Bo LKV Turku

Rivitalo | 2h, avok.s / ph / , wc, parvi. Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k + s

Särkän Rantatie 6, Merimasku, Naantali

Hinta

279 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1989

Ainutlaatuinen koti meren rannalla! Tähän ihanaan kotiin järjestämme yksityisnäyttöjä, joten olethan yhteydessä suoraan välittäjään. Tämä laajasti remontoitu rivitaloasunto tarjoaa upeat näkymät, olohuoneen kuuden metrin huonekorkeuden ja kaikki mukavuudet, joita tarvitset nauttiaksesi elämästä meren rannalla. Kodin valoisa ja moderni ilme luovat kauniin kokonaisuuden. Vaaleansävyinen sisustus ja lasikaiteet, sekä suuret ikkunat antavat raikkaan tunnelman, jotka korostavat asunnon upeita yksityiskohtia. Asunnon keskipisteenä on avoin ja suuri olohuone, josta pääsee terassille. Muutamaa porrasta ylempänä on keittiö, joka on remontoitu vuonna 2013. Kodista on aikoinaan poistettu yksi makuuhuone. Olohuoneen voi halutessaan jakaa uudelleen erillisiksi tiloiksi. Parvi on makuuhuonekäytössä ja suoraan sängystä voi nauttia upeista näkymistä merelle. Asunnon remontissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderneihin ratkaisuihin, kuten lattialämmitykseen, joka on mukava jalan alla. Pintoja ja märkätiloja on uusittu, sekä vanhat portaat on poistettu ja tilalle on rakennettu kauniit ja ajattomat portaat. Kodissa on oma sauna, mutta halutessaan voi varata tunnelmallisen rantasaunan käyttöönsä pientä korvausta vastaan. Uimaan pääsee lähes suoraan kotiovelta. Yhtiölle kuuluu kolmasosa hyvin hoidetusta ranta-alueesta, jossa on myös venepaikkoja. Iso vuonna 2013 rakennettu terassi tarjoaa lisää tilaa ulkoilmaelämästä nauttimiseen, kuten grillailuun, illanistujaisiin, tai muuten vaan rentoon chillailuun. Syksyn viileimpinä päivinä voit nauttia oleskelusta lasitetutulla terassin osalla. Sijainti meren rannalla, Särkänsalmen sillan läheisyydessä on loistava. Naantalin keskustaan on muutaman minuutin matka ja Luonnonmaan uusi K-kauppa Pikkukippari on lähellä samoin kuin Merimaskun keskustan palvelut. Turkuun on noin 20 minuutin matka. Uudistetut kevyenliikenteen väylät ovat odotettu lisä, joka helpottaa pyörällä kulkemista. Upeasti hoidettu Kultaranta Resortin golfkenttä on lähellä ravintolapalveluineen. Tämä uniikkikoti tarjoaa elämäntyylin, josta monet haaveilevat. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin, joka on täydellinen valinta merenranta-asumista kaipaaville. Esittelen tätä kotia Sinulle mielelläni: Anna-Maija Kasvi LKV, KTM 0404105244 anna-maija.kasvi@bo.fi https://bo.fi/henkilo/anna-maija-kasvi/ Facebook: www.facebook.com/annamaijabolkv Instagram: www.instagram.com/annamaijabolkv/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 09:00 - 09:30

Lämpimästi tervetuloa!

Esittelijänä Anna-Maija Kasvi
p. 040 410 5244

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21319249
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok.s / ph / , wc, parvi. Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan noin 1kk.

