Bo LKV Vantaa

Paritalo | 2-3 h, k, kph, parveke, kellari, piharakennus (s, tupa, kph, katettu terassi)

Vårdöntie 49, 11 kaupunginosa, Valko, Loviisa

Hinta

84 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

1947

Tarjolla rauhallista ja idyllistä kyläelämää meren tuntumassa! Valoisa ja kodikas paritalo rauhallisesta, luonnon ja meren ympäröivästä niemestä, Valkosta, odottaa uusia asukkaita. Koti sopii ympärivuotiseen asumiseen, kakkoskodiksi tai kesänviettopaikaksi. Omalla vehreällä 1405 m2 rinnetontilla sijaitseva kahden asunnon talo on valmistunut v.1947. Asunto A ja asunto B hallitsevat kiinteistöä puoliksi hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Talon idänpuoleisesta päästä on kuistin kautta kulku asuntoon B. Tuulikaapin jälkeen tullaan eteiseen, josta on kulku kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen ja keittiöön. Tilavassa olohuoneessa on kaunis takka ja isot ikkunat, joista pääsee paljon valoa sisään. Keittiössä on hyvin säilytystilaa ja keittiön pöydän äärestä voi ihailla maisemaa hoidetun puutarhatontin sisäpihalle. Yläkerrassa ikkunalliset pariovet valaisevat ullakkotilan ja vievät avokuistille, joka rakennettiin vuonna 2009 samalla, kun talon ulkoverhous remontoitiin. Kellarikerroksessa ja yläkerran vinttikomeroissa on paljon säilytystilaa. Tontin perällä sijaitseva 31 neliön talvilämmin piharakennus on Rosendahlin Pilha-malli. Rakennuksessa on kuisti, tupa, pesuhuone ja sauna. Tuvassa on kamiina ja katettu tilava kuisti kutsuu vapaa-ajan viettoon aikaisesta keväästä myöhään syksyyn. Piharakennuksen ja päärakennuksen väliin muodostuu suojaisa sisäpiha, jossa on erilaisia istutuksia, hedelmäpuita, terassi ja erillinen oleskelualue. Puitteet ovat täydelliset luonnonläheiseen ja rauhalliseen merelliseen elämäntapaan. Valkon uimarannalle on matkaa 350 m ja venesatamaan 400 m. Niemestä löytyy metsäpolkuja ristiin rastiin niin lenkkeilyyn, hiihtoon kuin sienestämiseen ja marjastukseenkin. Kaupungin palveluiden ääreen ajaa sukkelasti (n.8 km) läpi kauniiden peltomaisemien. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tämän kodin tunnelmaan ja ympäröivään kyläelämään. Essi Niemelä I 050 574 3540 I essi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21682125
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3 h, k, kph, parveke, kellari, piharakennus (s, tupa, kph, katettu terassi)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala perustuu pöytäkirjaan 23.6.1997 (huon. A ja B 2h+k noin 67 m2 kumpikin). Digi- ja väestötietoviraston mukaan paritalon kerrosala on 146 m2 (kahden asunnon talot). Myyjältä eikä rakennusvalvonnasta löydy alkuperäisiä pohjakuvia. Hinnan asetanta ei perustu pinta-aloihin vaan kiinteistöön kokonaisuutena. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Suosittelemme pinta-alan tarkistusmittausta oikean pinta-alatiedon varmistamiseksi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1947
Käyttöönottovuosi
1947
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

84 000,00 €

Velaton hinta

84 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 84.64 €/v.2023
Sähkön kulutus perustuu vuosikulutusarvioon v.2023 (lämmitys). Mahdollinen varainsiirtovero 3% velattomasta myyntihinnasta. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Muita maksuja: nuohous, jätehuolto, vesi ja jätevesi, hulevesimaksu, vakuutus, polttopuut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Varustuksen toimintakunnosta ei ole varmuutta.
Kohteen lisätiedot
Kaupan kohteena oleva kiinteistö on kuolinpesän omistuksessa. Myyjä ei ole asunut kaupan kohteena olevassa kiinteistössä eikä sen vuoksi ole tietoinen kiinteistön kunnosta, ylläpidosta, remonteista eikä tarpeiston kunnosta.
Tehdyt remontit
Asunnon A asukkailta saadun tiedon mukaan: ulkoseinien puuverhoilu ja eristys ja parvekkeiden rakentaminen rakennuksen päätyihin v. 2009.
Asunnon ullakkotila on jossakin vaiheessa otettu käyttöön. Ullakkotilan huonekorkeus ei täytä rakennuslain mukaista minimi huonekorkeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä on pesukone. Varustuksen toimintakunnosta ei ole varmuutta.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu, tapetti
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: peilikaappi, suihku, suihkukaappi, wc
Kylpyhuone löytyy talosta ja pihasaunasta. Varustuksen toimintakunnosta ei ole varmuutta.
Saunan kuvaus
Sauna sijaitsee piharakennuksessa. Varustuksen toimintakunnosta ei ole varmuutta.
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Talon alla kellarissa on paljon säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
434-11-1112-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 405 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on 1405 m2, josta Vårdöntie 49 B hallitsee hallinnanjakosopimuksen mukaan aluetta B. Kumpikin sopijapuoli hallitsee omaa osaansa asuinrakennuksesta ja oman puolen varastorakennuksesta. Lisäksi on sovittu, että hallinta-alueen raja kulkee suoraviivaisesti asuinrakennuksen A- ja B-puolen erottavan väliseinän kohdalla ja sen suuntaisena hallinnanjakosopimuksen liitteen mukaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Puutarhatontti, jossa on hedelmäpuita ja istutuksia.
Tontin nimi
1112
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Sähköisiä panttikirjoja (3kpl) yhteensä 90 365,10 €. Siirretään ostajalle lainoittamattomina kauppahinnan maksua vastaan. Sähköisten panttikirjojen siirtomaksuista vastaa ostaja.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Puolet rakennusoikeudesta kuuluu tälle tontinpuoliskolle. Loviisan Rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Loviisan kaupungin kaavoitus
Asemakaavalla suojeltu rakennus (su merkintä). Rakennusala, jolla on kaupunkikuvan eheyttä tukeva rakennus. Rakennusta ei saa purkaa ilman rakennuslautakunnan lupaa ja perusteltua syytä. Uudis-, laajennus- ja korjausrakentaminen rakennusalalla tulee toteuttaa massoittelun, kattomuotojen sekä julkisivujen osalta alueen yhtenäisyydelle leimallisia tyylipiirteitä soveltaen.
Valkon osayleiskaavan luonnos nähtävillä 21.7.-8.9.2023.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talvilämpimässä piharakennuksessa (Rosendahl/Pilha) on tupa, jossa on Harvian kamiina. Pesuhuoneessa on suihkukaappi, wc-istuin ja pesuallas. Lauteiden alla on lämminvesivaraaja. Rakennuksessa on sähkölämmitys. Katettu kuisti. Kerrosala on rakennuslupapiirustusten mukaan18.5 m2 ja kokonaisala 31 m2. Varustuksen toimintakunnosta ei ole varmuutta. Rakennus on määräosan B käytössä ja omistuksessa. Saunarakennuksen takana on varasto, jossa toisessa päädyssä voi säilyttää ruohonleikkuria ja muita tarvikkeita ja toisessa päädyssä on puuliiteri.
saunarakennus, puuliiteri, varasto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loviisa

Asuinalueena Valko, Loviisa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niemelä Essi

asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.