Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Kerrostalo | 3 h, k, kph, wc, las. parveke (yj. 3h + k + s)

Malmin raitti 19, Malmi, Helsinki

Hinta

260 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

1982

Ylimmän kerroksen remontoitu asuntokaunotar nyt myynnissä! Kaunis, täysin muuttovalmis neljännen kerroksen saunalla ja lasitetulla parvekkeella varustettu koti vapautuu nopeastikin seuraaville asukkaille. Tämä kulmahuoneisto, jonka yhdelläkään seinustalla ei ole naapureita ihastuttaa raikkaalla ja valoisalla tunnelmallaan. Asunto on remontoitu poikkeuksellisen laajasti vuosina 2021-2022 hyvällä, skandinaavisella maulla. Vaalea Topi keittiöiden keittiö on uusittu ja upea katseenkiinnittäjä on turkoosi kaakeloitu takaseinä. Muuten keittiössä on satsattu laatuun ja sieltä löytyykin mainitsemisen arvoiset tyylikkäät kvartsitasot, upotettu allas, integroidut kodinkoneet, tasoon imevä liesituuletin, upotetut pistorasiat ja reilusti laskutilaa, jota varmasti jokainen kokkauksen ystävä arvostaa. Remontin yhteydessä seinää on avattu, joka tekee keittiöstä kivan valoisan. Keittiö jää sopivasti omaan rauhaansa, mutta ruokailutila yhdistää kuitenkin tilan viihtyisäksi isoksi yhtenäiseksi tilaksi, missä on mukava viettää yhdessä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Kauniin vaalea Parlan parketti jatkuu läpi huoneiston ja seinäpinnat on jätetty vaaleiksi. Kodin makuuhuoneet sijaitsevat rauhalliselle sisäpihalle päin. Kodin kylpyhuone ja erillinen wc ovat kokeneet mittavan remontin myöskin vuonna 2021-2022. Upeaan, uudistettuun kylphuoneeseen on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen ja pintamateriaalit ovat varmasti monen mieleen. Omassa saunassa kelpaa nautiskella löylyistä ja parvekkeelle on mukava mennä vilvoittelemaan vaikka kesken saunomisen. Erillinen wc on myös remontoitu tyylikkäästi ja sama värimaailma kuin kylpyhuoneessa jatkuu siellä. Kylpyhuoneeseen on asennettu myös lattialämmitys. Asunto Oy Malmin Raitti 19 on vuonna 1982 valmistunut yhtiö, jossa on 45 asuinhuoneistoa sekä 1 liikehuoneisto. Taloyhtiön lämmitysmuoto on kaukolämpö ja ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen poisto. Yhteisiin tiloihin kuuluu sauna, pesutupa, askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuoja. Tämän huoneiston erillinen varasto sijaitsee aivan asunnon ulko-oven vieressä. Malmin monipuoliset palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet ovat kävelymatkan päässä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kotiin! Kohdetta esitellään yksityisesittelyin, joten varaa oma esittelysi pian. Kohteen myynti ja lisätiedot: Eeva Puntala, Bo LKV 050 496 6170 | eeva@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21226698
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, k, kph, wc, las. parveke (yj. 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

221 703,48 €

Velkaosuus

38 296,52 €

Velaton hinta

260 000,00 €

Neliöhinta

3 058,82 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

RL4 Piha- ja parvekeurakka.

Vastike

Hoitovastike

482,40 € / kk

Pääomavastike

375,36 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

857,76 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiökokus 30.11.2023 Valtuutti hallituksen tarvittaessa perimään lisää tai jättämään perimättä osakkeenomistajilta yhden kuukauden hoitovastiketta vastaavan määrän ylimääräistä vastiketta, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä. Autopaikkavuokra, lämmin 15,00 €/kpl. Hybridisähköautopaikka 20,00 €/kpl/kk. Saunamaksu 8,40 €/kpl/kk. Yhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parla lankkuparketti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Huonekalut ja pesutorni neuvoteltavissa.
Tehdyt remontit
2021-2022: Koko asunnon pintaremontti. Keittiö uusittu, vanhan keittiön seinän purku, kaikki sähkövedot uusittu, vanha parketti purettu ja uusi parketti laitettu vanhan muovimaton päälle, kaapit uusittu, kylpyhuone ja wc uusittu, huoneiston sisäiset vesijohdot uusittu, ilmalämpöpumppu asennettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesikeskuslämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto (Topi keittiöt), astianpesukone, induktioliesi liesituulettimella, erillisuuni, integroitu mikro, jääkaappipakastin, Kesseböhmer Tandem mekanismikaappi/kuiva-ainekaappi, ilmalämpöpumppu. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Kaakeli. TYÖTASO: Technistone kvartsitasot. LATTIA: Parla lankkuparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Sadesuihku, suihkuseinät, peilikaappi, allaskaappi, hana, allas, pesukoneliitäntä, kaappi, pyyhepatteri, lattialämmitys. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Seinä-wc, hana, allas, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Kaakeli.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas, lauteet. SEINÄT: Puu. LATTIA: Kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Parla lankkuparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parla lankkuparketti.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon vieressä tilava varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja-/tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti Johansson Marcus Vuorikatu 5 A, 00100 Helsinki p. 010 228 0079
Huolto
Kiinteistöhuolto Mak Oy Sompiontie 1, 00730, Helsinki p. 020 730 3300
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä, kaapeli-TV DNA, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, pesutupa, sauna, askarteluhuone.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 36

