ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 4h + k + kh + s (yhtiöjärjestyksen mukaan)

Vuorilehdonkuja 3-4, Hakunila, Vantaa

Hinta

189 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

1968

Tervetuloa kesäparatiisiin! Tässä persoonallisessa erillistalossa riittää tilaa ja omaa rauhaa sekä sisällä että ulkona. 100 neliömetrin avara asunto on yhdessä tasossa. Asunnon toisessa päässä sijaitsevat omassa rauhassaan kolme makuuhuonetta, toisessa päässä tilava ja valoisa olohuone, jonka yhteydessä ovat ruokailutila ja keittiö. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu maalaismaisema peltoineen ja metsineen. Yhtään taloa ei näy missään. Voi olla vaikea hahmottaa olevansa vain 25 minuutin automatkan päässä Helsingin keskustasta! Keittiöstä on kulku kodinhoitohuoneeseen, erilliseen vessaan ja saunaan. Pihavarastoja asuntoon kuuluu kolme ja lisäksi erillinen tilava sähköistetty autotalli. Autollesi on myös oma parkkipaikka, jossa varusteena ajastimella varustettu lämpötolppa. Asunto lämpiää helpolla ja edullisella kaukolämmöllä. Kesähelteet karkoitat laadukkaalla Mitsubishi-ilmalämpöpumpulla. Oma tontti on suurempi kuin monessa omakotitalossa. Katettu kuisti jakaa pihan etu- ja takapihaan. Molemmat pihat ovat hyvin suojaisia, hyvin hoidettuja ja täynnä kasvillisuutta. Rehevältä tontilta löytyy koristekasvien ja köynnösten lisäksi raparperiä, yrttejä, kriikunoita, luumuja, karviaisia ja punaisia viinimarjoja. Taloyhtiö Kehälaakso sijaitsee Hakunilan ja Vaaralan välissä, metsien ja peltojen kainalossa. Luonto on täällä hyvin vahvasti läsnä. Silti Hakunilan kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Myös Tikkurilaan pääset nopeasti. Helsingin keskustaan on matkaa 17 kilometriä. Se taittuu helposti bussilla tai omalla autolla Lahdentietä. Myös Kehä III on vieressä. Nämä talot on suunnitellut arkkitehtipariskunta Heikki ja Kaija Siren. Lisää historiallista ja kultturellia tunnelmaa tuo lähes näköetäisyydellä sijaitseva Håkansbölen kartanomiljöö. -Taloyhtiössä on menossa lattia/putkiremontti, jonka kuluja ei ole vielä jyvitetty osakkaille. Puolet asunnoista on remontoitu; tämä ja muut remontoimattomat tehdään näillä näkymin ensi vuonna.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21783272
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kh + s (yhtiöjärjestyksen mukaan)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

1 890,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

420,00 € / kk

Pääomavastike

370,00 € / kk

Erityisvastike

35,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

825,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Korjausvastike 35,00 €/kk peruste: os.lkm

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Autopaikka vuosimaksu 80,00 € / vuosi Autopaikka kylmä vuosimaksu 40,00 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Ei sijaitse lentomelualueella. Kevätyhtiökokouksessa 31.5.2023 päätettiin yhtiöjärjestyksen muuttamisesta. Muutokset: -Uuden yhtiöjärjestyksen mukaan vuosittain pidetään yksi yhtiökokous viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. -Uuteen hallitukseen kuuluu neljä-kuusi (4–6) varsinaista jäsentä ja vähintä yksi (1) varajäsen. -Yhtiökokous voi tarvittaessa valita mahdolliset tilintarkastajat tai toiminnantarkastajat ja heidän varahenkilönsä. Uusi pykälä: 16 § “Osakkeenomistaja, jonka hallitsemaan huoneistoon on yhtiön rakennusvaiheessa myöhemmin tehty lisä- tai muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista, vastaa muutosten aiheuttamista hoito-, ylläpito-, kunnostus- ja peruskorjauksista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu muita kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Osakkeenomistaja on myös vastuussa taloyhtiön rakenteisiin kiinnittämiensä laitteiden aiheuttamista vahingoista.” Uusi pykälä: 17§ “Mikäli ei tässä yhtiöjärjestyksessä toisin määrätä, noudatetaan voimassa olevia asunto-osake-yhtiölain säännöksiä.” Asunto Oy Kehälaakson uusi yhtiöjärjestys on rekisteröity ja voimassa 16.10.2023 alkaen.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Varustus: Induktioliesi Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappi
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Saunan kuvaus
Seinät: Paneeli Varustus: Kiuas, lauteet
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattiat laminaattia ja seinät lasikuitutapettia. Varustus: Ilmalämpöpumppu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1) Lattiat parkettia, seinät maalattuja. Varustus: Kaapisto Makuuhuone 2) Lattiat laminaattia, seinät maalattuja. Makuuhuone 3) Lattiat laminaattia, seinät tapettia. Varustus: Kaapisto
Kattotyyppi
Tasakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Päävastuullisena isännöitsijänä toimii: Korhonen Ismo Isännöitsijä Sähköposti: ismo.korhonen@braleva.fi Puhelin: 0103276419
Huolto
Huoltotoimi ja piha-alueiden huolto suoritetaan talkootyönä. Koneellista talvikunnossapitoa tilataan ulkopuoliselta tarpeen mukaan.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Jokaiseen huoneistoon kuuluu niiden yhteydessä olevat ulkovarastot. Yhtiön välittömään hallintaan ei jää tiloja.

