Bo LKV Lahti

Omakotitalo | Oh, avok, 5mh, 2 kph, s, 2 wc, khh, vh, p, 2 terassia, at / var.

Suomukkakuja 1, Kaarlaakso, Lahti

Hinta

469 000 €

Koko

184 / 227 m²

Vuosi

2013

Tyylikästä asumista suositulla asuinalueella Kaarlaaksossa! Tämä v. 2013 valmistunut jämäkkä kivitalo kahdessa kerroksessa soveltuu isommallekin perheelle ja sopisi pienemmällekin perheelle jos on tarve työhuoneille. Järkevällä pohjaratkaisulla ja laadukkailla materiaaleilla on tavoitettu ajaton ja arjessa toimiva moderni kokonaisuus. Ethernet kaapelointi kaikissa huoneissa ja autotallissa. Lämmitysmuoto on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä varaava takka. Vt. 1076m2. Tämän kodin keskipiste on alakerran avoin tila yhdistäen olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön. Olohuone on korkeaa, avaraa tilaa isoine ikkunoineen ja varaava takka, leivinuuni luo kodikkaan tunnelman tilaan. Ruokailutilasta on käynti isolle aurinkoterassille. Kaiken kruunaa aivan ihana keittiö, jossa on extraa mm. integroitu espressokeitin ja viinikaappi, hienot kivitasot ja mukavasti säilytystilaa. Alakerrasta löytyvät lisäksi tilava eteinen, erillinen wc, työhuone/TV-huone, kodinhoitohuone, josta kulku talon toiselle terassille sekä aivan upeat kylpyhuone ja saunatilat. Alakerran lattia on kauttaaltaan yhtenäistä, tummaa graniittia. Upea portaikko johtaa yläkertaan, jossa ovat tämän kodin tilavat neljä makuuhuonetta, kylpyhuone sekä vaatehuone, joten säilytystilaa on mukavasti. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma parveke. Yläkerran lattiat yhtenäistä, vaaleaa tammiparkettia. Huoliteltu ja helppohoitoinen piha-alue, jossa etupiha on osin asfaltoitu ja rajattu upein kiveyksin, on istutuksia ja nurmialuetta sekä kaksi hienoa terassia. Lisäksi löytyy lämmin kahden auton autotalli ja varasto. Tämä rauhallinen Kaarlaakson asuinalue tarjoaa loistavat ulkoilu, lenkkeily ja hiihtomaastot. Tästäkin kodista pääsee lähes suoraan lenkki- ja hiihtopolulle. Alasenjärven uimarantaan alle kilometri matkaa, koulut, päiväkoti ja lähikauppa 2-3km:n säteellä. Hevostallit ja Takkulan golkenttä n. 4km. Isoimpiin marketteihin hurautat nopeasti autolla ja moottoritien liittymään matkaa n. 3km ja Lahden keskustaan 10 km. Upea kokonaisuus joka on tutustumisen arvoinen! Otahan yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. Bo LKV | Hannele Leivo-Savioja | 0400 295 104 | hannele@bo.fi ONKO OMA KOTI VIELÄ MYYMÄTTÄ TAI HARKITSET MYYMISTÄ? Otahan yhteyttä niin sovitaan arviointikäyntiniin kerron meidän palvelukonseptista, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21249875
Sijainti
  • Lahti Kaarlaakso
  • Suomukkakuja 1, 15320 Lahti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, avok, 5mh, 2 kph, s, 2 wc, khh, vh, p, 2 terassia, at / var.
Asuintilojen pinta-ala
184 m²
Muiden tilojen pinta-ala
43 m²
Kokonaispinta-ala
227 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 184m2 ja kokonaisala 227m2 ja lisäksi autotalli/varasto kokonaisala 66m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Muu ehto: 3kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

