Nord LKV Oy

Omakotitalo | 6 h + k + kph + s + 3xwc + khh

Asgård 35, Kauklahti, Espoo

Hinta

598 500 €

Koko

158 / 192 m²

Vuosi

2012

A-ENERGIALUOKAN OMAKOTITALO AUTOKATOKSELLA JA VARASTOLLA /MAALÄMPÖ o m a t o n t t i - m a a l ä m p ö - a u t o k a t o s - l ä m m i n v a r a s t o - p a l j u Kauklahden ihastuttava Asgård! Tämän kadun talot muodostavat herkullisen kokonaisuuden kauniin pastellin väreissään ja tämä toiseksi viimeinen talo metsän reunalla odottaa uusia omistajia hyvällä sijainnilla. Tässä kodissa on harrastavaan lapsiperheeseen paljon mahdollisuuksia, sillä 2 kerroksinen puutalo koti pitää sisällään niin neljä makuuhuonetta kuin kaksi oleskelutilaa, keittiön, useamman wc:n ja kaksi kylpyhuonetta sekä tilavan kodinhoitohuoneen -josta on vielä käynti ulos ja tilaa vaikka fillarin pesuun, tai koirille. Harrastustuksia varten on hyödynnettävissä erillinen autokatosrakennuksessa sijaitseva lämmin varasto, jossa nyt on perheen kuntosali peilikaapistoineen. Tänne voi seuraava rakentaa niin man caven, nuorison hang around paikan tai vaikka balettitanssijan peilisalin voimistelupaikkoineen. Mikä ettei tänne voisi tehdä etätyöpisteen tai ompelupajan tai kynsihuoltostudion. Metsän reunalla oleva sijainti on niin lenkkeilijän kuin koiranulkoiluttajan suosiossa ja takapihalta pääset suoraan metsän polulle. Pihalta löytyy niin nurmikkoa kuin kaunista kivetyspolkua kuin palju, jonka veden saa takatalven kylmiä keliä varten lämmitettyä dieselillä. Saunan jälkeen pääsee terassin kautta pihalle ja oleskelutilojen jatkeena oleva terassi on lasitettu, joten se toimii kesäkauden ruokailutilana. Yläkerrassa on avoparveke. Luksusta asumiseen tuo olohuoneen kaunis takka, yläkerran kylpyhuoneen kylpyamme sekä erittäin reilun kokoinen master bedroom ikkunallisella vaatehuoneella. Käytännöllisyyttä tuo lisävaja ja pääoven älylukko. Autokatokseen mahtuu kaksi autoa ja katoksessa on sähköauton latauslaite. Kiinteistössä oma tontti ja maalämpö. Kuntotarkastus on tehty 2024 (julkisivumaalaus suositetaan tehtäväksi n. 2 v sisään). Energialuokka A2018 Kauklahti on suosittu lapsiperheen asuinalue ja tämän kodin sijainti on lähellä kauppaa, päiväkotia ja Hansakallion ja Kauklahden koulua. Lähellä on luontoa ja metsää ja paljon puistoaluetta. Kehä III väylälle on vain muutaman minuutin matka. Lisätiedot välittäjältä: Mari Varonen - Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 Ota yhteyttä ja pyydä arvio omasta asunnostasi ---------------------------------------------------------------------- <... Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 09:20 - 10:00

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Mari Varonen
p. 040 680 7752

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21622713
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h + k + kph + s + 3xwc + khh
Asuintilojen pinta-ala
158 m²
Muiden tilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
192 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen kerrosala on rakennepiirustusten mukaan 188 m2, huoneistoala 158 m2. Varastorakennus/autokatoksen kerrosala on 34 m2 (=varasto) kokonaisala 76 m2 (=tässä autokatos mukana)
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

