Rivitalo | 4-5 h + k + s

Kalastajankuja 1, Tiistilä, Espoo

Hinta

455 000 €

Koko

110 m²

Vuosi

1984

Meren ja luonnon läheisyydestä tyylikäs ja muuttovalmis perheasunto! Tätä avaraa ja valoisaa kaksitasoista rivitalokotia on vuosien saatossa pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Esimerkiksi keittiö on remontoitu vuonna 2011, kylpyhuone vuonna 2015, tyylikäs tammiparketti on hiottu, harjattu ja lakattu vuonna 2020, vuonna 2021 on mittatilaustyönä toteutettu uudet portaat ja vuonna 2022 on vaihdettu keittiön taso, uusittu astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, hana sekä allas. Niin isommat kuin pienemmät remontit on toteutettu hyvällä maulla sekä laadukkailla materiaaleilla ja työn laadusta ei ole tingitty lainkaan. Asunnon sisääntulokerroksessa on iso olohuone, jonka ruokailutilasta voi halutessaan rakentaa erillisen huoneen. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle suojaisalle pihalle. Keittiöön mahtuu ruokapöytä ja alakerrassa on myös wc. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna. Etätyöskentelijää palvelee tarvittaessa yläkerran aulatila. Säilytystilaakin on lapsiperheitä ajatellen riittävästi, sillä eteisessä, alakerran wc:ssä, sekä kaikissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot ja lisäksi yläkerrassa on erillinen vaatehuone. Taloyhtiöllä on kattava kunnossapitohistoria, sitä johdetaan ammattimaisesti ja tulevaisuuden korjaustarpeet huomioiden. Yhtiö on omalla tontilla, lämmitysmuotona on kaukolämpö ja huoneistoon on asennettu kesäpäiviä viilentämään myös ilmalämpöpumppu. Ison Omenan monipuoliset palvelut sekä metroasema ovat 15 min. kävelymatkan päässä. Matinkylässä laajat harrastusmahdollisuudet (uimahalli, jäähalli, rantaraitti) sekä uusi peruskoulu ja uusi lukio. Kaiken kruunaa meri rantoineen unohtamatta Suomenojan lintualtaita, jonne voi lähteä ihastelemaan lintujen muuttoretkeä. Tässä kodissa arki sujuu ja täällä viihdytään, joten tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:40 - 13:10
Esittelijänä Timo Keinänen
p. 045-139 7337

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21399786
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
110 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 110 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

455 000,00 €

Velaton hinta

455 000,00 €

Neliöhinta

4 136,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

418,00 € / kk

Erityisvastike

55,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

473,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

DNA Welho taloyhtiönetti perusnopeus 10M/10M sisältyy vastikkeeseen. Lisänopeudet osakkaan omalla kustannuksella. Sähkötolpallinen autopaikka 11 eur/kk. Lisäksi asuntoon kuuluvalla autopaikalla on sähköauton latausasema (22 kW). Tilikauden 2023 varsinainen yhtiökokous pidetään 18.4.2024 ja hallituksen esitys hoitovastikkeeksi 1.7.2024 alkaen on 3,90 eur/m2.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi: Laattalattia, seinät maalattu, naulakko. Eteinen: Parkettilattia, seinät maalattu, peiliovikaapisto. Yläkerran aula: Parkettilattia, seinät maalattu. Yläkerran vaatehuone: Lattiassa muovimatto, seinät maalattu. Portaikossa viilentävä ilmalämpöpumppu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Yhtiökokouksessa 18.4.2024 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden hoito- ja tai pääomavastike. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Putkiremontin hankesuunnitelma on valmistunut, mutta kevään 2024 yhtiökokouksessa ei asiaa tulla edistämään. Koska mitään välitöntä korjaustarvetta ei ole, tullaan taloyhtiössä järjestämään vuoden 2024 aikana asukasiltoja, jossa tarkennetaan ja keskustellaan siitä, mitä korjauksia katsotaan tarpeelliseksi viedä läpi. Päätöstä toteutussuunnittelun aloittamisesta tai saneerauksen edistämisestä ei siis ole tehty.
Tehdyt remontit
Kts. erillinen liite tehdyistä remonteista ja muutostöistä.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ennen purkutöitä ja remontteja tulee asbestilainsäädännön mukaisesti tehdä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutyöitä. Mikäli rakenteista löytyy asbestia, tulee purkutyöt teettää asianmukaiset luvat omaavalla urakoitsijalla.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Parkettilattia, välitilassa laatta, seinät maalattu, pöytätaso laminaatti. Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi (takuu päättyy 9.5.2024), astianpesukone, liesituuletin (takuu päättyy 10.4.2027).
Kylpyhuoneen kuvaus
Laattalattia, kaakeliseinät, wc-istuin, suihku ja suihkuseinä, allaskaapisto, peili, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Laattalattia, seinät maalattu, wc-istuin, bideesuihku, allaskaappi, peili, liukuovikaapisto.
Saunan kuvaus
Laattalattia, paneloidut seinät, sähkökiuas, lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Laattalattia, seinät maalattu, pesukoneliitäntä, pyykinhuoltokaappi, vaatekaapisto, kiinteä pyykinkuivausteline
Olohuoneen kuvaus
Parkettilattia, lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa on parkettilattia, lasikuitutapetti, liukuovikaapisto. Päämakuuhuoneesta käynti etelän suuntaiselle parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Pihalla kylmä ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Susanna Reichmuth/Emännöintitoimisto Aamu, p. 09 615 07
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 26

