Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h + k + kph + s + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k + s)

Ahterikatu 8, Majakkaranta, Turku

Hinta

159 000 €

Koko

57,5 m²

Vuosi

1993

KOTI MEREN ÄÄRELLÄ Merihenkinen Majakkaranta Pitkäsalmen rannalla on ihastuttava asuinalue ja nyt täältä on myynnissä ylimmän kerroksen valoisa, saunallinen kaksio, missä on lisäksi vielä iso lasitettu parveke. Tässä läpitalon huoneistossa on todella toimiva ja kiva pohjaratkaisu. Olohuone ja keittiö sijoittuu asunnon toiseen päätyyn parvekkeen kanssa ja makuuhuone omaan rauhaansa toiseen päätyyn ja keskelle jäävät eteinen ja iso kylpyhuone sekä sauna. Olohuone ja keittiö ovat avointa tilaa, mistä on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle. Heti sisään tultaessa eteisestä on käynti isoon kylpyhuoneeseen ja saunaan, missä on tilaa hyvin myös pyykinpesukoneelle ja pyykkihuollolle. Makuuhuone on eteisestä heti vasemmalla ja tilavassa makuuhuoneessa on kaapistot koko seinän leveydeltä, eli säilytystilaa on runsaasti. Asunnon värimaailma on tyylikkään vaalea, olohuoneessa ja makuuhuoneessa on ajaton vaalea parkettilattia ja eteisessä ja keittiössä tumma laattalattia. Tervetuloa ihastumaan tähän valoisaan ja kauniiseen kaksioon! Lisätiedot ja esittelyt: Johanna Lipponen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner p. 0400 561 315 johanna.lipponen@bo.fi Autan mielelläni myös sinua oman kotisi myynnissä ja asuntounelmiesi toteuttamisessa! Ota yhteyttä ja saat arvion asunnostasi sekä kuulla yksilöllisistä palveluistamme juuri sinun asuntosi myyntiin, kanssani saat koko Bo:n ainutlaatuisen myyntikonseptin käyttöösi, mikä mahdollistaa nopeamman myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:40 - 12:10
Esittelijänä Johanna Lipponen
p. 0400561315

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21313754
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + s + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57,5 m²
Kokonaispinta-ala
57,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavista pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1993
Käyttöönottovuosi
1993
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Neliöhinta