Tehdyt remontit
2023: Erillisrakennusten iv-koneiden uusinta (Karvinen ry, Korttelitupa). Autolämmityspistorasioiden uusinta (sähköautolatausvalmius), parkkipaikan asvaltointi, valaistuksen uusinta, aidan. Parvekkeiden betoni- puu- ja teräsosien kunnostus (urakka).
2022: Parvekkeiden betoni- puu- ja teräsosien kunnostus (suunnittelu, kilpailutus). Parkkipaikan kunnostus. Sisäpihan kunnostus, kasvillisuus, ulkovalaistuksen uusinta, alueputkiston uusinta.
2020: Kuntoarvion päivitys. Märkätilojen kosteusmittaukset (saneerattomat). Kuntoarvio. Märkätilakartoitus. Parvekkeiden betonirakenteiden kuntotutkimus.
2017-2018: Salaojien-, sadevesiviemäreiden, sekä pohja- ja jätevesiviemäreiden korjaustyöurakka (suunnittelu, kilpailutus 2017, urakka 2018).
2018: Ilmanvaihtokoneiden uusinta, iv-kanavien puhdistus- ja säätötyö.
2017: Salaojien- ja jätevesiviemäreiden huuhtelu- ja kuva.
2016: A1,A2,B7,B8,C18,D24 ja D33 KPH saneeraukset (VS Putki Oy). Peltikattojen maalausurakka (Uudenmaan kattomaalaus- ja huolto Oy). Käyttöveden sulku- ja linjasäätöventtiilit, sekä vakiopaineventtiilin asennus.
2015: B-rapun saunan löylyhuone, panelointi eristeiden vaihto ja oven vaihto. C-rapun edustan sadevesiputkien uusinta ja tuenta. Koko yhtiön kattava kuntoarvio (Granlund). Kaikkien märkätilojen kosteusmittaukset. Sähköjen määräaikaishuolto Karvinen ja Korttelitupa. Lakisääteinen palotarkastus Korttelitupa ja Karvinen.
2014: Korttelituvan valaistuksen uusinta. Korttelituvan keittiön uusinta (vuokralaiset itse). Vesimittareista lähtevien putkilaippojen uusinta (vesilaitos).
2012-2013: Ikkunoiden ja parvekeovien lämpökuva.
2011: Vesikattojen (muutos peltikatoiksi) ja ikkunoiden uusiminen.
Tulevat remontit
2023-2024: Lämmitysverkoston tasapainotus.
2024: Ulko-ovien huoltomaalaus, selvitettävä hinta ja onko järkevämpää uusia vai kunnostaa.. Vesikaton huoltokunnostus, sammaleiden poisto reunapellitysten, kiinnitysten ja läpivientien tarkastuskierto. IV-kanavien nuohous.
2024-2025: 26 märkätilan saneeraus, työselostus onko tehty? Miten suunnitellaan?
2025: Salaojien huuhtelu ja tarkastus. Pesutuvan saneeraus. Saunaosaston (saunaosastojen) saneeraus, saunatilan ohjauskeskuksen uusinta.
2026: Pidemmän aikavälin suunnittelua ohjaa vuoden 2020 tehty kuntoarvio ja siinä esitetyt arviot.
Energialuokka
F (2007)
Tontin koko
5 847 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Lisätiedot: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
26 026,60 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

Asunto Oy Malmin raitti 19

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kotinummen koulu n. 450 m, Malmin peruskoulu n. 800 m.
Palvelut: Malmin Nova n. 800 m, S-market Malmi n. 1,1 km, Malmin Palloiluhalli n. 180 m,
Päiväkodit: Päiväkoti Kotinummi n. 220 m, Päiväkoti Ylä-Malmi n. 550 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 110 m, Malmin juna-asema n. 800 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malmi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puntala Eeva

Asuntomyyjä

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.