Bo LKV Vantaa

Rivitalo | 4h + k + s

Nuuniitynkuja 2, Viherlaakso, Espoo

Hinta

429 000 €

Koko

101,5 m²

Vuosi

1979

Unelmiesi koti odottaa Viherlaakson sydämessä! Haluaisitko asua vastaremontoidussa rivitalon päädyssä, missä lintujen laulu ja järven rauhoittava maisema luovat kesäisin aivan oman beach house-fiiliksen ja talvella tunnelmallisen, rauhoittavan kotoisen tunnelman? Astuessasi sisään tämän upean kodin alakertaan kohtaat avaran ja tunnelmallisen loft-henkisen tilaihmeen 70-luvun modernissa ilmeessä. Olohuone yhdistyy tilavaan ja moderniin keittiöön, luoden kauniin ja laadukkaan kokonaisuuden. Lisäksi täältä löydät erillisen wc:n sekä runsaasti kaappitilaa eteisessä. Olohuoneesta pääset nauttimaan kauniista juuri ison muutoksen läpikäyneestä terassista ja viime kesänä laitetusta siirtonurmesta ja tuija-aidasta. Yläkerrassa odottavat kolme makuuhuonetta aikuiseen ja lapsien makuun tai jooga- ja työhuoneeksi. Yhdestä makuuhuoneesta pääsee parvekkeelle, josta voi ihailla ympäröivää luontoa ja järven maisemia. Yhdessä makuuhuoneessa on myös tilava walk-in-closet tyylinen vaatesäilytystila. Yläkerran kylpyhuoneessa ja saunaosastolla voit nauttia hemmotteluhetkistä yksityisessä spa-miljöössä. Tässä kodissa on ajateltu luksuksen ohella arjen sujuvuutta ja mukavuutta. Yläkerran kylpyhuoneen kaappeihin on piilotettu pesukone ja kuivausrumpu, jotka tekevät pyykkien pesusta vaivatonta ja huomaamatonta, säilyttäen samalla tilan esteettisen ilmeen. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja taloyhtiöllä on oma laituri Lippajärven rannassa. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Katriina Kuusisto, LKV, KiAT,IAT 040 505 3634 I katriina.kuusisto@bo.fi Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme myyntikohteidemme asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21723081
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101,5 m²
Kokonaispinta-ala
101,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Neliöhinta