598 500,00 €

Velaton hinta

598 500,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

884,64 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

54,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö ollut parina vuonna noin 19000 kw /vuosi ja siitä auton osuus 6000 kw. Hinta 19 000 kw ollut noin 1560 eur/v : 12 = 150 eur/kk (sähkön hinnan vaihtelua) Vesi ja jätevesi - 160 kuutiota/vuosi, laskut olleet noin 650 eur/v : 12 = 54 eur/kk eli 18 eur/hlö Jätteet Hsy-sekajäte 240 l jäteastia, 2 vkon välein tyhjennys 247 eur/v: 12= 20,5 eur/kk + biojate (keräys pakollista Espoossa joko omalla kompostilla tai astialla Biojäte 140 l, tuulettuva astia, tyhjenns 4. viikon välein 92,37 eur/v = 8 eur/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa iso aulatila, jossa ikkunat kahteen suuntaan. Tila sopii hyvin vaikka arkiolohuoneeksi tai lasten peli - ja teeveetilaksi. Tilasta käynti avoparvekkeelle. Aulassa lattia parkettia ja seinät maalattu. Eteisessä laattalattia ja peililiukuovikaapit ja kaapistoa. Pääsisäänkäynnin ovessa älylukko. Tekninen tila on sivupihalla terassilta kodinhoitohuoneen vieressä (maalämpö yms. tekniikka). Lasitettu terassi (Lumonin lasitus 2020) alakerrassa ja yläkerrassa avoparveke.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, lämmittävä ja viilentävä ilmanlämpöpumppu LG Deluxe Plus 12 (asennettu 2020, vaihdettu uusi laite takuuna 2022). Käytetty vain viilentämiseen. Kirami kylpytynnyri 2021 (diesel-käyttöinen, 2 h lämmitys nappia painamalla). Kylpytynnyrin arvo noin 5000 € Rexener PR200 lämmittimen kanssa (myydään siinä kunnossa kuin on, tänä vuonna ei ole käytetty). Keskuspölynimuri (ei ole itsellä käytössä). Lasiterassin terassimatto, ulkovaraston hyllyt. Lämpimän varaston peilikaapat.
Kauppaan ei kuulu: Kuntosalina käytettävän varaston kuntosalilaitteet ja matto (voi ostaa erikseen).
Kohteen lisätiedot
Välitysliikkeen rekisteröity nimi ja tiedot muista tiedoista poiketen: Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 Itsenäinen välittäjäyrittäjä
Tehdyt remontit
Asgård 35 tehdyt asiat
-Ilmanvaihdon puhdistus ja kohdistus kesäkuun loppu 2020 & syyskuu 2020
-Nuohous 2020, 2021, 10/2022, 4/2024
-Alakerran seinien maalaus ja yläkerran käytävän seinä (Ei alakerran makuuhuone, eikä WC, eikä kodinhoitohuone) heinäkuu 2020
-Ilmalämpöpumpun asennus yläkertaan heinäkuu 2020, vaihdettu takuutyönä uusi ilmalämpöpumppu elokuussa 2022.
-Maalämmön tarkistus ja opastus/elokuu 2020
-Keittiöremontti syyskuu 2020
-Keittiön tasot uusittiin
-Välitilan punainen laatan päälle laitettiin valkoinen levy
-Pakastimen viereinen valkoinen seinälevy uusittiin
-Uusi hana ja pesuallas laitettiin
-Hanan alta olevan kaapin seinät uusittiin
-Terassille asennettiin Lumonin lasit syyskuu 2020
-Terassille laitettiin terassimatto syyskuu 2020
-Autokatoksen yhteydessä olevan varastotilan eli ”punttisalin” seinät maalattiin syyskuussa 2020
-Keittiöön vaihdettiin uudet jääkaappi ja pakastin joulukuussa 2020
-Alakerran kylpyhuoneen suihkun jakaja vaihdettu uuteen joulukuu 2020 (suihku, joka lähempänä kodinhoitohuonetta)
-Istutettu Kirsikkapuu/koristeomenaapuu? pihaan toukokuu 2021
-Palju pihalle kesäkuu 2021
-01/22 tuli vesitippoja keittiön katosta- > Polygon kävi tekemässä kartoituksen. Syy selvisi – yläkerran kylpyhuoneen lattiakaivo. -> korjaus tehtiin 28.2.2022 (lattiakaivon pinnoitus, tästä olemassa erillinen raportti)
-Syksy 2021 Vaihdettu numerolukko ulko-oveen ja kuntosalin & varaston oviin pääoven Abloyn lukot
-Elokuu 2022 korjattu hana teknisessä tilassa
-05/23 Lämpöässän näyttö uusittiin
-Helmikuu 2024 maalattu alakerran pieni vessa (keltainen-> valkoiseksi)
-Piha-alue
-Pihakivet talon ympärille heinäkuu 2020-
-Risukon karsiminen talon takaa 2020 ja kesäkuu 2022
-Autokatoksen varastoon portaat molemmille oville heinäkuu 2020
-Istutusten poistaminen ja nurmikon kylväminen kesä 2021
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kuntotarkastuksen 2024 yhteydessä ei havaittu merkittäviä rakenteellisia vikoja tai puutteita. Tulevat merkittävimmät huolto- / korjaustoimet kohdistuvat ulkoseinien puuverhousten huoltomaalaamiseen sekä vesikatteen harjatiivisteiden asentamiseen.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energiatodistus voimassa 20.4.2034 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Varaava takka Uunisepät Riekko 2012
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
sähkö ja vesi-ja viemäriliittymät, valokuitu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Rakennus on 2 kerroksinen, puuelementtirunkoinen ja puuverhoiltu omakotitalo
Keittiön kuvaus
Avonainen U-mallinen keittiö, jossa niemeke ruokailutilaan päin. Keittiössä on ikkuna ja ruokailutilassa kahteen suuntaan ikkunat. Alkuperäiseen Petra-keittiöön on uusittu musta laminaatti työtaso 2020. Välitila on valkoinen levy. Sivulla on alaosassa valkoista laattaa. Kodinkoneet AEG jääkaappi ja pakastin rosterinvärisenä uusittu 2020. Astianpesukone UPO rosterinvärinen (alkuperäinen), UPO uuni ja keraaminen liesitaso (alkuperäiset), Savo liesituuletin. Lattia parkettia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa kylpyhuone, sauna ja kodinhoitotilat. Kodinhoitotilasta on käynti ulos terassille. Kylpyhuoneessa on 2 suihkua ja suihkuseinä sekä yksi kaappi, wc-istuin. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys. Yläkerrassa on tilava kylpyhuone, jossa on amme ja sadesuihku, wc-istuin, 2 pesuallasta, 2 kaappia. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Tehosteseinä ylellisen kullanväristä. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Lattia laattaa, seinät maalattu.
Varusteet: kylpyamme, pesukoneliitäntä
Saunan kuvaus
Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä ikkunallinen sauna. Sähkökiuas Harvia. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kylpyhuoneen yhteydessä tilava kodinhoitohuone, josta myös käynti ulos terassille. Tilassa paikka pesukoneelle ja kuivausrummulle työtason alla. Paljon työtilaa ja säilytystilaa. Työtaso laminaattia. Pesuallas. Kodinhoitohuoneessa nurkkaus, johon saa vaikka kahden koiran pedit tai vauvan hoitopisteen, harrastus- tai säilytystilaa. Lattia laattaa, seinät maalattu.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen tulee paljon valoa kahden suunnan ikkunoista ja avoimen keittiön ja ruokailutilan kautta kolmannesta suunnasta. Olohuoneessa varaava takka (Uunisepät Riekko 2012). Takka nuohottu 4/2024. Olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille, josta pääsee pihalle. Olohuoneen lattia on parkettia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja alakerrassa yksi. Tämän lisäksi yläkerrassa on iso aulatila, vaikka toiseksi oleskelutilaksi. Yläkerran päämakuuhuone on erittäin reilun kokoinen ja siellä on ikkunallinen walk -in closet (verholla erotettu). säilytyskaapistoineen. Yläkerrassa kaksi muuta makuuhuonetta, joissa säilytyskaapistoa. Alakerrassa yksi makuuhuone, jossa säilytyskaapit. Kaikissa lattia parkettia ja seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmintä varastotilaa (maalämpä) kahdessa erillisessä huoneessa, joiden välisen seinän voi mahdollisesti purkaa. Varastotilan koko yhteensä 34m2. Nykyisellä omistajalla isompi tila on käytössä kuntosalina, tilaa voisi käyttää vaikka lapsen harrastetilana tai teinien oleskelutilana tai vaikka työtilana tai työvarastona. Molempiin tiloihin on oma käynti. Takapihalla on kylmä vaja, jossa 2 erillistä tilaa. Toisessa on nykyisen omistajan käytössä takkapuut ja toisessa on pihavarusteita.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-44-139-11
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
572 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin raja Asgård 31 puolella rajautuu varastorakennuksien välistä ja takapihan pikkuvajan reunasta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200.5 m²
Tontin nimi
44139
Tehokkuusluku
0.35
Rasitteet
Seinärasite. Asunnoilla 33 ja 35 on rasitesopimus liittyen yhteiseen palomuuriin autokatos/varastorakennusten
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuslupapäätöken mukainen kaavanmukainen käyttötarkoitus AO II, Erillispientalojen korttelialue, e = 0,35 + 35 m2 / 160 kem2 Kaavanmukainen rakennusoikeus 200.2 k-m2
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki

