Bo LKV Lahti

Omakotitalo | Oh, k, 3mh, ph, s, pkh, wc, vintti, kuisti, ak. ja terassit

Juholantie 33, Maakeski, Padasjoki

Hinta

110 000 €

Koko

105 / 161 m²

Vuosi

1986

Heti vapautuva viehättävä koti ja pihapiiri peltoineen maaseudun rauhassa Padasjoella! Tämä v.1986 valmistunut omakotitalo sijaitsee Maakesken kylässä Padasjoella. Kodin ehdoton sydän on tilava keittiö, jossa on niin leivinuuni kuin puuhellakin ja tilaa löytyy isolle ruokapöydälle. Olohuoneen lisäksi talossa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, yksi pienempi työhuone tai makuuhuone, josta johtaa portaat käyttöullakolle. Pesuhuoneesta käynti saunaan, jossa on puulämmitteinen kiuas ja kätevät ylös nostettavat lauteet ja muita tiloja ovat erillinen wc, pukuhuone, eteinen, kuisti, etu ja takaterassi sekä autokatos, tekninen tila, puuvarasto ja nikkarointitila. Varastotilaa löytyy sekä talosta että pihapiirin rakennuksista. Talossa on maalämpö, vesikiertoiset patterit, ilmalämpöpumppu sekä leivinuuni ja puuhella. Vesi saadaan omasta kaivosta ja jätevesijärjestelmänä saostuskaivot. Talosta on pidetty hyvää huolta ja mm. katto on uusittu v. 2019, käyttövesiputket uusittu v. 2022. Kiinteistö sijaitsee Juholantien päässä. Kokonaisuus koostuu kahdesta tilasta yhteispinta-alaltaan 1,085 ha, josta osa on peltoa. Pelto on vuokrattu. Pihapiirissä on leikkimökki, grillikatos, puuliiteri ja talousrakennus. Vehreä piha-alue jossa on mm. omenapuita, kriikunapuu, marjapensaita, koristepensaita, juhannusruusuja, puustoa ja pieni koivikko. Lähin uimaranta sijaitsee n. 4,5 km päässä ja siellä sijaitsee myös kauppaan kuuluva venevajapaikka. Alueella on myös veneenlaskupaikka. Bussipysäkkille on n. 1 km matkaa. Kylätalo Rientolaan on matkaa vajaa 2km. Siellä järjestetään erilaisia tapahtumia kyläläisille ja siellä on aktiviteettejä tarjolla kuten tenniskenttä, lentopallokenttä ja kuntoiluvälineitä. Ratsastustallikin löytyy kylältä. Palvelut, kaupat, koulut ja päiväkoti sijaitsevat Padasjoen keskustassa, jonne on matkaa n. 10km. Tämä kokonaisuus esitellään yksityisnäytöin. Otahan yhteyttä ja varaa aika yksityisesittelyyn! Bo LKV | Hannele Leivo-Savioja | 0400 295 104 | hannele@bo.fi Kiinteistönvälittäjä LKV, Kiat, Partner ONKO OMA KOTI VIELÄ MYYMÄTTÄ TAI HARKITSET MYYMISTÄ? Otahan yhteyttä niin sovitaan arviointikäynti tai varaa aika suoraan varauskalenterista ( kopioi linkki https://bo.fi/henkilo/hannele-leivo-savioja/#kalenteri) niin kerron meidän palvelukonseptista, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21278242
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, 3mh, ph, s, pkh, wc, vintti, kuisti, ak. ja terassit
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105 m²
Muiden tilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
161 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennus- ja huoneistorekisterioteen mukaan: huoneistoala 105m2, kerrosala 152m2 ja kokonaisala 161m2
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Muu ehto: 1. kk. kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

