LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

Omakotitalo | 5h, k, khh, s, autokatos, lämmin varasto

Mäntyrita 3, Ritavuori I, Lapua

Hinta

280 000 €

Koko

157 m²

Vuosi

2008

Omakotitalo yhdellä Ritavuori I alueen suojaisimmista tonteista. Tontti on aurinkoinen, mutta puiden ympäröimä metsään rajoittuen. Tontti on myös korkeammalla alueen alempana olevista taloista. Osin kalliopohjainen tontti rajoittuu takapihaltaan kaupungin metsäiseen puistoalueeseen. Metsäisen rinteen alapuolella on leikkipuisto. Takapihan isolla katetulla terassilla saa nauttia keväästä syksyyn toinen toistaan upeimmista auringonlaskuista sekä auringon paisteesta aina puolesta päivästä iltaan saakka. Takapihalla on myös runsaasti tilaa lasten leikeille. Etupihan terassilla on ihana aloittaa kesäaamuja aamupalaa nauttien. Taloa on kattavasti pintaremontoitu viimeisen kolmen vuoden aikana. Talon kaikki laminaattilattiapinnat on uusittu ja vaihdettu laadukkaaseen Tarketin vinyylilattiaan. Seinäpintoja on maalattu. Keittiö on täysin remontoitu ja samassa yhteydessä poistettu osittain olohuoneen ja keittiön välistä seinää, jolloin olohuone ja keittiö ovat enemmän yhteistä tilaa. Keittiöön mahtuu isokin ruokailuryhmä. Olohuoneessa on paikalleen muurattu varaava takka. Talossa on neljä makuuhuonetta, joista kahdessa on vaatehuone. Yhdestä makuuhuoneesta on pääsy myös kylpyhuoneeseen. Myös sauna on lattiaa ja kattoa lukuun ottamatta täysin remontoitu. Seinissä kaunis leveä musta Siparilan kuusipaneeli sekä lankkulauteet, jotka tuovat mökkimäistä tunnelmaa. Talon saunassa on puukiuas, mutta mikäli pitää enemmän sähkökiukaan helppoudesta, on sillekin valmius olemassa. Talon piha on asfaltoitu ja julkisivut maalattu kesällä 2021. Talon alapuolella, kaupungin metsäisen rinteen alla, sijaitsee alueen toinen leikkipuistoista. Toinen uudempi leikkipuisto jalkapallo- sekä koripallokenttineen sijaitsee noin 500 m päässä. Puistossa on myös alueen kyläyhdistyksen hankkima jääkaukalo. Alueelle on lähivuosina rakentunut uusi koulu ja uusi päiväkoti koulun yhteyteen avautui talvella 2023. Alueella on lisäksi monipuoliset lenkkeilyreitit sekä metsäiset polut, joihin talolta on lyhyt matka. Alueen laavun yhteydessä on lisäksi ulkokuntoilulaitteita. Tervetuloa tutustumaan tähän laajasti pintaremontoituun ja tilavaan kotiin! Lisätietoa ja yksityisnäytöt sovittavissa: Matti Leskinen yrittäjä, KTM, LKV julkinen kaupanvahvistaja Puh. 040 8494 373 matti.leskinen@asuntoekonomi.fi Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme kautta: https://asuntoekonomi.fi/asunnon-ostotarjous/ Mietitkö asuntosi myyntiä? Pyydä maksuton asuntoarvio. Avaa ovesi ja säästä välityspalkkiossa tuhansia euroja. www.asuntoekonomi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21284671
Sijainti
  • Lapua Ritavuori I
  • Mäntyrita 3, 62100 Lapua
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, s, autokatos, lämmin varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
157 m²
Kokonaispinta-ala
157 m²
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

