Omakotitontti

Karjusaarentie 264, Hauho, Hämeenlinna

Hinta

175 000 €

Koko

5 158

Tarjolla järvenrantatontti Iso-Roineen rannalta. Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta järvenrannalle, jossa luonto ja vesistö ovat lähelläsi. Nyt tarjolla puolen hehtaarin kokoinen rantatontti aivan mielettömällä sijainnilla etelänpuoleisella tontilla. Iso-Roine on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö, josta pääset hyvin kulkemaan isommallakin veneellä Tampereelle, Valkeakoskelle tai Vanajavedelle Hämeenlinnaan. Alue kuuluu ranta-asumisen edullisuusvyöhykkeeseen, joten alueelle voi rakentaa omakotitaloja. Hanke vaatii poikkeamislupapäätöksen rakennusluvan lisäksi. Alueella voimassa olevan Hauhon pohjoisosien rantayleiskaavassa ranta-alueen rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on enintään 120 k-m2. Luonnon ja järven läheisyys takaavat laadukkaat asumismahdollisuudet. Hauhon lähipalvelut ovat kuitenkin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Tontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahden ja Tampereen puolessa välissä. Lisäksi Helsinkiin on reilun tunnin ajomatka. Olisiko tässä erinomainen rakennuspaikka teidän tulevalle omakotitalolle tai kesämökille? Tässä olisi mahdollisuus saada molemmat. Soita ja tule paikan päälle ihastumaan! Tämän tontin sinulle myy: Noora Dahlgrén 050 308 0133 noora.dahlgren@bo.fi @nooradahlgren

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21363005
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

175 000,00 €

Velaton hinta

175 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
109-474-6-60
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 158 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Valmiiksi lohkottu tontti, jossa sähköliittymä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120 m²
Tontin nimi
Isokarju
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueella voimassa olevan Hauhon pohjoisosien rantayleiskaavassa ranta-alueen rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on enintään 120 k-m². Rakennusjärjestyksen 26 §:n mukaan rantaviivan läheisyyteen alle 100 m etäisyydelle rannasta ulottuvalle rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 5 % rakennuspaikan pinta-alasta, mutta kuitenkin enintään 150 k-m². Rakennuspaikan rakennusoikeus on kuitenkin 100 k-m² mikäli 5 %:n laskusäännön mukaan laskettuna rakennusoikeudeksi tulee sitä vähemmän. Mikäli yleiskaavassa osoitettua enimmäisrakennusoikeutta (=120 k-m²) halutaan nostaa Rak.J. 26 §:n mukaiseksi, niin rakennusoikeuden nostoa voi hakea samalla poikkeamislupahakemuksella, millä haetaan lupaa rakentaa omakotitalo yleiskaavan RA-alueelle
Kaavoitustiedot
Alue kuuluu ranta-asumisen edullisuusvyöhykkeeseen, eli alueelle voi rakentaa omakotitaloja. Hanke vaatii poikkeamislupapäätöksen rakennusluvan lisäksi.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Hauhon yhtenäiskoulu n.8km.
Palvelut: Hauhon lähipalvelut 7km päässä, josta löytyy S-Market, Terveysasema, posti ja Alko. Hämeenlinnan Tiiriön palvelut ja isot kaupat n.28km.
Päiväkodit: Hauhon päiväkoti n.7km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Iso-Roine on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö. Järven syvin kohta 73m ja keskisyvyys järvellä 7,17m.
  • Iso-Roine

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Hauho, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Dahlgrén Noora

asuntomyyjä, partner

Bo LKV Hämeenlinna | Bo LKV Oy

Bo LKV Hämeenlinna | Bo LKV Oy
Bo LKV Hämeenlinna | Bo LKV Oy

Suomen Kasarmi 20 LT1,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.