Ilmanvaihtojärjestelmä: Painovoimainen
Kaapeli-TV: DNA Welho

AsOy Kehä-Mäen tontilla (Vuorilehdonkuja 1-2, Vantaa) sijaitsee vanha autotallirakennus. Rakennus tehty talkoilla 1970- luvulla AsOy Kehälaakson ja AsOy Kehä-Mäen silloisten osakkaiden toimesta. Tallin hallintaa varten on ollut tarkoitus perustaa yhtiöentiteetti, jota ei kuitenkaan koskaan ole perustettu. Kuitenkin erisuuntaista rahaliikennettä on muodostunut vuosikymmenien varrella. Tallia on hallinnoitu em. taloyhtiöiden toimesta vuorovuosina. Epäselvä ja moniulotteinen hallintomalli on vaikuttanut osaltaan myös autotallirakennuksen tekniseen kuntoon. Tallirakennuksen tilanteesta on tekeillä laaja selvitys. Tämän jälkeen AsOy Kehälaakso ja AsOy Kehä-Mäki päättävät toimintamallin jatkon suhteen yhdessä. Tällä hetkellä tallirakennusta ei hallinnoi keskitetysti kumpikaan taloyhtiö.

Yhtiössä on osallistuttu aiempina vuosina osakkaiden kph-remontteihin maksamalla vähintään vesieristeet, lattiakaivot, käyttövesiputket yms. osa-alueet. Taloyhtiössä on teetetty 2000-luvun alussa putkiremontin toteutussuunnitelmat, joita on hyödynnetty vanhojen kylpyhuoneiden kunnostuksissa. Taloyhtiön toimesta on uusittu huonokuntoisia kylpyhuoneita, mikäli korjausvastuu on kuulunut yhtiölle. Putkiremonttisuunnitelmien sisältö: -käyttövesi-, viemäri- ja lämpöjohtoverkosto uusitaan -kph:t uusitaan ja kalustetaan -sähkösuunnitelmia ei ole tehty, sähköjä on uusittu osittain edellisinä vuosina remontoitaviin tiloihin. Yhtiökokouksen päätökset 2015 sekä 2021-2023 sekä tärkeää historiatietoa erillisellä liitteellä 28.11.2023.
Kuntotutkimukset: Märkätilojen kosteuskartoitusraportti 15.10.2020 Talokeskus
Oy

Raportti erillisenä liitteenä.
Tehdyt remontit
2021
H3 jäätyneen kastelupostin aiheuttaman pienen vesivahingon kartoitus ja korjaus
G2 ja i2 asuntojen kuistien kunnostus
F3 asunnon sisällä koetun hajuongelman korjaus
F2 kylpyhuoneen peruskorjaus, käyttövesi-, viemäri- ja lämmönjakelujärjestelmän peruskorjaus, alapohjan kosteusvaurioituneiden ja painuneiden rakenteiden korjaus

2020
H1 asunnon vesivahinkokorjaukset, käyttövesiputkien ja lämpöjohtojen sekä -pattereiden uusinta
J4 kph seinien runkorakenteiden korjaus ja jäykistys, käyttövesiputkien muutokset osakasremontin yhteydessä
H1 asunnon lämmönjakokeskuksen säätöventtiilin ja moottorin uusinta
J2 asunnon kuistin portaiden uusintatyö
F2 lämmitysongelman korjaus
Useiden pienempien vesi- ja sähkökalusteiden uusintaa

2019
H1 asunnon vesivahinkokorjaus ja vesi-, viemäri ja lämmitysputkien uusinta

2018
Maanalaisen veden runkoputken ja liitosten korjaukset

2017
Pihapolun valaistuksen rakentaminen

2016
Pihapolun rakentaminen

2015
Julkisivujen laaja maalaus ja paikkakorjaukset, H1 ja H3 vesivahinkokorjaus.

2014
Asuntojen lämmönjakokeskusten uusinta, kattoremontti (pinnoitus, kaivojen uusinta, alipainetuulettimet ja räystäspeltien uusinta).

2012
Roskakatoksen kunnostus

2010
Putkirikon&-tukoksen korjaus

2006
Ulkovuorilaudoituksen korjauksia ja maalaus, ulkovalaistuksen parannus, antennikaapeliverkon uusiminen, oman vesilaitoksen alasajo. Liittyminen Vantaan veden asiakkaaksi. Mittarikaivon asennus.