2 765,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

238,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

263,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Asukas tekee oman sähkösopimuksen. Yhtiövastikkeeseen sisältyy Telia laajakaista 10 M. Pesutupa 3,50 krt (=3,5h). Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Kustannustiedot perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät sekä kunnossapitotarveselvitys saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laattalattia
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Parkettilattia kaipaa hiontaa
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihto koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: tapetti
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa koko seinustan pituinen vaatekaapisto
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti/bitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy, isannointi@isannointitalo.fi, Maariankatu 4 C, 20100 Turku. PL 257, 20101 TURKU. Isännöitsijä Ilpo Hanhinen, 0207229958, ilpo.hanhinen@isannointitalo.fi
Huolto
Turun Tehohuolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Hissi, Mankeli, Talopesula/itsepalvelupesula, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Turun kaupunki on määrännyt yhtiön asuinparvekkeet tupakointikieltoon yhtiön hakemuksesta 28.6.2019/ §94
Muuta: Turun kaupunki on määrännyt yhtiön asuinparvekkeet tupakointikieltoon yhtiön hakemuksesta 28.6.2019. Koneellinen poistoilmanvaihto.
Taloyhtiöllä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy / Täysarvovakuutus.
Kuntotutkimukset: Peruskuntoarvio 2022. Yhtiökokous 19.4.2023 on valtuuttanut hallituksen teetämään hankesuunnitelma siitä, mitä, missä järjestyksessä ja milloin yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvista rakenteista olisi teknisesti ja taloudellisesti järkeväuusia / korjata.
Tehdyt remontit
Ahterikatu 8 B matalan osan vesikatto korjattu 2006 (terassin lattia).
Vesikattoja korjattu ja maalattu. Samalla asennettu 16 kpl alipainetuulettimia 2007-2008.
Kiinteiden parvekelasitusten kiinnityksiä lisätty, ilmanvaihtolaitteiden puhdistus, huolto ja säätö 2009.
Suoritettu viemärikuvauksia ja -pesua pohjakerroksessa Ahterikatu 2, 4 A, 6 ja 8 A, Ahterikatu 2 pohjakerroksessa uusittu osa viemäriputkea 2010.
Ylimpien parvekekattojen (26 kpl) vedeneritystyöt oheistöineen 2009-2010.
Ahterikatu, 4 A, hissin jarrun ohjauksen muutostyö, hissin lattiapinnoitteen uusiminen, 4 A, talotekniikan ohjaus kiinteistön omaan lämmönjakohuoneeseen, Ahterikatu 4 A seinähalkeaman korjaus pohjakerroksen ja 1. kerroksen välillä portaikossa, Ahterikatu 4 B, 6, 8B, matalan osan katon reunapellitys korjaus (leikkikentän puol.osa), 2011.
Sadevesivuotojen korjaus yläpihalta pysäköintihalliin vuonna 2011-2012.
Yläpihan pellitysten korjauksia, uusittu lämmityksen kiertovesipumput automaattisiin, itsesäätyviin pumppuihin, Ahterikatu, 6, hissin jarrun ohjauksen muutostyö, kameravalvonta autohalliin, yläpihan valaisinten uusiminen 2012.
Ahterikatu 2 hissin jarrun ohjauksen muutostyö, Kameravalvontaa lisää alapihalle, Ahterikatu 8 jätekatoksen oikaisu ja muu tarpeellinen korjaus, lukkojen uudelleen sarjoitus 2013, Alapihan ulkovalaisimista loput uusittu. Yläpihan vioittuneet sulanapitokaapelit uusittu, yläpihan 8 A/B seinustalle tehtyihin vesiuriin asennettu sulanapitokaapelit, pysäköintihallin sadevesikaivot/lattian alla olevat viemäriputket pesty ja kuvattu 2013.
Pysäköintihallin purkausputkien korjausta ja sadevesiviemäriputkia uusittu 2014.
Lämmönsiirrin uusittu Ahterikatu 6-8 2015.
Lämmönvaihtimen uusinta oheislaitteineen Ahterikatu 2-4, sähkönlaadun analysointi, talojen sähkölaitteistojen kuntotutkimus 2016.
Ulkoseinien elementtien puhdistus/pesu ja saumaus, Parvekkeiden kaiteiden ulkopinnan (betonielementti)puhdistus/pesu, Ovipuhelimen ulkoyksiköt uudistettiin 2017
Asfalttikorjauksia ja uudelleen asfaltointeja oheistöineen ala-ja yläpihalle, kattojen tarkastus ja kunnostus 2018.
Kaikki taloyhtiön huippuimurit tarkistettu ja puhdistettu / Air Way, 2- ja 4-talon välinen lämmityksen siirtoputkisto uusittu, Ilmanvaihtohormien nuohous 2020.
Peruskuntoarvio 2022.

Yksityiskohtainen lista tehdyistä korjauksista saatavissa erikseen.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana:
2022 Kattojen (bitumihuopa) kuntotutkimus. Huoltokierros ikkunat ja ovet. Pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus. Valaistus, piha ja autohalli polttimoiden uusiminen ledeiksi.
2023 Sokkelien elastisten liikuntasaumojen uusiminen. Ulkopistorasioiden uusiminen.
2023-2024 Kylpyhuoneremonttien suunnittelu.
2024 Lämmitysverkoston perussäätö ja patteritermostaattien venttiilien uusinta.
2025 Kylpyhuoneremonttien toteutus.
2026 Pihakannen, julkisivujen, parvekkeiden, vesi- ja viemärijohtojen sekä salaojien kuntotutkimukset.

Hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset:
Lämmitysverkoston perussäätö, termostaattien uusiminen ja jätekatoksen kunnostus.

Yhtiökokous on 19.4.2023 valtuuttanut hallituksen tekemään hankesuunnitelman siitä, mitä, missä järjestyksessä ja milloin yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvista rakenteista olisi teknisesti ja taloudellisesti järkevä uusia/korjata.
Energialuokka
F (2013), Voimassa 28.12.2024 asti.
Tontin koko
8 533 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, puh (02) 330 000.
Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavilla Turun kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Majakan Ranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikki autopaikat ovat erillisinä osakkeina
Autopaikat omina osakkeinaan, 138 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Majakkaranta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lipponen Johanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.