Tehdyt remontit
Alla tehdyt korjaukset vuodesta 2014 alkaen. Pyydä täydellinen listaus välittäjältä.
2014: Vesikatteiden ja aluskatteiden uusiminen, kattosiltojen, turvakiskojen ja lumiesteiden asennus vesikatoille
2015: Puiden kaato, leikkipaikan kunnostus, putkiston kuntotutkimus, piha- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, A5 vedeneristeet: pesu- ja löylyhuoneiden lattiat ja seinät, kodinhoitohuoneiden lattiat
2017: IV-kanavien nuohous, autopaikkojen viivojen maalaus, sähköpääkeskuksen peruskunnostus, salaojien kuntotutkimus ja kunnostus, E-talojen tarkastuskaivojen ottaminen esiin
2018: Pihakäytävien asfaltoinnin paikkakorjauksia, vesikalusteiden kuntotarkastus
2019: WC-remontti D19, kylpyhuoneremontti B9, pääsulkujen uusiminen
2021: Julkisivukatselmus, yläpohjan kartoitus, yläpohjien eristyksien korjauksia, sähköautojen latausinfran hankesuunnitelma
2022: Kosteuskartoitus A5, A3, puiden kuntotarkastus, vesikaton PTS kartoitus
2023: LVV-kuntotutkimus (Sweco), sähköautojen latausinfra, energiatodistuksen uusiminen, kurtturuusujen poisto latausinfran asennustöiden yhteydessä, aidan rakentaminen/uusinta (parkkipaikka, A-talon edusta) ja tämä saatetaan loppuun v. 2024 aikana (maalaus/elementtien vaihto)
2024: Puiden kaatoa ja huoltoleikkausta
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana:

2024: Tikkaiden lyhennys alapäästä ja nousulevyjen asennus, kaikkien räystään kulmien tiivistelevyjen uusiminen ja rikkoutuneiden kattotiilien vaihto, hormikartoitus Teknoplan kilpailutus ja teko, roskakatoksen valojen uusinta+ syöttökaapelin korjaus, sokkelin saumojen kunnostus tarpeen kartoitus, jätevesiviemäreiden painehuuhtelu ja sadevesikaivojen sakkapesien tyhjennys, parkkipaikan merkinnät, tolppien numeroinnit, paisunta-astian tarkistus ja mutasihdin puhdistus
2024-2025: Käyttövesiverkoston toteutussuunnittelu, yläpohjan kylmäsiltojen kartoitus ja mahdollinen eristyksien parantaminen
2025: Linjasaneeraus ja sen yhteydessä asfalttikorjaukset, viheralueet+ aita, puuosien ylläpito, roskakatoksen sähköt, postilaatikoiden ja pihan valaistus, leikkipaikan päivityksen suunnittelu, kuntokartoitus kiinteistö , ikkunat, parvekkeet ja katot
2027: Paisunta-astian tarkistus ja mutasihdinpuhdistus -Säätölaitehuolto
2026-2028: Suunnitelma ikkunoiden ja ovien (+lukituksen) uusinnasta, ikkunoiden, ovien ja lukituksen uusinta
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
6 566 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. 09 816 21.
Vireillä oleva kaavamuutos: Kaavan nimi Tiistinlaakso.
Suomenlahdentien varsi Leilitien ja Kalastajantien välillä ja Kalastajantien länsipuolella on tärkeä täydennysrakentamisen alue Matinkylän metroaseman läheisyydessä. Asemakaavan tavoitteena on mahdollistaa asumista ja palveluita. Asemakaavaehdotus tulee nähtäville arviolta syksyllä 2024.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kalastajankuja 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: Vastapäiselle rannan puoleiselle tyhjälle tontille kaavaillaan uutta ratsastuskeskusta: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010216657.html
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla on oikeus saada käyttöönsä yksi autopaikka.
Pihan kuvaus
Huoneistolla on käytössä etelänsuuntainen piha-alue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keinänen Timo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Aleksanterinkatu 48 B 8.krs,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.