Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV
Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Omakotitalo | Omakotitalo | 3 x 1h-asuntoa

Oikokatu 1a, Petsamo, Tampere

Hinta

195 000 €

Koko

126 m²

Vuosi

1929

Tässä kolme asuntoa yhdessä omakotitalossa! Asunnot ovat yksiöitä (44m2, 46m2 ja 36m2), joista sisääntulokerroksen asunnot ovat karkeasti toistensa peilikuvat. Molemmissa on iso keittiö, jossa paikka ruokailupöydälle. Olohuoneissa on makuutilaa sekä takka. Lisäksi kylpyhuoneet, joissa wc sekä eteisen yhteydessä vanha varastokoppi, johon tehty pyykinpesukoneelle paikka. Kolmas asunto sijaitsee toisen asunnon alapuolella ja siinä on tupakeittiö, makuuhuone sekä wc, jossa pesukoneliitäntä. Täällä myös takka. Tämän asunnon kylpyhuone on toisen asunnon alla olevassa kellaritilassa, jossa on kaikkien yhteistä säilytystilaa. Talo on rakennettu noin 1929 kiinteistölle, jonka koko on 637m2. Tontin vuokrasopimusta on jatkettu vuoteen 2070 asti. Talossa on varaavat takat, joilla saa hyvin lämmitysapuja asuntoihin. Muuten asunnot lämpiävät sähköpatterein tarpeen mukaan. Vuosien varrella on remontteja tehty ja esimerkiksi putkistoja on uusittu. Taloon on tehty kuntotarkastus ennen myyntiä. Tasaiselle etupihalle mahtuu useampi auto ja mukava grillaus- sekä istuskelupaikka on myös talon edustalla. Petsamossa olet lähellä Kaupin ulkoilureittejä, mutta samaan aikaan kävelymatkan päässä niin keskustasta kuin Tammelantorilta. Myös lähikaupat ovat lähellä ja isommat kauppakeskittymät esimerkiksi Kalevan Prismakeskuksella. Julkinen liikenne toimii hyvin Teiskontietä ja Kalevan puistotietä pitkin sekä Itsenäisyydenkadulta menee ratikka. Alueella useampi koulu ja hyvät yhteydet myös yliopiston kampuksille. Kohde ja asunnot myydään tällä hetkellä vuokrattuna. Vuokrat yhteensä ovat 1310€/kk. Vuokralaiset on irtisanottu siten, että kaikki asunnot ovat vapaina 3.7.2024 mennessä. Mahdollisesti mahdollisuus ostaa myös vuokrattuna pitkäaikaisesti, mutta tilanne tarkastatettava kyseisellä hetkellä vuokralaisilta. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi perheelle eri sukupolvien kodeiksi tai sitten kunnosta tästä itsellesi läheltä keskustaa omakotitalo. Tämän lähemmäksi keskustaa ei omakotitaloasumisessa enää paljoa pääsisi. Tervetuloa tutustumaan - Ota yhteyttä ja käydään katsomassa! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Johannes Karjalainen | LKV, LVV, DI 040-707 6110 johannes@asuntopalvelukarjalainen.com www.facebook.com/AsuntopalveluKarjalainen www.asuntopalvelukarjalainen.com www.instagram.com/asuntopalvelukarjalainen_lkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21521724
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Omakotitalo | 3 x 1h-asuntoa
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
126 m²
Kokonaispinta-ala
126 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Myyjän antaman tiedon mukaan talon pinta-ala on noin 126m2, joka koostuu kolmesta eri asunnosta. Asunnon 1 pinta-ala 44m2, asunnon 2 pinta-ala 46,m2 ja asunnon 3 pinta-ala 36m2. Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmän mukaisten rakennustietojen mukaan asuintilojen pinta-ala on 119m2, jossa asunnon 1 ja 2 pinta-alat ovat 42m2 ja asunnon 3 pinta-ala 35m2 . Tampereen kaupungin rakennuslupapiirustuksissa ei mainita pinta-aloja. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ostajaa kehoitetaan tarkistusmittauttaa neliöt halutessaan.
Rakennusvuosi
1929
Käyttöönottovuosi
1929