Hinta

Myyntihinta

279 000,00 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

3 487,50 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

160,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Kaapelitelevisiovastike 5,70€/ kpl. Sähkön kulutus nykyisillä omistajilla 3000-3500kWh/vuosi. Tämä sisältää lämmitys- ja käyttösähkön. Nykyisillä asukkailla asunto on ollut lähinnä kakkosasuntokäytössä, joten siksi sähkönkulutus on ollut suhteellisen pientä. Sähkönkulutus on aina riippuvainen asukkaiden määrästä ja kulutustottumuksista. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Rantasaunan jäsenmaksu 30€/vuosi, ehdotettu korotettavaksi 40€/vuosi. Sisältää kaksi saunakertaa. Ylimääräiset saunavuorot 15€/kerta (tiedot saatu myyjältä).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Varastotila portaiden kohdalla.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot, keittiön spottivalo, Smegin jääkaappi, keittiön vitriinikaappi, portaiden seinävalaisin.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Muutostöistä on ilmoitettu taloyhtiölle. Asuntoa on remontoitu laajasti v.2013. Kattolämmitys muutettu lattialämmitykseksi (sähkö). Samalla asennettiin parketti. Keittiön ja olohuoneen välinen betoni-tiilikaide on poistettu ja korvattu lasikaiteilla. Portaat on purettu ja uusittu. Pesuhuoneen ja wc:n käyttövesiputket on uusittu (pintavedot). Pesuhuone ja Wc on remontoitu. Keittiöön on uusittu kalusteet, kodinkoneet ja lattia. Merenpuoleiseen ulkoseinään lisätty eristettä. Sähköjä ja pintoja uusittu. Merenpuoleinen terassi rakennettu v.2013. (Osaa dokumenteista ei ole saatavilla isännöitsijän vaihduttua)
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu v.2013 Lattia on parkettia. Varustus: tiskikone, integroitu uuni, induktioliesi, liesituuletin, Jääkaappi (Smeg). Tasot on laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu v. 2013. Seinät ja lattiat on laatoitettu. Varustus: suihkuseinä, suihku, allaskaappi, peili, pesukoneliitäntä ja pesukone. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Wc-remontoitu v. 2013. Lattiat ja seinät on laatoitettu. Wc-istuin, käsienpesuallas, peili ja bidee-suihku.
Saunan kuvaus
Saunassa sähkökiuas. Saunaa remontoitu laajasti v. 2013. Lattia on laatoitettu. Saunassa lämminvesivaraaja (uusittu 2013).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen huonekorkeus noin 6 metriä. Olohuoneesta pääsee suoraan merenpuoleiselle terassille. Lattia on parkettia ja seinät tapettia/maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuparven lattia on parkettia, seinä on tapetoitu. Kaiteet on lasia.
Säilytystilojen kuvaus
Erillinen ulkovarasto osakkeen käytössä, lisäksi säiltystilaa löytyy terassin alta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Uniko - Isännöintipalvelut Oy | Piia Vallenius | 029 1700 660 Jousitie 2 C, 20760 Piispanristi isannointi@uniko.fi
Huolto
Talvikunnossapidosta vastaa huoltoyhtiö.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiö omistaa 1/3 kiinteistöstä Saunaranta 1:148 Kiinteistötunnus 529-487-0001-0148-H.
Yhtiöllä on venelaiturissa 3 poiju, aika- ja pienvenepaikkaa joita kierrätetään vuosittain.
Yhtiöllä on 10 vuoden vuokrasopimus Naantalin Kaupungin alueesta Särkänsalmen venesatama (529-456-1-1) n 1120 m2. Sopimus päättyy 31.12.2027.


Yhtiön vastuulla on etupihojen aidat sekä niillä olevat ulkovarastot. Muut asuntojen kohdalla
olevat ja näiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevat pihat sekä rakennelmat ovat osakkaan
hallinnassa sekä hänen vastuullaan. Sama koskee parvekkeilla tehtyjä lisä- sekä muutostöitä.
Osakkaat velvoitetaan hakemaan taloyhtiöltä lupaa mikäli pihalle aiotaan rakentaa jotain tai
tehdä muutostöitä olemassa oleviin rakennelmiin.
Tehdyt remontit
2002 Ulko-ovet uusittu.
2007 Piha-alueen sisäänajoväylän asfaltointi uusittu.
2007-2008 Julkisivujen puuosat maalattu, huoneistokohtaiset ulkovarastot paneloitu, ovet sekä etupuolen väliaidat uusittu.
2008 Laituri uusittu yhdessä kahden naapuriyhtiön kanssa, autokatoksen jätepisteen puoleinen seinä paloeristetty.
2010, Tiilikatetta, läpivientejä ja aluskatetta uusittu.
2011 Pohjaviemäri pesty ja kuvattu, pumppukaivo tyhjennetty ja pumput huollettu.
2015 Pihanpuoleisten ikkunoiden alumiinilistoitus.
2016 Rantasaunan perustusten oikaisu, pihanpuoleisten aitojen kunnostus ja maalaus.
2017 Jätevesipumppaamo ja laituri huollettu, rantasaunan maalaus.
2018 Pohjaviemärin pesu,
2018 Kaikki katot uusittu, autokatoksen muurikivetyksen uusinta.
2020 Lahokunnostuksia, maalausta sekä roska/postilaatikko rakennelman rakentaminen.
2022 Ulkovarastojen sekä varastokoppien huoltomaalaus, laiturin korjaus, sadevesikaivojen tyhjennys, pohjaviemärin huuhtelu, IV-kanavien nuohous.
Tulevat remontit
2023 Autotallin ovien kunnostus sekä autokatoksen huoltomaalaus. (Pohjoispäädyn maalus 5 v kuluessa)
Pysäköintialueen tukimuurin korjaus 5 v sisällä.
Energialuokka
G (2013), Laadittu 28.07.2014, voimassa 27.7.2024 asti
Tontin koko
4 370 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Merimaskun Särkänranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatos paikka osakkeen käytössä. Toinen autopaikka on myös vuokrattavissa pihalta 5€/kk.
12 talli/hallipaikkaa (kuuluvat osakkeiden hallintaan). Nyt myytävään osakkeeseen kuuluu yhtiöjärjetyksen mukaan yksi katospaikka.
4 pihapaikkaa vuokrattavissa.
Ranta
  • Rantaoikeus
  • Rantasauna on kolmen yhtiön yhteisesti omistamalla tontilla ja sen omistaa Merimaskun Särkän Rantasauna yhdistys. Laituri on kolmen yhtiön yhteisesomistuksessa. Jokaisella yhtiöllä on kolme poijupaikkaa ja 3 aisapaikkaa (paikkoja kierrätetään vuosittain). Kiinteistötunnus 529-487-0001-0148-H.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Merimasku, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kasvi Anna-Maija

Kiinteistönvälittäjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.