Glik LKV Päivi Kuuttinen LKV
Glik LKV Päivi Kuuttinen LKV

Omakotitalo | Talo 1: 5h, k, s, 2xwc. Talo 2(punainen): tupa, s / ph / wc

Harjuntie 2a, JOKIJÄRVI, Taivalkoski

Hinta

265 000 €

Koko

114,4 / 134,9 m²

Vuosi

-

Myytävänä maa/metsätila! Oma ranta! Sovi esittelysi (varaa oma esittelyaikasi paivi.kuuttinen@glik.fi). Upea mahdollisuus perheellesi asumiseen luonnon äärellä kirkasvetisen Kylmäluoman rannalla! Omalla rannalla varustettu pihapiiri sekä metsää ja peltoaluetta yhteensä 73 hehtaaria. Asuinrakennuksia on uudempi vakituisessa käytössä ja vanhempi vieraskäytössä. Molemmissa asuinrakennuksissa on mukavuudet. Vesiosuuskunnan raikas lähdevesi, ja 100 megan valokuitu (Kairan kuitu Oy)! Täällä voi elää rauhassa ja tehdä vaikka etätöitä! Rantasauna ja grillikota pihassa. Vanha eläinsuoja toimii varastona. Kylmäluoman retkeilyalue ja kelkkareitit lähellä. Tila sijaitsee viiden kansallispuiston (Hossa, Oulanka, Salla, Riisitunturi, Syöte) ympäröimällä alueella, joista Hossan kansallispuisto lähin. Erittäin kalaisa järvi missä mm. taimen, siika, muikku ja ahven Osuudet vesialueisiin on! Hyvät metsästysmahdollisuudet. Taivalkosken kunnan asukkailla on vapaa metsästysoikeus valtion mailla. Metsänhoitosuunnitelmaa on noudatettu - metsää on noin 53,5 hehtaaria. Eu-tukikelpoista peltoa noin 6,9ha jossa 15 vuoden ajan kasvatettu hevosille ja lehmille heinää. Lapsiperheelle koulut alk.10 km koulukyydillä ja Kuusamoon n.60 km. Vapautuu nopeastikin. Esittelemme vain sopimuksesta. Alueella kameravalvonta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21453600
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Talo 1: 5h, k, s, 2xwc. Talo 2(punainen): tupa, s / ph / wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114,4 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20,5 m²
Kokonaispinta-ala
134,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pääasuinrakennus (siniharmaa) vakituisessa käytössä. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Kohdetta ei myydä asuin neliöiden perusteella. Rakennuspiirustuksessa sisähuonekorkeus 2,4 m. Pihapiiri rakennusluvassa 13 000 m² maapinta-ala.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Vapautuminen
Muu ehto: syys-lokakuu 2023