4 226,60 €/m²

Vastike

Hoitovastike

436,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

436,45 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

13,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Yhtiökokous päätti valtuuttaa hallituksen ottamaan enintään 70 000 euron suuruinen laina lämpöjohto-, patteri- ja käyttövesiverkoston venttiilien sekä patteritermostaattien uusimisen sekä lämmitysverkoston tasapainotus-urakan sekä muiden 2024 korjausten rahoittamiseksi 10 vuoden ajalle. Hallitukselle on myönnetty periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tarvittaessa. Hallituksella on valtuutus muuttaa pääomavastikkeita, jos yhtiöltä veloitetut korot tai muut lainanhoitokulut muuttuvat oleellisesti. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Yhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kahdessa makuuhuoneessa tehosteseinänä tapetti. Portaikon seinän purku (ei kantava), korvattu lasilla. Yläkerran päämakuuhuoneessa on walk-in-closet tyyppinen vaatesäilytystila.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Ilmansuunta: länteen
Tehdyt remontit
2022 keittiö- ja kylpyhuoneremontti, huoneistosähköjen uusinta sekä tilamuutos. WC ja kylpyhuone remontoitu kokonaan vesieristeet mukaan lukien kalusteita myöden ja käyttövesi- ja viemäriputket uusittu runkoputkiin asti. Keittiö uusittu kokonaan koneita ja kalusteita myöden ja seinä kaadettu. Vesipistettä siirretty lähemmäksi ikkunaa. Eteisen ja keittiön lattia uusittu laattapinnaksi lattialämmityksineen. Keittiön patteri jätetty paikoilleen. Sähköt uusittu kokonaan ja sähkökeskus uusittu ja modernisoitu. Yläkerran makuuhuoneeseen on tehty walk-in-closet tyyppinen vaatesäilytystila.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Erinomainen, remontoitu kokonaan vuonna 2022. sähköt uusittu kokonaan, mutta sähkötaulua ei ole uusittu vaan se on modernisoitu lisätaululla, jotta nykymääräykset toteutuvat. Huoneiston käyttövesi- ja viemäriputket on uusittu runkoputkistoon asti.
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö on uusittu kokonaan koneita ja laitteita myöden vuonna 2022. Seinä on kaadettu ja vesipistettä siirretty lähemmäksi ikkunaa. Keittiössä Terrazzo kivitasot. Keittiön kaapistot Kvik Mano tammea.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihkuseinä, wc
Kylpyhuone remontoitu 2022. Vesikiertoinen patteri uusittu. Bidee suihku. Unidrain messinkiset linjakaivot (2 kpl). Kylpyhuonekaapistot tammea.
WC-tilojen kuvaus
Vesikieroinen sähköpatteri uusittu. Remontoitu 2022.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Tervaleppä sormipaneeli seinissä ja katossa. Remontoitu 2022.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Mosaiikkiparketti (tammi).
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Mosaiikkiparketti (tammi). Kvikin vaatekaappi.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy Jorma Hytönen p. 010 228 2000 jorma.hytonen@retta.fi
Huolto
Kotikatu Oy p. 010 2708 790
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Asukkaiden käytössä laituri Lippajärven rannassa.
Kuntotutkimukset: Yhtiössä suoritetut kuntoarviot ja -tutkimukset tai muut selvitykset:
Suomen Talokeskus Oy huoneistojen märkätilatarkastukset 4.11.2009,
Fortum sähköautokartoitus 31.1.2018, julkisivujen kuntotutkimus 2022, putkistojen kuntotutkimus 2022
Tehdyt remontit
2023 IV nuohous, 2022 julkisivujen kuntotutkimus, 2020 lämmönjakolaitteiden uusiminen, 2019 pyykinkuivausalueen uusimisen toteutus, asfaltoinnin ja pihojen vedenohjauksen parantamisen toteutukset, laiturin uusiminen ja portaiden korjaus, 2018 jätealueen muutos ja Molok-jäteastioiden hankinta, asfaltoinnin ja pihojen vedenohjauksen parantamisen suunnittelu, postilaatikoiden uusiminen, 2016 paisunta-astian kunnostus, patteriventtiilien tarkistaminen ja osittainen uusiminen, huippuimureiden osittainen uusiminen, runkoviemärin osittainen korjaus, 2015 vakuutuskorvauksen alaiset työt, sisäilmaongelmat osakehuoneisto C10, piha-alueen asfaltointipaikkaukset, tontin raja-aidan uusiminen, 2014 salaojien kuvaus ja huuhteluTV/radioantennivaahvistimien ja antennien uusiminen, katon uusiminen, 2013 ulko-ovet, 2012 korvausilmaventtiilit, leikkipaikan kunnostus, 2011 palovaroittimien tarkastus ja lukumäärän päivitys, ikkunoidden maalauskunnostus, pihavajojen uusiminen, 2009 yläpohjan lisälämmöneristys, huoneistojen märkätilatarkastus, 2005 julkisivujen tiiliä ja lämpöeristeitä vaihdettu, 2004 ulko-ovien maalaus, pesualtaiden hajulukot ja lattiapuket, 2002-2003 A-, B-, C- ja D-talojen ikkunoiden ulkopuolisten puuosien ja vesipeltien maalaus, 1998 autokatos ja pihatyökaluvarasto rakennettu nimettyjen henkilöiden toimeesta, 1996 termostaattiset patteriventtiilit
Tulevat remontit
2024 julkisivujen kuntotutkimuksen mukaisia korjaustoimenpiteitä (2024-2027), kiinteistön kuntoarvio, lämpöjohto- patteri- ja käyttövesiverkoston venttiilien sekä patteritermostaattien uusiminen sekä lämmitysverkoston tasapainotus,
pohjaviemäreiden ja SV6-osuuden painehuuhtelu ja uusintakuvaus, autolämmitysrasioiden korjauksia, palovaroittimien varmistus uuden pelastuslain vaatimalle tasolle (2024-2025) ennen 31.12.2025, 2026- sähköautojen latauspisteiden toteutus
Energialuokka
D (2018), voimassa 25.8.2033 asti
Tontin koko
7 390 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lippakoto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Viherlaakson koulut (ala-aste, yläaste), Viherlaakson kuvataidepainotteinen lukio,
Viherkallion ala-aste
Palvelut: S-Market Lähderanta, K-Market Lähderanta, Viherlaakson palvelut, Sellon palvelut, Kauniaisten palvelut, Viherlaakson kirjasto, Kilon terveysasema, Jorvin sairaala
Muut palvelut: Viherkallion asukaspuisto
Päiväkodit: Nuumäen päiväkoti, Viherkallion päiväkoti, Pilke Sinipilvi päiväkoti
Liikenneyhteydet
bussit, juna-asema Kauniainen
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutuneet autopaikat 25 kpl. Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: Hallitus hallinnoi autopaikkoja 13 €/kk+13 €/kk sisälämmitin. Lämpötolpan avaimet taloyhtiöstä. Huoneistoon A1 kuuluvaan autopaikkassa on hybridiauton latauspistoke. Yhtiössä sallittu osakaslähtöiset lataushankkeet muutostyöilmoituksella ja sopimuksella (YK2023).
Toteutuneet autopaikat 25 kpl
Pihan kuvaus
Takapihalle on tehty suorakaiteen muotoinen terassi.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Lippajärven ranta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Viherlaakso, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusisto Katriina

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, IAT

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.