Bo LKV Turku

Kerrostalo | 1h + avok. + wc / kph + p

Verkaranta 5, Littoinen, Lieto

Hinta

136 000 €

Koko

38 m²

Vuosi

1891

Tunnelmallista asumista Littoisten verkatehtaalla! Nyt on mahdollisuus päästä fiilistelemään historialliseen verkatehtaaseen kauniiseen ympäristöön Littoistenjärven kupeeseen. Kolmannen kerroksen 38 neliöinen koti on vailla uutta omistajaa. Tämä virallisesti yksiöksi merkattu asunto on jaettu seinärakennelmalla makuutilaan ja muuhun oleskelutilaan. Avokeittiö on tehty uuteen paikkaan vuonna 2018, jolloin myös asunnon lattiat on uusittu. Samaan aikaan kylpyhuone on remontoitu upean moderniksi. Tänne saat mahtumaan oman pyykinpesukoneen ja kuivatat puhtaan pyykin. Olohuoneesta on käynti söpölle parvekkeelle, mikä aukeaa yhtiön sisäpihalle. Alueena verkatehdas on rauhaisa ja hyvinkin yhteisöllinen. Yhtiön pihapiirissä on mm. yhteinen grillialue, lasten leikkipiha sekä halutessasi voit vuokrata myös viljelylaatikoita kesän ajaksi. Verkarannan oma paikallinen huoltoyhtiö sekä isännöitsijä ovat lähellä. Tehtaan ympäristössä järjestetään kesäisin markkinoita ja muuta kylätoimintaa. Palloilukenttä ja luistinrata ovat vieressä. Littoistenjärven kävelyreitit uimarantoineen kävelyetäisyydellä. Alueella toimii myös muutama lähikampaamo, Gugga-putiikki sekä K-Market Littoinen. Sippaantieltä voit hypätä Fölin kyytiin muutaman kerran tunnissa kohti Turun keskustaa. Matkaa Turkuun tästä tulee noin kahdeksan kilometriä ja Liedon keskusta on melkeinpä saman matkan päässä. Autoilijan on mahdollista ostaa oma autopaikka tehtaan parkkialueelta. Tämä myydään erikseen, hintapyyntö 2 500€. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin ainutlaatuisessa miljöössä! Varaa oma yksityisnäyttösi välittäjältä. Kohdetta välittää: Piia Järvinen 045 631 6861 piia.jarvinen@bo.fi IG: @piia.jarvinen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21760806
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + avok. + wc / kph + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1891
Käyttöönottovuosi
1891
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

136 000,00 €

Velaton hinta

136 000,00 €

Neliöhinta

3 578,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

220,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu kulutuksen mukaan, maksetaan ennakkoa 20€/kk/hlö ja tasataan kerran vuodessa. Sähkö yhtiön kautta kulutuksen mukaan. Maksetaan ennakkoa kuukausittain 25€ (tästä 10€ on perusmaksua) ja tasataan käytön mukaan. Yhtiön perusnettinopeus sekä kaapeli-tv 0,50€/kk. Yhtiössä on meneillään märkätilojen saneeraus. Märkätilaremontin kustannusarvio tämän huoneiston osalta 2500€-3000€ (isän.todistuksen mukaan). Tämän huoneiston märkätilaa/kylpyhuonetta ei remontoida. Kustannus realisoituu, kun märkätilaremontti on valmis(arvio elokuu). Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä maanmittauslaitokselta kaupanteon jälkeen. Ostaja vastaa kaikista tähän sekä osakekirjan mitätöimiseen/sähköistämiseen liittyvistä kuluista.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Asuntoon sisään tultaessa "eteinen". Täällä vaatesäilytystila makuutilan seinän takana/toisella puolella. Lattiat laminaattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Pyykinpesukone, muu irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä 1h+kk+p. Suojelukohde. Vanha teollisuusalue v.1891. Saneerattu 1997. Käyttöoikeus yhteisiin piha- ja virkistysalueisiin. Huoneistot ovat alkuperäiskunnossa mikäli huoneistotiedoissa ei erikseen mainita tehtyjä huoneistoremontteja (tai remontit ovat tehty ennen 1.7.2010). Yhtiöllä on yhtiökokouksen vahvistama vastuunjakotaulukko (saatavana välittäjältä). Maksuvalmiuden varmistamiseksi yhtiölle on otettu 10 000€ shekkiluotto Liedon säästöpankilta. Yhtiössä meneillään märkätilaremontti huoneistoissa. Tämän valmistuttua tähän huoneistoon tulee kohdistumaan yhtiölaina osuus, mikä noin 2500€-3000€. Yhtiökokouksessa 04.10.2023 päätettiin nostaa laina max. 350 000€ koskien tätä märkätilaremonttia. Myytävän huoneiston märkätilaa ei tarvitse saneerata yhtiön saneerauksen yhteydessä, sillä remontti on tässä tehty vuonna 2018.
Tehdyt remontit
Nykyinen omistaja asennuttanut keittiöön yläkaapit sekä liesituulettimen ja kylpyhuoneen peilikaapin 2021. Wc-pönttö myös uusittu 2023.

