Avellan LKV Oy

Kerrostalo | 2H + KT + S

Salhojankatu 25d, Tammela, Tampere

Hinta

288 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

2023

As Oy Tampereen Victoria rakennettiin Tampereen paraatipaikalle, uuden Tammelan Stadionin kylkeen! Victorialla viitataan voiton jumalattareen, onhan Victoria voittajan valinta! Taloyhtiö on valmistunut 12.10.2023! Tämän uniikin kokonaisuuden läheltä löydät kaiken, mitä tarvitset. Palveluita kuten Tammelan liikekeskus, josta löytyy ruokakauppa ja ravintoloita. Kivenheiton päässä on legendaarinen Tammelantori, kouluja ja erittäin hyvät liikunta mahdollisuudet. Myös liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat, lähettyviltä löytyy bussi- sekä ratikkapysäkki. Nyt olisi tarjolla iso saunallinen kaksio. Iso keittiö/olohuone yhdistelmä, josta käynti todella suurelle lasitetulle parvekkeelle. Keittiön materiaalit ovat huolella valittuja ja makuuhuoneen yhteydestä löytyy tilava vaatehuone. Omassa saunassa on ihana nauttia löylyistä. Taloyhtiön kaksi yhteisterassia matalampien kattojen päällä, ottavat mallia uniikista New Yorkin High Line -puistoalueesta. Terassit istutuksineen ja aurinkotuoleineen ovat paitsi näyttäviä myös viihtyisiä. Tässä upea kokonaisuus tarjolla!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21697788
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KT + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/9
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: 01.04.2024

Hinta

Myyntihinta

93 827,77 €

Velkaosuus

194 172,23 €

Velaton hinta

288 000,00 €

Neliöhinta

5 333,33 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

57 892,00 €

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiöllä on pitkäaikainen asuinhuoneistoihin kohdistuva laina Tampereen Seudun Osuuspankista. Yhtiölainan ehtojen mukainen marginaalikorko on 0,95 % ja viitekorkona euribor 12 kk. Pääomavastike A:n määrittelyssä muuttopäivästä alkaen on käytetty 4,695 % kokonaiskorkoa: marginaali 0,95 % + EB 12 kk 3,745 % (noteerauspvm. 1.3.2023). Korko on tarkistettu 1.3.2024 ja uusi korko on 4,694%. Muutos on niin pieni, että ei aiheuta muutosta vastikkeisiin. Yhtiön hallitus on valtuutettu määrittelemään yhtiössä perittävä Pääomavastike A uudelleen korontarkistuspäivän jälkeen, mikäli korkokulut muuttuvat olennaisesti, korkokulujen maksamisen mahdollistamiseksi. Korko tarkistetaan vuosittain ja korkojen nousu vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Laina-aika on rakentamisaika + 25 vuotta valmistumisesta. Lyhennysvapaa on kaksi vuotta rakennuksen valmistumisesta. Luotonantaja on varannut oikeuden tarkistaa lainan korkomarginaalia kolmen vuoden välein, ensimmäisen kerran kolmen vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta lukien. Pääomavastiketta sisältäen lyhennyksen osuuden voidaan kerätä jo aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyksen määräpäivänä. Lainan ensimmäinen lyhennys on velkakirjan ehtojen mukaisesti 31.5.2026. Tämän lisäksi lainaan voidaan tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, jotka vastaavat osakkaiden suorituksia huoneistokohtaisiin lainaosuuksiinsa. Yleensä lyhennys+korko aloitetaan keräämään noin 6kk ennen ensimmäistä lyhennystä. Kokonaan lainaosuutensa suorittaneet ovat vapautettuja pääomavastikkeen maksamisesta. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Taloyhtiön kokonaislaina 18.3.2024: 10.112.739,00 euroa (josta 194.172,23 euroa kohdistuu tähän huoneistoon)