280 000,00 €

Velaton hinta

280 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 473.32 €/vuosi
Sähkönkulutus talvikuukausina 2022-2023 ollut noin 370-440 kWh/kuukausi (poreallas ei ole ollut käytössä). Lisäksi muut tavanomaiset omakotitalon kulut kuten lämmitys, vesi- ja jätevesi, jätehuolto sekä vakuutukset.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi (maalattu 2020, laattalattia, keskuspölyimurilattiaimaisin), iso eteinen (laattalattia, korotettu katto, iso peililiukuovikaapisto). Iso terassi etupihalla ja toinen iso katettu terassi takapihan puolella. Toisesta vaatehuoneesta käynti käyttöullakkotilaan.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Jäteastia, roskakatos. Keskuspölyimuri
Kauppaan ei kuulu: Poreallas ei kuulu kauppaan
Tehdyt remontit
2024: kylpyhuoneen silikonisaumat uusittu tarvittavilta osin
2023: huoltomaalattu/korjattu terassien rima-aidat ja öljytty terassit. Porealtaan päällä oleva valokate uusittu. Toinen suihkusekoittajista uusittu.
2022: vaihdettu wc:n taso ja käsienpesuallas (hana alkuperäinen, toimiva). IV-kanavat puhdistettu ja ilmamäärät säädetty. IV-kone huollettu.
Uusittu osa takaterassin valokatteista
2021: asfaltoitu piha ja maalattu julkisivut
2020: vaihdettu kaikki laminaattilattiat vinyyliin. Kaksi makuuhuonetta sekä tuulikaappi maalattu. Keittiö remontoitu kokonaan. Sauna remontoitu lattiaa ja kattoa sekä kivijäljitelmäseinää lukuun ottamatta.
2018 uusittu lämmönvaihtimen käyttövesimoottori sekä lattialämmityksen ohjausmuuntaja.
2018 uusittu toinen kylpyhuoneen suihkusekoittajista
2012 korjattu varastorakennuksessa ollut vesivahinko vakuutusyhtiön toimesta, sekä tehty terassilaajennus takapihalle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Taloa on laajasti pintaremontoitu
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Todistus voidaan laatia kuntotarkastuksen yhteydessä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
varaava, paikalleen muurattu takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
kaikki siirtokelpoiset liittymät siirtyvät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puurunkoinen, osittain tiiliverhoiltu talo
Keittiön kuvaus
Keittiö kauttaaltaan uusittu ja samalla kaadettu seinää olohuoneen ja keittiön väliltä. Keittiön lasikuitutapetti tasoitettu yli ja maalattu. Kaikki kodinkoneet astianpesukonetta lukuun ottamatta uusittu. Keittiön varustus: jääkaappi, pakastin, liesituuletin, astianpesukone (2016), erillinen uuni, induktioliesi, mikroaaltouuni. Korotettu katto. Pistorasiat upotettuina pöytätasoihin.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, wc
Tilassa kaksi suihkua sekä wc-tila. Pistorasia mahdolliselle pyyhekuivaimelle valmiina. Toinen suihkusekoittaja uusittu 2018, toinen uusittu 2023. Silikonisaumat uusittu tarvittavilta osin 2024.
WC-tilojen kuvaus
Yksi erillinen wc ja toinen wc-tila kylpyhuoneessa. Molemmissa allaskaapistot sekä peilit. Toiseen wc-tilaan vaihdettu taso sekä allas 2022.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu lattiaa ja kattoa sekä kivijäljitelmäseinää lukuun ottamatta. Kiukaan takana kaunis kivijäljitelmälaatta. Mahdollisuus vaihtaa kiuas sähkökiukaaseen (sähkö valmiina laatan takana)
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli, puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilaan mahtuu pesutorni.
Seinämateriaali: lasikuitutapetti
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: keskuspölynimuri, kurapiste, lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso, silityspöytä/taso
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattia uusittu 2020. Tilava olohuone, jossa korotettu katto. Tilassa paikalleen muurattu varaava takka. Käynti isolle katetulle terassille.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat uusittu 2020. Kahdessa makuuhuoneessa vaatehuoneet, yhdessä kaapisto ja vanhempien makuuhuoneessa liukuovikaapisto sekä pääsy kylpyhuoneeseen.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Käyttöullakko, kaapistot, vaatehuone x2. Lämmin varasto 19 m² sekä kylmä käyttöullakkotila autokatoksen yläpuolella
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
408-007-0796-0002
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 411 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Hieman rinnemäinen takapihaltaan metsäiseen kaupungin puistoalueeseen rajoittuva osittain kalliopohjainen tontti. Tontin takana metsäalue, joka laskee rinteenä alas leikkipuistoon. Tontti on aurinkoinen, mutta erittäin suojaisa. Yksi alueen parhaista tonteista. Kesällä takapihalta ei juurikaan erota edes naapureiden kattoja, vaan kesää saa viettää omalla suojaisella takapihalla.
Kaavoitustiedot
Lapuan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos kahdelle autolle sekä lämmin 19 m² varastotila. Autokatoksen päällä myös kylmä käyttöullakko.
autokatos
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut n. 3 km. Ritavuoren koulu ja päiväkoti noin 1 km. Alueella hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot sekä laavu, jonka yhteydessä myös ulkokuntoiluvälineitä. Leikkipuistoja on kaksi, joista toinen sijaitsee talosta katsottuna rinteen alapuolella. Toinen leikkipuistoista noin 500 m, jossa leikkipuistovälineiden lisäksi, koripallokenttä, jalkapallomaalit sekä jääkaukalo.
Pihan kuvaus
Piha asfaltoitu/nurmella. Pihassa istutuksia tuija-/havupainotteisesti, omenapuu, kirsikkapuu sekä luumupuu. Lapsille maja metsän reunassa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lapua

Asuinalueena Lapua

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leskinen Matti

Yrittäjä, ekonomi, LKV, kaupanvahvistaja

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.