2003
Putkistojen kuntokartoitus, G2 käyttövesi- ja lämpöjohtoputkien uusiminen

1998-2002
Ikkunat uusittu, ulko-ovien uusiminen
Tulevat remontit
Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmä
- Hankesuunnitelma, putkiremonttisuunnitelmien päivitys, putkiremontti (käyttövesi-, viemäri- ja lämmitysverkostojen uusiminen)

Julkisivut ja runkorakenteet
- huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan

Sähkö- ja telejärjestelmä
- uusimisen suunnittelu ja mahdollinen uusiminen putkiremontin yhteydessä Ikkunat ja ulko-ovet huoltokunnostusta

Huoneistojen märkätilat
- märkätilojen saneeraus osassa huoneistoista osana asuntokohtaista putkiremonttia

Katto
- vesikattojen kunnon tarkastus ja tarvittaessa saneerausta

Piha-alue
- piha-alueiden kunnostusta, mm. asfaltointia ja pihapolkuja

Lukitus
- lukitusjärjestelmän yhtenäistäminen

salaojajärjestelmän kuntotarkastus 2022

koko piha-alueen saneeraus: sade- ja hulevesien ohjauksen parannus, asfaltoinnin ja parkkipaikkojen uusinta, aluesähköistyksen ja valaisimien uusinta ja sähköautolatausvalmius ym. 2025, 2026

lukitusjärjestelmän uusiminen 2025

pesuhuoneiden saneeraus ja asunnon putkiremontti (sis. Vesieristysten, lattiakaivojen viemäreiden ja vesijohtojen sekä myös lämpöverkoston uusimisen) 2022, 2023

vesikattojen tarkastus ja saneeraus: lähtökohtaisesti tehdään paikkakorjauksia sitä mukaa kun tarkastuksissa ilmenee kunnostustarpeita. Tämän hetken tasolla pyritään pääsemään niin pitkälle kuin mahdollista 2027, 2028

verantojen, portaiden, ulko-ovien yms. puuosien kunnostuksia tehdään huoltokorjauksina vuosittain 2022-2030

putkisaneeraus raskas, suunittelu ja toteutus, LJ-verkon perussäätö. Tekemättä olevissa asunnoissa (13kpl) suoritetaan: märkätilasaneeraus, käyttövesi-, viemäri- ja lämpöputkien uusinta. Mahdollisesti myös asuntojen jakokeskukset sekä sähköjohdotukset. Jo tehtyjen asuntojen LVIS-teknisten järjestelmien kunnostustarve ja toimenpiteiden sisältö arvioidaan tarkemmin toteutussuunnittelun yhteydessä. 2022-2023

valokuidun asentaminen kiinteistöön, sisältyy LVISsaneeraukseen 2023-2024
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
12 572 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueen rakennuksia ei ole suojeltu voimassaolevassa kaavassa toistaiseksi. Kaupunginmuseo on esittänyt kaupungin rakennusvalvontaviranomaisille, että heiltä pyydettäisiin rakennuslupaa vaativien hankkeiden lupavaiheessa lausunto kulttuurihistoriallisen tekijöiden vaikutuksesta suunnitteluun.

Lisätietoa kaavoituksesta antaa Vantaan kaupunki
Vantaa-info antaa kaupungin palveluihin liittyvää yleisneuvontaa. Vantaa-infot sijaitsevat Korsossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. p. 09 839 11
Ostajan tulee tutustua huolellisesti lähialueen kaavoitukseen ja muihin tietoihin karttapalvelusta: kartta.vantaa.fi

Vireillä olevat kaavat 18.3.2024

Asemakaavamuutoksella varaudutaan Vantaan ratikkaan osoittamalla riittävä tila ratikan vaatimalle infrastruktuurille ja siihen liittyvälle katuympäristölle Kyytitiellä sekä Kuusikon raitiotiepysäkille. Suunnittelualue sijaitsee Kuninkaalan ja Hakkilan kaupunginosien rajalla.

Sijainti

Suunniteltava alue sijaitsee Kuninkaalan ja Hakkilan kaupunginosissa Tikkurilan suuralueella. Alueeseen kuuluu Kyytitien katualuetta, joka rajautuu idässä Vanhaan Porvoontiehen ja lännessä Tukkukaupankujaan. Kaava-alueeseen kuuluu kadunvarren kiinteistöt, joiden pinta-alaan kaavamuutos vaikuttaa.

Asemakaavamuutos

Muutoksella varaudutaan Vantaan ratikkaan osoittamalla riittävä tila ratikan vaatimalle infrastruktuurille ja siihen liittyvälle katuympäristölle Kyytitiellä.

Kyytitielle Sammaltien ja Kanervantien risteyksen läheisyyteen sijoittuu Kuusikon raitiotiepysäkki. Muutoksessa raitiotielle ja siihen liittyville toiminnoille, kuten ajoneuvoliikenteelle, pyöräilylle ja kävelylle, viheralueille, istutuksille ja hulevesiratkaisuille osoitetaan tilaa asemakaavassa suurentamalla katualueita ja pienentämällä muita alueita.

Kiinteistöt, joiden pinta-alaan muutos vaikuttaa, ovat mukana kaavamuutoksessa.

Tässä osa tiedoista, lisätietoa liitteenä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kehälaakso

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 15 kpl, näistä osakkeellisia on 0 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hakunila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ramirez Stefano

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.