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 93€
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Sähkön kulutus ollut noin 7500 kwh / asunto / vuosi. Hulevesimaksu 79€/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Talossa on kolme asuntoa, jotka kaikki ovat vuokralla. Vuokratulot ovat yhteensä 1310€/kk. Asukkaat on irtisanottu siten, että kaikki asunnot vapaana viimeistään 3.7.2024.
Tehdyt remontit
2020 Asunnon 2 osittainen kylpyhuoneremontti, alapohjan eristystä asunnossa 3, asunnon 3 sähkötöitä; 1995 Salaojat, katon huolto, julkisivun maalaus, kylpyhuoneremontit asunnot 1 & 2, keittiöremontti asunnot 2 ja 3, lisälämmöneristystä yläpohjaan (asunnot 1 & 2), asunnon 1 sähkötöitä; 1987 Keittiöremontti asunto 1, käyttövesi- ja viemäriputket, asunnon 2 sähkötöitä; 1985 Ikkunat;
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Kohteesta tehty kuntotarkastus 5/2023
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • F (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto
Viemäri
oma
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Asunto 1: Jääkaappi, liesi/uuni, liesituuletin ja puuliesi. Paikka ruokapöydälle. Muovimatto. Asunto 2: Jääkaappi, astianpesukone (rikki), sähköliesi, liesituuletin. ja puuliesi. Paikka ruokapöydälle. Muovimatto. Asunto 3: Jääkaappi, uuni / liesi. Puulattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunto 1:Muovilattia ja -seinät. Asunto 2: Laatoitettu. Asunto 3: Asunnossa ei kylpyhuonetta. Tämän asunnon kylpyhuone on kellaritiloissa, joihin käynti ulkoa. Täällä laattalattia. Seinät maalattu.
WC-tilojen kuvaus
Asunto 1: Kylpyhuoneen yhteydessä. Asunto 2: Kylpyhuoneen yhteydessä. Asunto 3: Erillinen WC.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Asunto 1: Pesukoneliitäntä tehty komeroon eteisen yhteyteen. Asunto 2: Pesukoneliitäntä tehty komeroon eteisen yhteyteen. Asunto 3: Pesukoneliitäntä WC:n yhteydessä.
Olohuoneen kuvaus
Asunto 1: Puulattia. Seinät tapetoitu. Komerot. Asunto 2: Muovimatto. Seinät tapetoitu / maalattu. Asunto 3: Puulattia.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarissa avointa säilytystilaa asunnon 1 alapuolella. Käynti ulkoa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-121-353-2-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
637 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Nurmikkoinen tasamaatontti etupihalla. Takapihalla pieni rinne.
Rakennusoikeuden pinta-ala
191 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,25pr, eli päärakennuksen kerrosalan suhde tontin pinta-alaan (=159m2). Lisäksi tontille voi rakentaa yhden talousrakennuksen tai autosuojan (=32m)
Kaavoitustiedot
A-29/s.

Asuinrakennusten korttelialue, jolla rakennettu ympäristö säilytetään. Rakennettu ympäristö muodostaa kulttuurihistoriallisesti, rakennushistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokkaan kokonaisuuden, jonka merkittävyys perustuu yhtenäisyyden säilymiseen ja tyylinmukaiseen kokonaisvaikutelmaan. Asuinrakennuksia ei saa purkaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
29.04.2070
Tontin vuokra
3 166,08 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Alueella koulu ja hyvät yhteydet korkeakoulukampuksille.
Palvelut: Lähikauppa. Isommat kauppakeskittymät Tammelantorin ympärillä.
Liikenneyhteydet
TKL Pohjolankatua pitkin.
Pihan kuvaus
Etupiha tasainen nurmikkopiha, jossa grillausalue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Petsamo, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karjalainen Johannes

Kiinteistönvälittäjä | LKV, LVV, DI

Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.