Hinta

Myyntihinta

265 000,00 €

Velaton hinta

265 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

350,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys puilla (oma metsä). Caruna sähkönsiirto ja kokonaiskulutus vuodessa kWh n. 20 000 -25 000 kWh (riippuu miten paljon polttaa puita, valmiina n.2 vuoden polttopuut) Vesi kulutuksen mukaan vesiosuuskunnan taksan mukaan. Jätevesikaivon tyhjäys 1-2x/vuosi. Kunnan jätemaksu 20 €/vuosi ja jäteastiavuokra 20€/kk. Kairan kuitu valokuitu 50 €/kk. (100M)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Pellot on hoidettuja (6,9 ha). Olleet nurmiviljelyssä (tehty kuivaa heinää myyntiin hevosille ja lehmille ) viimeiset 15 vuotta. Metsät hoidettuja metsänhoitosuunnitelman mukaan.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Lisätty puhallusvillaa pääasuinrakennukseen (Ekovilla) Vanhan punaisen talon yläpohja siivottu turhasta rojusta.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Alkuperäinen, pää asuinrakennuksessa lattialämmitystä vähän käytetty. Ilmalämpöpumppu molemmissa rakennuksissa käytössä. Puilla lämmitys.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta
Viemäri
wc-vedet tyhjennys 1-2x vuosi (asuinrakennuksilla molemmilla omat jätevesikaivonsa)
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu (Kairan kuitu)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, hirsi, puu
Vanha punainen talo hirsi/puu, asuintalo puurakenne, sauna hirsi
Keittiön kuvaus
Liesi: induktio, leivinuuni
Jääkaappi ja pakastin: jää/viileäkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku
Pesuhuoneremontti on päärakennukseen tehtävä, on teknisen käyttöiän päässä, saattaa olla kosteutta.
Saunan kuvaus
puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto asuinrakennukset
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Rannilan aaltopeltikatto, vanha punainen talo peltikatto + huopakatto osittain (huopakaton osa pitäisi uusia - ei ole iso alue). Navetassa, riihessä, puuliitereissä ja aitoissa peltikatto.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
832-401-89-7
Tontin pinta-ala
730 450 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tila jakautuu pihapiiriin Kylmäluomajärven rannalla rakennuksineen sekä peltoalueeseen (eu-tukikelpoinen) n. 7 ha ja metsää noin 53,5 ha (taimikoita 31,8ha ja kasvatusmetsää 20,2ha sekä uudistusikäisiä 1,5ha) ja loput joutomaata. Lisäksi Kukkoniemen tilan edustalla vesialue: Kiinteistötunnus : 832-401-876-18 Nimi : Yht. vesialue Kylmäluomassa Rekisteriyksikkölaji : Yhteinen vesialue Palstojen määrä : 1 Kokonaispinta-ala : 15,4 ha
Tontin nimi
Kukkoniemi
Kaavoitustiedot
Taivalkosken kunta www.taivalkoski.fi
Kaavoitustilanne
Suunnittelutarvealue
Rakennukset
Rantasaunassa on kantovesi järvestä. Saunan taakse on asennettu Saunapallo kaivo. Saunarakennus noin 2006 kelohirsinen (järjestelmissä merkintänä 2011, käyttöönottokatselmus ajankohta) koko 22 m². Vanha asuinrakennus 2 (punainen): 1900 luvulta alkuperäinen osa noin ja laajennus (sauna/pesuhuone, kodinhoitotila jossa minikeittiö) yht. 200 krsm² viranomaistiedoissa. Tilajako: 2 makuukamaria, iso tupa, kodinhoitohuone (rakennettu minikeittiö ja varusteena tiskiallas, kaasuliesi, jääkaappi), pesuhuone/wc + sauna (kodinhoitohuone, pesuhuone/wc + sauna puukiukaalla) on valmistunut 1998 laajennuksena. Rakennuslupa laajennus 1997. Rakennusluvassa asuinala vanha 94 + laajennus 21 m² yht. asuinala 115 m² (ei tarkistusmitattu). Kokonaiskerrosala vanha 118 + 25 m² yht. 143m². Vanha keittiö ja wc (nämä on tuvan ja makuukamareitten välissä) tyhjennetty kalusteista. Keskellä vanhaa taloa on iso muuri, jossa tuvan puolella on leivinuuni ja pienenpieni takka sekä vanhan keittiön puolella puuhella. Muuri on kunnossa ja uunia voi lämmittää. Kamareissa on pönttöuunit, jotka on kunnossa ja tarvittaessa lämmitetty. Pesuhuoneessa on lattialämmitys sähköllä. Vanhassa talossa on rossipohja, laajennuksessa betonilattia (ph/s). Grillikota noin 2008. Kelohirsinen. 1984 rakennettu eläinsuoja/navetta 335 m² viranomaistiedoissa - nykyisin varastotilana.
Palvelut
Koulut: Alakoulu n.10km, yläaste ja lukio n.30km
Palvelut: Kyläkauppa n.15km, Taivalkosken keskusta n. 30 km, Kuusamoon n.60km
Päiväkodit: www.taivalkoski.fi sivulla lisätiedot
Pihan kuvaus
tontilla on hyvä kasvimaa, jossa nyt 20 hyvin satoisaa herukkapensasta ja mansikkamaa. Maaperä on suotuisaa puutarhakasvienviljelyyn. Maakellari.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kylmäluoma kalaisa järvi: taimen, siika, muikku ja ahven mm. (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/pyydyslupa/alueet/kylmaluomanjarvi.html.)
  • Kylmäluoma

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Taivalkoski

Asuinalueena Jokijärvi, Taivalkoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Glik LKV Päivi Kuuttinen LKV

Glik LKV Päivi Kuuttinen LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.