Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Omakotitontti

Mäkitie 9 B, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

120 000 €

Koko

713

Haaveena oman talon rakentaminen huippuhyvälle sijainnille, jossa kaikki palvelut, päiväkodit ja koulut olisivat kävelymatkan päässä? Tämä voi olla tilaisuutesi! Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa omakotitalotontti Syrjälän pientaloalueelta. Asuinalueena tämä on vehreää ja rauhaisaa naapurustoa, joka on kuitenkin vain kävelymatkan päässä Syrjälän koulusta 260 m ja Klaukkalan keskustasta 2 km. Tontille voit suunnitella oman kodin, joka on 178.25 m² suuruinen. Rinnetontin koko on 713 m² Asemakaava mahdollista rakentaa joko yksikerroksisen (+kellari) omakotitalon tai paritalon. Tontille ajo on rauhaisan pihapiirin läpi, jonka muodostavat Mäkitie 9, 5 ja 7. Tontilla on nyt nurmipiha, istutuksia ja mm. iso tammi tontin kulmassa, sekä kylmä varastorakennus, jonka voi halutessaan purkaa. Kulkuyhteydet Mäkitieltä ovat erinomaiset. Bussille kävelet vain minuutissa! Helsinkiin menee suora bussilinja. Omalla autolla ajat Vantaan Kivistön asemalle 13 minuutissa ja 20 minuutissa Helsingin Kannelmäkeen. Hyvät ulkoilualueet sijaitsevat aivan lähellä, Tornimäen kuntoportaille 600 m. Kaikki mahdolliset palvelut, ruokakaupat ja viihtymisen mahdollisuudet löytyvät vain 2 km säteeltä. Lidl 800 m, S-market Brunni 950 m (ravintola, kuntosali, pakettipiste), Klaukkalan Matkakeskus 1,1 km, K-Citymarket 1,2 km, kirjasto 1,2 km, terveyskeskus 1,4 km, jää-, tennis- ja salibandyhallit 2 km, sekä jalkapallo- ja yleisurheilukentät 2 km. Mäkitiellä pääset kokemaan arjen helppouden, leppoisan kaupunkielämän kuin myös luonnonläheisyyden. Varaa oma esittelyaikasi ja aloita suunnittelu unelmien talollesi! TÄMÄN TONTIN MYY: Anna Tapojärvi 040 587 8010 anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja Laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat Seuraa minua somessa ja saat rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan: Facebook Asuntokauppias Anna Tapojärvi Instagram Asuntokauppias Anna Asuntoportaalien tiedot ovat rajalliset. Tilaa virallinen myyntiesite Annalta

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21821227
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

120 000,00 €

Velaton hinta

120 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

260,34 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

- Kiinteistövero: maapohja 257,46 € + varasto 2,88 € - Mahdollinen tienhoito ja kunnossapitomaksu. (Toimitusinsinööri päätti, että tien (rasitealueen) hoito- ja kunnossapitokustannuksista vastaa kiinteistö 543-3-343-16 1/4 osuudella. Ei säännöllisiä maksuja.)

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-3-343-16
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
713 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Omakotitontti rinteessä, josta näkymä kauas Tornimäelle asti
Rakennusoikeuden pinta-ala
178.3 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
- AO Erillispientalojen korttelialue. - Asemakaavan mukainen rakennusoikeus 178,25 m2 - Tontille saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. - 1/2 I = Murtoluku roomalaisen numeron edessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten alapuolella olevasta tilasta kerrosluvun estämättä käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. 1 kerros+kellari - Tontille ajo täytyy tehdä alapihan puolelta, eli hiekkatieltä. Ajoa ei saa tehdä yläpihan puolelta eli Syrjäläntieltä.
Kaavoitustiedot
1) Asemakaava (543-3-203) Vahvistamispvm: 4.5.1993

2) Erillinen sitova tonttijako (543-938) Hyväksymispvm: 17.9.2021
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Tontilla on kylmä varastorakennus, jonka voi purkaa
varasto
Palvelut
Koulut: Syrjälän koulu 260 m
Harjulan koulu 1,5 km
Arkadian yhteislyseo 2 km
Palvelut: Tornimäen kuntoportaat 600 m
Lidl Klaukkala 800 m
S-market Brunni 950 m (ravintola, kuntosali, pakettipiste)
Klaukkalan Matkakeskus 1,1 km
K-Citymarket 1,2 km
Kirjasto 1,2 km
Terveyskeskus 1,4 km
Jää-, tennis- ja salibandyhallit 2 km
Jalkapallo- ja yleisurheilukenttä 2 km
Muut palvelut: Tontti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Klaukkalan palveluista.
Päiväkodit: Syrjälän päiväkoti 260 m
Elopolun päiväkoti 650 m
Alueella useampia leikkipuistoja lapsille.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 200 m ja Klaukkalan matkakeskus 1,1 km, mistä bussit mm. Helsinkiin. Hyvät yhteydet autoilijalle Lahnuksen tietä Espooseen. 18 min Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Ajo-ohjeet
Tonttia voit käydä katsomassa Mäkitieltä, aja Mäkitie 9:n ja Mäkitie 5:n väliselle tielle (hiekkatie). Vasemmalla on Mäkitie 9 (keltainen omakotitalo), jonka jälkeen valkoinen puuaita ja iso nurmipiha. Tontilla näkyy keltainen varasto. Tonttia voi myös katsoa Syrjäläntieltä käsin.
Pihan kuvaus
Nurmipihassa istutuksia ja mm. iso tammi. Rinteeseen rakennettavan omakotitalon näkymä tulee olemaan kauas kantava, aina Tornimäelle asti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.