslahdentien ja Punakiventien rajaamalla alueella.

Hankkeesta vastaavatPetri Leppälä, arkkitehti, p. (09) 310 37046

3. Vuosaari, Furumonkuja 1 ja 3

Hankkeen kuvausAurinkolahdessa Furumonkujalla suunnitellaan maltillista maankäytön tehostamista. Tonteille on suunniteltu kahta kolmikerrosista rivitaloa ja yhtä kaksikerroksista rivitaloa. Tonteilla säilytetään kaupunkikuvallisesti arvokasta puustoa ja metsälehmus.
Hankkeesta vastaavatJohanna Marttila, arkkitehti, p. (09) 310 20337

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Barista

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Koulut ja päiväkodit: Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja, jotka tarjoavat opetusta ja hoitoa lapsille.
Palvelut: Kauppakeskus Columbus: Suuri kauppakeskus, josta löytyy monenlaisia kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita.

Vuosaaren urheilutalo: Urheilukeskus, jossa on mahdollisuus harrastaa erilaisia liikuntalajeja ja käyttää kuntosalipalveluita.

Kirjasto Omena: Vuosaaren oma kirjasto, joka tarjoaa kirjallisuutta, tietokoneita, tapahtumia ja muita palveluita.

Uimarannat: Vuosaaren alueella on useita uimarantoja, kuten Aurinkolahden ja Uutelan rannat, jotka ovat suosittuja kesäisin.

Kulttuurikeskus Vuotalo: Täältä löytyy esityksiä, tapahtumia, näyttelyitä ja erilaisia kulttuuripalveluita.

Terveydenhuoltopalvelut: Vuosaaren terveysasema tarjoaa perusterveydenhuollon palveluita alueen asukkaille.

Luonto: Vuosaari on luonnonläheinen alue, jossa on kauniita ulkoilureittejä ja luontokohteita, kuten Uutelan luontopolku.
Liikenneyhteydet
Bussit, metro.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli/-hallipaikat: 52 kpl (50 kpl autohallipaikkoja ja 2 kpl moottoripyöräpaikkaa osakkeina)

Vastuu sähköajoneuvon latauslaitteen kunnossapidosta Osakkeenomistaja vastaa hallitsemalleen auto/moottoripyöräpaikalle asennetun sähköajoneuvon latauslaitteen kunnossapidosta kokonaisuudessaan samoin kuin latauslaitteen ja Yhtiön sähköjärjestelmän välisen liitäntäkohdan kunnossapidosta. Kunnossapidolla tarkoitetaan tässä vastuuta hoidosta, huollosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistuksesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Mikäli latauslaitteeseen joudutaan puuttumaan tai sitä joudutaan muutoin muuttamaan rakenteen tai Yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvan rakennuksen muun osan vian tai sen korjaamisen vuoksi, kuuluu myös vastuu latauslaitteen ennallistamisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista kokonaisuudessaan kyseisen pysäköintipaikan osakkeenomistajalle. Lähtökohtana on, ettei Yhtiölle saa aiheutua mitään ylimääräisiä kustannuksia sähköajoneuvon latauslaitteen käytöstä ja kunnossapidosta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Aurinkolahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Porokara Roni

LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.