469 000,00 €

Velaton hinta

469 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

940,68 € / vuosi

Muut lämmityskulut

170,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kaukolämpö 2600 euroa v. 2023. Taloussähkö n. 6000 Kwh/v. Vesi, jätevesi ja puhtaanapito kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen. Tekninen tila, johon käynti sivuterassilta. Kaksi upeaa tarassia, joista isoimpaan käynti olohuoneesta.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Teknisessä tilassa tapahtui kaukolämpöverkon tiivistevuoto 6.1.2022, josta on ilmoitettu vakuutusyhtiölle ja vika korjattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyväkuntoinen, jämäkkä kivitalo.
Energialuokka
  • A (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys ja myös autotallissa.
Tulisija
Takka
varaavatakka/leivinuuni
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-ja viemäriliittymä, kaukolämpöliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi, Rakennusmateriaali: Kivitalo: ulkoseinät: Rappaus, kevytsoralämpöharkko 420, oikaisulaasti ja rappaus. Alapohja: lattiapinnoite, betonilaatta, styrox, salaojasora Välipohja: lattiapäällyste, betonilaatta (lattialämmitys), styrox, ontelolaatta, koolaus, sisäkattoverhous Vesikatto ja yläpohja: Kate betonikattotiili, ruoteet, aluskate, kattokannakkeet tuulettuva tila, puhallusvilla, mineraalivilla, höyrynsulku, koolaus, sisäkattoverhous.
Keittiön kuvaus
Upea, valoisa musta-valkoinen avokeittiö, jossa tyylikkäät Domus keittiökalusteet, vaaleat kivitasot, tumma graniittilattia Varustus: jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, viinikaappi, integroitu espressokeitin ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa kaksi kylpyhuonetta. Alakerrassa saunan yhteydessä trendikäs kylpyhuone jossa lattia mikrosementtiä ja seinät vaaleaa kaakelia. Kaksi sadesuihkua. Saunan ja kylpyhuoneen välinen ovi ja osa seinästä lasia. Yläkerrassa toinen tyylikäs kylpyhuone, jossa kivilattia, seinät kaakelia ja suihkun yksi seinä lasitiiltä. Varustus: kylpyhuonekaapisto, lavuaari ja -laatikosto, peili, kivitaso, wc-istuin , käsisuihku, sadesuihku.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa mukavan kokoinen ikkunallinen wc, jossa varustus: wc-istuin, käsisuihku, pesuallas ja pesuallaslaatikosto ja peili. Lattia graniittilaattaa ja seinät mosaiikkilaatta/maali. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on wc-istuin.
Saunan kuvaus
Tilava, ikkunallinen sauna, jossa laattalattia, seinät ja katto tervaleppäpaneelia, Harvian sähkökiuas ja kiukaan kohdalla kiviseinä. Hienot, leveät lauteet.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on mukavasti säilytys-ja laskutilaa. Pesutorni, vesipiste, pesuallas ja ja käynti ulos sivuterassille. Lattia laatoitettu ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Upea, tilava olohuone, jonka huonekorkeus ja valoisuus hurmaa. Hienot, korkeat ikkunat ja kaiken kruunaa tyylikäs varaava takka/leivinuuni. Lattia kivilaattaa ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on yksi huone joko työ-, makuu- tai TV-huone käyttöön. Lattia kivilaattaa ja seinät maalattu. Yläkerrassa on neljä hyvän kokoista makuuhuonetta ja päämakuuhuoneen yhteydessä on parveke. Lattia vaaleaa tammiparkettia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Talon kaapistot, vaatehuone, varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiilikate
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
398-13-531-1-L1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 076 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Lahden kaupunki. Tontti on lunastettavissa hintaan 31 204,00 € + 1500,00 € tontin lohkomiskulut.
Rakennusoikeuden pinta-ala
340 m²
Tontin nimi
Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-11 erillistalojen korttelialue. Päärakennukseen käytetty 227 k-m2 ja autotalli/varasto 66 k-m2.
Kaavoitustiedot
Kiinteistörekisteriotteen mukaan asemakaava ja sitova tonttijako
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmin kahden auton autotalli ja varasto, jossa on vesikiertoinen lattialämmitys.
autotalli, varasto
Tontin vuokraaja
Lahden Kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2061
Tontin vuokra
1 250 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Ahtialan ala- ja yläkoulu n. 2,5km.
Palvelut: Lähikauppa K-market n. 2 km, Isot marketit Karisma n. 8km ja Holman Prisma n. 7,5 km. Hyvät ulkoilumaastot, lenkkipolulle ja hiihtoladulle omasta pihasta n. 200m., Alasenjärven uimarantaan n.800m. Takkulan golfkentta 4km. Ratsastustallit .
Muut palvelut: Turvallinen ja etenkin lapsiperheiden suosima asuinalue luonnon lähellä.
Päiväkodit: Päiväkoti n. 2km.
Liikenneyhteydet
Lahden keskustaan ajaa 7 minuuttia Holman kautta, moottoritielle n.3,5km, linja-autopysäkkille n. 800m.
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen, huoliteltu piha-alue , jossa etuosa asfaltoitu, hienot kiveykset, kaksi upeaa terassia sekä nurmialuetta ja istutuksia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leivo-Savioja Hannele

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.