110 000,00 €

Velaton hinta

110 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

475,44 € / vuosi

Tiemaksu

198,40 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys- ja taloussähkö yhteensä n. 11000kWh v. 2022. Jäteveden tyhjennys 150,00 euroa/krt. Venevajapaikan maksu on 50,00 euroa/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi ja eteinen jossa puuseinät ja lattia. Pukuhuone jossa seinät maalattu ja lattia laminaattia. Vintissä lattia muovimattoa ja seinät maalia/tapetti.
Tehdyt remontit
V. 2004 maalämpökattilaan vaihdettu uusi kompressori. v. 2008 pesuhuoneen lattia uusittu, v. 2018 pesuhuoneen sekä pesuhuoneen ja saunan välinen seinä uusittu. v. 2019 uusittu katto ja sadevesijärjestelmä. v.2022 uusittu käyttövesiputket. 2023 kesäkuussa lämminvesivaraajaan uusittu kierukka.
Lisäksi vuosien varrella on tehty pintaremonttia, ikkunoita on huollettu ja puuosia maalattu tarpeen mukaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvin pidetty ja huollettu kiinteistö.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Myyjä teettää enrgiatodistuksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, puu, lämpöpumppu
Hyvä, maalämpö- ja puukattila, ilmalämpöpumppu v.2008
Tulisija
leivinuuni ja puuhella
Vesihuollon kuvaus
kaivo
Lisätietoja: Rengaskaivo
Viemäri
3 kpl saostuskaivoja tyhjennys 1-2 krt vuodessa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puurakenne ja tiiliverhous
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa ja isolle ruokapöydälle löytyy myös paikka. Leivinuuni, puuhella, kaksi jääkaappi/pakastin- yhdistelmää, keraaminen liesi,uuni, liesituuletin, astianpesukone. Puulattia ja seinät puu, välitilassa kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa lattia laatoitettu ja seinät kostean tilan seinälevy. Varustus: suihku, suihkuverhotanko, lavuaari, pesukoneliitäntä, wc-istuin. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc, jossa on uusittu käyttövedet ja hanat. Varustus: wc-istuin, käsisuihku, allas, allastaso ja kaapit, peilikaappi.Puulattia ja seinät tapetti.
Saunan kuvaus
Tilava sauna, jossa puulämmitteinen kiuas, lauteet ovat Kisken metallin valmistamat ylös nostettavat lauteet. Lattia laatoitettu ja seinät paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa ikkunat sisäpihan suuntaan. Puulattia ja seinät puupaneeli.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joissa vaatekaapit. Seinät tapetoitu ja puulattia.
Säilytystilojen kuvaus
Säilytystilaa löytyy reilusti talon vintistä, puuliiteristä, askartelutilasta, talosrakennus/peltihallista.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
576-409-15-67, 576-409-15-74
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
10 850 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kohde muodustuu kahdesta tilasta Menninkäinen 2050 m2 ja Menninkainen 1 8800 m2 eli yhteensä 10 850m2. Menninkainen 1 tilan peltoalue on vuokrattu ja sopimus on aina yhden satokauden ajan voimassa. Pellon vuokra on 130 euroa/ satokausi.
Rakennusoikeuden pinta-ala
205 m²
Tontin nimi
Menninkäinen ja Menninkäinen 1
Tehokkuusluku
0.1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enimmillään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Padasjoen rakennusjärjestys.
Kaavoitustiedot
Padasjoen kunta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autokatos on talon yhteydessä. Leikkimökki n. 9m2, kesäkeittiö n. 13m2, talousrakennus n. 75m2, puuliiteri n. 20m2
autokatos, leikkimökki, puuliiteri, talousrakennus
Palvelut
Koulut: Padasjoen koulu ja lukio.
Palvelut: Padasjoen palvelut n. 10km. Kylätalo Rientola, jossa on lentopallokenttä ja tenniskenttä, kuntoiluvälineitä yms. n. 1,8 km. Lähin uimaranta 4,5 km,jossa sijaitsee myös kauppaan kuuluva talas/venevajapaikka ja samalla alueella on myös veneenlaskupaikka.
Muut palvelut: Padasjoen lukio 5. paras pienien lukioiden vertailussa. Lukion suorittanut on saanut tietokoneen omaksi lukion loputtua. Padasjoen lukiossa voi ajaa ajokortin. Ahjolassa myös lentopallokenttä. Lähistöllä on ratsastustalli.
Päiväkodit: Padasjoella
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 1km.
Pihan kuvaus
Vehreä pihapiiri, jossa on omenapuita, kriikunapuu, marjapensaita, koristepensaita, puustoa ja pikku koivikko. Pihalla on kesäkeittiö ja leikkimökki sekä puuvaja ja vanhasta aitasta tehty talousrakennus, peltihalli.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Kiinteistöllä on venevajapaikka Maakeskenlahden uimarannantiellä joka sisältyy kauppaan. Matkaa Juholantieltä n. 4km.
  • Päijänne

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Padasjoki

Asuinalueena Maakeski, Padasjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leivo-Savioja Hannele

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.