Edellisen omistajan aikana remontoitu keittiö (vaihdettu paikkaa) ja kylpyhuone sekä asunnon lattiat 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Kvik keittiö (2018). Keittiön yläkaapit sekä liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) asennettu 11/2021. Varusteet: integroitu tiskikone sekä jääkaappi/pakastin, induktio liesitaso sekä erillisuuni. Tasot laminaattia, saareke missä vetolaatikot. Lattia laminaattia, seinässä lasikuitutapetti sekä välitilassa levy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2018. Wc sekä suihku samassa tilassa. Wc-pönttö uusittu Ido (2023), peilikaappi asennettu 11/2021. Varustus: lattialämmitys (sähköinen), suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, ilmanvaihtokoneen yksikkö, katossa kuivaustanko.
Olohuoneen kuvaus
Avokeittiö / olohuone samaa tilaa. Parvekkeelle käynti olohuoneesta. Lattia laminaattia, seinät maalattua lasikuitutapettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuutila eritelty omaksi tilakseen osittaisella seinärakennelmalla. Seinä lasia ja vaneria. Makuutilan puolella ikkuna rappukäytävään. Lattia laminaattia, seinät maalattua lasikuitutapettia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi varastotilaa. Toinen yhtiön vintillä (kylmä) ja toinen ykköskerroksessa (lämmin).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Taloyhtiön nimi
As Oy Liedon Verkapiha
Isännöitsijän yhteystiedot
Marko Silanterä p.044 7427716, Verkarannan huolto Oy, verka@verka.fi
Huolto
Verkarannan huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, tulo/poisto. Yhteinen grillialue sisäpihalla, kaasugrilli käytössä. Lasten leikkipiha.
Tehdyt remontit
2003 hissin peruskorjaus.
2008 ikkunapuitteiden maalaus + peltikaton maalaus.
2014 lukkojen uudelleen sarjoitus + postilaatikoiden uusiminen.
2017 IV-kanavien puhdistus ja säätö.
2018 ikkunapuitteiden maalaus.
2019 lämmönvaihtimen uusiminen.
2020 länsipuolen ikkunoiden maalaus.
2021 parvekkeiden teräsosien maalaus.
2024 märkätilasaneeraus (käynnissä)
Tulevat remontit
2023/2024 märkätilojen uusiminen
2024/2025 hissin uusiminen + ulko-ovien uusiminen
2024 katon maalaus tai pinnoitus
2025 parvekkeen ovien kunnostus/vaihto tarpeen mukaan
2026 ikkunoiden uusimminen/korjaus tarpeen mukaan
Piha > piipun korjaus
Energialuokka
D (2013), voimassa: 02.09.2027
Tontin koko
1 300 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Liedon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
7 653,90 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Verkarannan Huolto Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2096
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa autopaikkaosake erikseen. Autopaikalla sähkötolppa (mahdollisuus asentaa latauspistoke omalla kustannuksella), hintapyynti 2500€. Autopaikka on pihapaikka, AP 76 (osak.145-146), autopaikan hoitovastike 10,50€/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Littoinen, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Piia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.