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

186,84 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

57 892,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

189,00 € / kk

Pääomavastike

775,20 € / kk

Tontin vuokravastike

186,84 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 151,04 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tontin vuokravastikkeen maksaminen, ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa. TONTINVUOKRAVASTIKKEEN MUODOSTUMINEN: Vuokran suuruus on maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.9.2021) ollut 192.085,10 €/vuosi. Vuokran indeksikorotettu suuruus vuonna 2023 ottaen huomioon yhtiön sisäänmuuttopäivänä omistama määräosa (n. 6,5 %) tontista on 198.981,10 €. Vuokra on sidottu Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin siten, että perusvuokra on edellä mainittu vuokra ja perusindeksilukuna on elokuun 2021 elinkustannusindeksin pisteluku.Tarkistusindeksinä on kunakin tarkistushetkellä viimeinen julkaistu elinkustannusindeksin pisteluku. Vuokra tarkistetaan ensimmäisen kerran 1.1.2022 ja sen jälkeen kunkin vuoden tammikuussa siten, että perusvuokraa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Indeksin alentuminen ei alenna vuokraa. Kohteen välittäjältä voit kysyä maanvuokrasopimusta.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22,00 euroa/ hlö/ kk. Tasataan vuosittain. Tontti on valinnainen vuokrantontti. Valmistumisen aikaan tontinlunastushinta oli: 57892,00 euroa. Yhtiö tulee omistamaan määräosan (n. 6,5 %) tontista. Lunastaminen oli mahdollista ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä sisäänmuuttopäivänä. Tämän jälkeen vuokralaisen lunastusoikeus on vuosittain (elokuussa on taloyhtiön ilmoitettava). Kaupat toteutetaan vuosittain viimeistään marraskuussa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Tontin hinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Perushinta on sopimuksen allekirjoitushetken em. koko tontin hinta (perushinta) ja sitä vastaava perusindeksiluku on elokuun 2021 elinkustannusindeksin pisteluku. Kauppahinta tarkistetaan ennen tontin määräosan kauppojen tekemistä. Tarkistusindeksinä on kunakin tarkistushetkellä viimeksi julkaistu elinkustannusindeksin pisteluku. Kauppahintaa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei kauppahintaa kuitenkaan alenneta. Hinnastossa esitetty huoneistokohtainen lunastushinta on laskettu käyttäen perusteena yhtiön valmistumishetken arvioitua jäljellä olevan tontin määräosan (n. 93,5 %) lunastushintaa arvioiduilla indeksikorotuksilla (yhteensä n. 4.717.000,00), jossa on huomioitu ennen sisäänmuuttopäivää yhtiön suorittama tontin määräosan (n. 6,5 %) lunastus. Laskennassa on yhtiön valmistumishetkelle laskettu arvioitu elinkustannusindeksikorotus n. 5,1 %. Toteutunut elinkustannusindeksikorotus voi poiketa arvioidusta. Tontin vuokranantaja/myyjä laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Yhtiökokous voi päättää vuokranantajan omistaman lunastamatta olevan määräosan lunastamisesta kokonaisuudessaan yhtiön omistukseen ja lainan ottamisesta lunastamista varten. Yhtiön lunastaessa vielä lunastamattoman osuuden vuokranantajan omistamasta tontista kokonaisuudessaan, on kaupasta yhtiölle aiheutuvat kustannukset katettava yhtiöjärjestyksen mukaisesti pinta-alaperusteisella pääomavastikkeella, jota kerätään niiltä asuinhuoneistojen, liiketilojen ja toimisto-/työ-/palvelutilojen osakkeenomistajilta, jotka eivät ole vielä lunastaneet huoneistokohtaista määräosaa. Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on uutta vastaavassa kunnossa. Tässä on asuttu joitakin kuukausia vuokralla(vuokralainen muuttaa omaan omistusasuntoon)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämmönluovutus asunnoissa vesikiertoisella lattialämmityksellä, pesuhuoneissa sähköinen mukavuuslattialämmitys huoneiston sähköstä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Teräsbetooni
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapit ovat matta musta MDF ovea ja välitilassa valkoinen laatta. Työtasona laminaatti taso, väriltään musta "marmori". Jääkaappi/pakastin on rosterin värinen ja astianpesukone on integroitu. Lattia on kovapuulattia "coconut cream, 2-säleinen"
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: muu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Seinät ja lattia ovat laatoitettuja. Suihkussa on suihkuseinä. Saunassa tervaleppä panelointi. Allaskaappi ja peilikaappi ovat tumman harmaat.
Saunan kuvaus
Saunan panelointi on tervaleppää.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on kovapuulattia "coconut cream, 2-säleinen"
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen lattia on kovapuulattia "coconut cream, 2-säleinen"
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Osakkailla käytössä irtaimistovarastot.
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ulkovälinevarastot, lastenvaunuvarastot, sähköpääkeskukset, lämmönjakohuoneet,
siivouskomero, väestönsuoja ja asuntokohtaiset irtaimistovarastot (puu/verkkorakenteiset 1 kpl /asunto) sekä ulkona olevat terassipihat.
Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
FIM Tonttirahasto I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
24.5.2071

Asunto Oy Tampereen Victoria

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöllä ei ole osakkeilla hallittavia, eikä taloyhtiön välittömään hallintaan jääviä pysäköintipaikkoja. Taloyhtiön asukkailla on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeuksia alakerrassa olevasta pysäköintiyhtiöstä. Pysäköintioikeus tarkoittaa, että on oikeus pysäköidä auto pysäköintilaitoksen tiloihin mutta asukkaalla ei ole nimettyä autopaikkaa. Autohallissa ei ole lämmitystolppia. Asukas tekee itse sopimuksen pysäköintioikeuksia tarjoavan yrityksen kanssa.
Taloyhtiöllä ei ole osakkeilla hallittavia, eikä taloyhtiön välittömään hallintaan jääviä
pysäköintipaikkoja. Taloyhtiön kaavanmukaiset velvoitepaikat sijaitsevat viereisen tontin
pysäköintihallissa. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeuksia erillisestä pysäköintiyhtiöstä. Pysäköintioikeus tarkoittaa, että on oikeus pysäköidä auto pysäköintilaitoksen tiloihin mutta asukkaalla ei ole nimettyä autopaikkaa.
Autohallissa ei ole lämmitystolppia. Asukas tekee itse sopimuksen pysäköintioikeuksia tarjoavan yrityksen kanssa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tammela, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Avellan LKV Oy

Avellan LKV Oy
Avellan LKV Oy

Rantatie 37,
33250 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.