(pellolle rakennetaan juuri koirapuistoa)
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
autokatos, varasto
Palvelut
Koulut: Kauklahden koulu kävellen 1 km, Hansakallion koulu 850 m,
Palvelut: K-Market Kauklahti 1,3 km, Lidl Kauklahti 950m, K-market Lasihytti 1,8 km, Lippulaiva kauppakeskus 8,8 km, Sello kauppakeskus17,9 km
Muut palvelut: Lähellä mm Espoon jalkapallohalli, Kauklahden urheilukenttä, Liikuntamajakka, Vanttilan tekonurmi, hansavalkaman kenttä
Päiväkodit: Päiväkoti Touhula Palolampi 1,7km, Päiväkoti Lintukoto 1,8 km, Kungsgårdin päiväkoti ja esikoulu, Kultapalat perhepäivähoitaja 2,2 km,
Liikenneyhteydet
Kauklahden rautatieasema 1,1 km
Pihan kuvaus
Pihalla paljon terassipatiota, jossa mm. kylpytynnyri. Pihalla nurmikkoa, kivetyksellä tehtyä polkua, koristekiviä, toisella puolen korkea tuija-aita, puu, pensasta, autokatoksen edustalla korkeaa tuijia (yksi mahdollisesti kuivunut)., pensaita. Autokatokset ja autojen kulkuväylä kivetystä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kauklahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.